Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

O Γιάννης Μπέζος και η Δήμητρα Παπαδοπούλου αναβίωσαν τους «Απαράδεκτους»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Γιάννης Μπέζος ένωσαν ξανά...

Χάρης Ακριτίδης: «Είμαι του “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”»

Ο Χάρης Ακριτίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Το...

Ολοκληρώνεται το παζλ των μουσικών σχημάτων στη νυχτερινή Αθήνα

Μπαίνουν και τα τελευταία κομμάτια στο... παζλ του χάρτη...

Κατακεραύνωσε τον πατέρα του στην κατάθεσή του ο τρίτος γιος του ισοβίτη...

Γροθιά στο στομάχι δίνουν όσα αποκαλύπτονται μέσα από τις...

Παπαρίζου – Μαυρίδης: Νέο επεισόδιο στη σφοδρή δικαστική αντιδικία δύο πρώην

Το δικαστήριο δικαίωσε την Παπαρίζου για τη μεζονέτα «μήλον της Έριδος»

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθεται ο μουσικός παραγωγός Τόνυ Μαυρίδης εν αναμονή της απάντησης της Ελενας Παπαρίζου στην πρότασή του, να καταλήξουν σε εξωδικαστική συμφωνία, ώστε να μην αναγκαστεί να φύγει άρον άρον από τη μεζονέτα που έχουν από κοινού στη Γλυφάδα, η οποία αποτέλεσε αντικείμενο σφοδρής δικαστικής αντιδικίας ανάμεσα στον ίδιο και στη «Number One» τραγουδίστρια και άλλοτε αγαπημένη του!

paparizou mavridis021042
Η μεζονέτα της Γλυφάδας που αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο αντιδικίας ανάμεσα σε Μαυρίδη και Παπαρίζου

Οι εξελίξεις στο δικαστικό σίριαλ με πολύ σασπένς, που άρχισε να γράφεται λίγο μετά τη λήξη του δωδεκαετούς δεσμού της δημοφιλούς καλλιτέχνιδος με τον μουσικό παραγωγό και επί σειρά ετών μάνατζέρ της, το 2011, είναι καταιγιστικές τα τελευταία 24ωρα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, με τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου, που δικαιώνει την Ελενα Παπαρίζου, ο Τόνυ Μαυρίδης υποχρεώνεται έως μεθαύριο να αποχωρήσει από την πολυτελή μεζονέτα στη Γλυφάδα, συνολικού εμβαδού 183 τ.μ., που αγόρασαν με την τραγουδίστρια το 2006, στη συνέχεια το οίκημα να εκπλειστηριαστεί και τα χρήματα να μοιραστούν ισόποσα στους δύο. Ουσιαστικά, βάσει του δικαστικού εγγράφου, επιδικάζεται στην Ελενα Παπαρίζου το 50% της εμπορικής αξίας του σπιτιού, συν τα χρήματα από τα «μισθώματα» για τα δεκατρία χρόνια που ο ίδιος μένει μέσα σ’ αυτό, τα λεγόμενα «διαφυγόντα κέρδη από ενοίκια».

paparizou mavridis021044
Ο Αντρέας Καψάλης με την Ελενα Παπαρίζου σε δημόσια εμφάνισή τους

Αμεση ήταν η αντίδραση του Τόνυ Μαυρίδη, ο οποίος ξεκαθάρισε, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, πως δεν σκοπεύει να φύγει από την πολυτελή μεζονέτα στα νότια προάστια έως την Παρασκευή, καθώς θεωρεί ότι είναι περιουσία του, ενώ στεγάζεται εκεί και το στούντιό του. Παράλληλα αποκάλυψε ότι έκανε προσπάθεια προσέγγισης της Ελενας Παπαρίζου, μέσω των δικηγόρων του, καταθέτοντας εξωδικαστικά στην επί 12 χρόνια σύντροφό του πρόταση με την οποία ουσιαστικά αγοράζει το μερίδιό της και της πληρώνει τα ενοίκια όλων αυτών των ετών. Το συγκεκριμένο ποσό πλησιάζει εκείνο που το δικαστήριο αποφάσισε να καταβληθεί στην τραγουδίστρια. Υστερα από όλα αυτά, μένει πλέον να αποφασίσει η αγαπημένη τραγουδίστρια και νικήτρια της Eurovision 2005 εάν θα δεχτεί την πρόταση του Τόνυ Μαυρίδη ή θα τον αναγκάσει να εγκαταλείψει το σπίτι έως το τέλος της εβδομάδας, καθώς ο νόμος τής δίνει αυτό το δικαίωμα, γράφοντας με τη μια ή την άλλη απόφασή της το τελευταίο κεφάλαιο στη μακροχρόνια δικαστική διαμάχη της με τον μουσικό παραγωγό!

paparizou mavridis021043
Ο Τόνυ Μαυρίδης με τη σύζυγό του Ευαγγελία Καραμπατζάκη σε νυχτερινή τους έξοδο

Το συγκεκριμένο ακίνητο στη Γλυφάδα, το οποίο αποκτήθηκε από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο ύψους 520.000 ευρώ, αποτέλεσε επί σειρά ετών μήλον της Εριδος ανάμεσα στους δύο πρώην συντρόφους και συνεργάτες, οδηγώντας στην ανταλλαγή εξωδίκων και αγωγών. Η Ελενα Παπαρίζου ζητούσε από τον πρώην σύντροφό της να αποχωρήσει από τη μεζονέτα, στην οποία διέμενε παρανόμως, προκειμένου να βγει σε πλειστηριασμό και να πουληθεί. Από την πλευρά του, ο μουσικός παραγωγός υποστήριζε ότι παρέμενε νόμιμα στο επίμαχο ακίνητο, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της τραγουδίστριας πρώην συντρόφου του. Οπως τόνιζε, υπήρχε επαγγελματική μίσθωση του ακινήτου για την προσωπική του εταιρία, με την επωνυμία ΤΟΝΥ ΜΑΥΡΙΔΗΣ και ΣΙΑ Ε.Ε. Να σημειωθεί ότι η πολυτελής μεζονέτα, τριών επιπέδων και με μοντέρνο ντιζάιν, η οποία διαθέτει τζάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, εσωτερικό ασανσέρ και σύστημα συναγερμού, είχε βγει προς πώληση το 2012, με την τιμή της τότε να ανέρχεται στα 650.000 ευρώ, ενώ η τιμή αγοράς της πριν από χρόνια άγγιζε το 1.000.000 ευρώ.

paparizou mavridis021041 paparizou mavridis02104

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κλαούντια Ζαΐμη: Από τις ταινίες του Σειρηνάκη, στο «Power of love»

Αποκαλύψεις-φωτιά και με φωτογραφικά πειστήρια για το «ροζ» παρελθόν...

Πάνος Μιχαλόπουλος: Δείτε βίντεο από την Κυριακάτικη βόλτα του 75χρονου ηθοποιού στη Ραφήνα

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από...

Όσα έγιναν στο γαμήλιο πάρτι της Θεοδώρας στα ιστορικά «Αστέρια»!

Οι κυρίες πέταξαν τα ακριβά τους γοβάκια, οι κύριοι...

Στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας η Παπαδάκη μετά τη σύλληψή της για αρπαγή ανηλίκων

Σε ένα από τα γνωστότερα παραλιακά νυχτερινά κέντρα διασκέδασε...