Σάββατο, 22 Μαρτίου, 2025

Ανύπαντρες έβαλαν νυφικό για καλό σκοπό

Η showbiz ντύθηκε νυφούλα λέγοντας «Yes, I do». Οπως...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 22 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας...

«Απιστίας και κέρατου» γωνία

Εγώ, Σούζη, δεν ξέρω αν θα σταθώ μόνο στα...

«VIΠ – Καλά γεράματα»: O Αντώνης Κρόμπας εισβάλει στη σειρά

O Αντώνης Κρόμπας εισβάλει στη σειρά «VIΠ – Καλά...

Άννα Βίσση: «Από αγάπη υπερβολική» ξέχασε τη Μαρινέλλα!

Οσα είδε και άκουσε η «Εspresso» στη συναυλία της μπροστά σε 60.000 κόσμο στο Καλλιμάρμαρο

Και τι δεν είδαμε και τι (δεν) ακούσαμε στη συναυλία της Αννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο, με την τραγουδίστρια να τα δίνει όλα μπροστά σε 60.000 θαυμαστές, αλλά να ξεχνά επί σκηνής να αφιερώσει τραγούδι της στη Μαρινέλλα, σε αντίθεση με όσα είπε για τους Πλέσσα και Κόκοτα, με τον τελευταίο να δίνει τη δική του πολύμηνη μάχη στο νοσοκομείο!

Πηλαδάκης – Παναγιωτακοπούλου

Με τους διοργανωτές να τα έχουν όλα στην εντέλεια (ο κόσμος έμπαινε με τάξη, ενώ σε αντίθεση με τα του Ηρωδείου, με το εγκεφαλικό της Μαρινέλλας, υπήρχε στην είσοδο ιδιωτικό ασθενοφόρο για παν ενδεχόμενο), η συναυλία εξελίχθηκε σε… power of love, μια και είδαμε ουκ ολίγα ερωτευμένα ζευγάρια, με πρώτο και καλύτερο αυτό των ΠηλαδάκηΠαναγιωτακοπούλου!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον άνδρα της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Ο επιχειρηματίας και το μοντέλο-ηθοποιός κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μπροστά στα φλας μετά την επανασύνδεσή τους! Εκεί ήταν και ο Νίκος Καρβέλας με τη σύντροφό του Ελενα Φερεντίνου, η οποία ήταν στην αγκαλιά του όλο το βράδυ. Δεν ήταν, όμως, οι μοναδικοί που έκατσαν από αγάπη υπερβολική στις πρώτες θέσεις του σταδίου, μια και ο φακός της «Espresso» εντόπισε, εκτός των άλλων, τον Αντώνη Ρέμο με τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ, που του κρατούσε διαρκώς το χέρι, τον Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον άνδρα της ζωής της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αλλά και το πολυδιαφημισμένο ζευγάρι του καλοκαιριού, την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου με τον μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα!

Ο Μπρούνο Τσερέλα με την Αθηνά Οικονομάκου

Με τις επιτυχίες της Βίσση διασκέδασαν και το νιόπαντρο ζευγάρι Γιάννης Κεντ και Μαρί Κωνσταντάτου και η συνάδελφος Μάγδα Τσέγκου με τον Πέτρο Κελέση! Είχαμε όμως και σόλο εμφανίσεις, μια και ο Κωνσταντίνος Αργυρός εθεάθη χωρίς την Αλεξάνδρα Νίκα, καθώς, επίσης, και η Josephine, που δεν είχε στο πλευρό της τον Νίνο!

Ο Νίκος Καρβέλας με τη σύντροφό του Ελενα Φερεντίνου

Το φάουλ της «απόλυτης» σταρ

Οπως αναφέραμε και στην αρχή του ρεπορτάζ, η Αννα Βίσση μπορεί να μην ξέχασε να αναφερθεί στον Μίμη Πλέσσα, που είχε φύγει λίγες ώρες πριν από τη ζωή, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον μοναδικό συνθέτη, αποχαιρετώντας τον με ένα δικό του τραγούδι, αλλά και στον Δημήτρη Κόκκοτα, που νοσηλεύεται εδώ και μήνες, όμως δεν είπε λέξη επί σκηνής για την περιπέτεια της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο και τη νοσηλεία της με εγκεφαλικό στο «Υγεία», όπου και εκείνη δίνει τον δικό της αγώνα. Σημειωτέον ότι στο παρελθόν η Μαρινέλλα είχε δώσει το «παρών» σε συναυλία της Βίσση, δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμησή της!

Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα

Γιάννης Κεντ και Μαρί Κωνσταντάτου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Kαλογήρου στον δρόμο του Παϊσιου

Αγνώριστοι (για τις ανάγκες των ρόλων τους) σταρ της...

Σκύλος αξίας 5.250.000 ευρώ

Τα μαλλιά της κεφαλής του πλήρωσε Ινδός για να...

Κόλαση η ζωή των κατοίκων γύρω από το Γ’ Νεκροταφείο, με τους τάφους να έχουν φτάσει στις εισόδους των σπιτιών

Μια εκκωφαντική «κραυγή» αγωνίας υψώνεται από τις γειτονιές γύρω...

«Φουντώνει» ο έρωτας της Ανδριολάτου με τον επιχειρηματία Μπάμπη Τσαούσογλου

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η σχέση ανάμεσα στην Κλέλια...

Το βίντεο του Κακοσαίου έριξε το TikTok

Το video clip του Γιώργου Κακοσαίου για το καινούργιο...