Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

O Παύλος Γερουλάνος «φύλακας άγγελος» της Σούλης Σαμπάχ!

Μπορεί ο Παύλος Γερουλάνος ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...

Οι followers αποθέωσαν τη 16χρονη κόρη του Ρουβά και της Ζυγούλη στα...

Πληθώρα κολακευτικών σχολίων στο πρόσωπό της συγκέντρωσε η Αναστασία...

Το «ευχαριστώ» τής συζύγου τού Κόκοτα στη Βίσση

H σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, ευχαρίστησε την Αννα...

Αλλάζει αρχισυντάκτη η εκπομπή «Super Κατερίνα»!

Ολοταχώς προς αλλαγές οδεύει η εκπομπή «Super Κατερίνα»! Το...

O Παύλος Γερουλάνος «φύλακας άγγελος» της Σούλης Σαμπάχ!

Πώς η οικογένεια του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ φρόντισε η σπουδαία τραγουδίστρια να ζήσει με αξιοπρέπεια τα τελευταία χρόνια της

Μπορεί ο Παύλος Γερουλάνος ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να έφτασε ως την πηγή και να μην κατάφερε να πιει νερό, ωστόσο ο Κεφαλλονίτης πολιτικός είναι γνωστός για τα φιλανθρωπικά του αισθήματα, κάτι που ο ίδιος δεν θέλει να ακούγεται.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Μια άγνωστη ιστορία στο ευρύ κοινό, που δείχνει τη μεγαλοψυχία αυτού του πολιτικού και για την οποία ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ποτέ, φέρνει στο φως σήμερα η «Espresso» και αφορά τα τελευταία δύσκολα χρόνια της μεγάλης αρτίστα του τραγουδιού και του θεάτρου Σούλης Σαμπάχ. Της γυναίκας που ο Παύλος Γερουλάνος και η οικογένειά του είχαν υπό την προστασία τους, μέχρι που εκείνη έφυγε από τη ζωή.

geroulanos08104

Εχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από τότε που η σπουδαία τραγουδίστρια και ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ έφυγε από τη ζωή, απομονωμένη μέσα στο βαθύ σκοτάδι του μυαλού της. Βλέπετε, η άνοια τής είχε χτυπήσει την πόρτα τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής της, με αποτέλεσμα φίλοι και γείτονες να προσπαθούν να είναι κοντά της, προσφέροντάς της έστω τα απαραίτητα.

Στο διώροφο διαμέρισμα επί της Πανόρμου η Σούλη Σαμπάχ είχε δημιουργήσει το δικό της «φρούριο αναμνήσεων» από τα χρόνια που εκείνη και ο σύζυγός της Δημήτρης Νικολαΐδης μεσουρανούσαν σε όλα τα θέατρα, στις κινηματογραφικές ταινίες αλλά και στις πίστες, καθώς εκείνη είχε καταφέρει να προσαρμόσει τις υποκριτικές και τις φωνητικές ικανότητές της πάνω στις πίστες και στα βαριετέ. Οσοι την είχαν δει σε Ελλάδα και εξωτερικό μιλούν για μια μοναδική αρτίστα με υπέροχη φωνή. Στα άλμπουμ που κρατούσε ως κόρην οφθαλμού στο σαλόνι του σπιτιού της έβλεπες να είναι σε περίοπτη θέση ο γάμος της με τον Δημήτρη Νικολαΐδη, με συγκλονιστικά ενσταντανέ, όταν τους είχε παντρέψει ολόκληρος ο θίασος του Βασίλη Λογοθετίδη. Με το ιερό τέρας του θεάτρου και του κινηματογράφου διατηρούσαν μοναδικούς δεσμούς φιλίας.

Τα χρόνια πέρασαν, ο Δημήτρης Νικολαΐδης, που επί δέκα χρόνια πάλευε να κρατηθεί στη ζωή, «έφυγε» και η μεγάλη αρτίστα σύζυγός του δύσκολα πλέον τα έβγαζε πέρα. Οι οικονομικές και κινητικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια της ζωής της η Σούλη Σαμπάχ την είχαν υποχρεώσει να κάνει κάποιες λίγες έκτακτες συμμετοχές σε σίριαλ προκειμένου να συμπληρώνει το εισόδημά της και να πληρώνει τα πάντα στην ώρα τους με αξιοπρέπεια.

geroulanos081041

Ωστόσο, ήρθε η ώρα που η μεγάλη αρτίστα δεν μπορούσε πλέον να αντέξει ακόμα και το οικονομικό βάρος της γυναίκας που επί είκοσι ολόκληρα χρόνια τη φρόντιζε. Μόνη, σχεδόν εγκαταλειμμένη από όλους, μέσα σε ένα υπέροχο σπίτι γεμάτο αναμνήσεις, απλώς περίμενε με αξιοπρέπεια τον θάνατο. Η τραγική υπόθεση της Σούλης Σαμπάχ κάποια στιγμή έφτασε ως και τα αυτιά του Παύλου Γερουλάνου και της φιλάνθρωπης οικογένειάς του. Και ως διά μαγείας επί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο στο προσκεφάλι της μεγάλης αρτίστας βρισκόταν μια γυναίκα.

Σε μία από τις τελευταίες εκμυστηρεύσεις της και πριν βυθιστεί στο σκοτάδι, η Σούλη Σαμπάχ είχε αναφέρει στον υπογράφοντα: «Ο Θεός να έχει καλά την οικογένεια του Γερουλάνου. Μη γράψεις όμως τίποτα». Στη γειτονιά της ηθοποιού, στην Πανόρμου, όσοι έμεναν στην ίδια πολυκατοικία με εκείνη γνώριζαν για το μυστικό που συνέδεε την ηθοποιό με την οικογένεια του πολιτικού. Η οικογένεια Γερουλάνου μέχρι τη στιγμή που η Σούλη Σαμπάχ έκλεισε τα μάτια της βρισκόταν στο πλευρό της, προσφέροντας απλόχερα την ανοιχτή αγκαλιά της και τη μεγάλη αγάπη της για τη γυναίκα-μύθο που σφράγισε τρεις καριέρες!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άννα Βίσση: «Από αγάπη υπερβολική» ξέχασε τη Μαρινέλλα!

Και τι δεν είδαμε και τι (δεν) ακούσαμε στη...

Η βίλα του Σατανά: Έπαυλη «φάντασμα» στη Βραυρώνα με κρεμασμένα φέρετρα και λιωμένα κεριά

Βίλα-φάντασμα, που εγκαταλείφθηκε στη φθορά του χρόνου, αφέθηκε στα...

Όλγα Τρέμη: Τέλος και το τρίτο στεφάνι της «σιδηράς κυρίας» της TV!

Επειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας και γάμου η...

Προς την έξοδο από τον Σκάι ο Ατζούν

Πετάνε τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, το 2025,...

Άστραψαν τα φλας στο πάρτι γενεθλίων του beauty salon του Μιχάλη Λαζάρου

Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο εορτασμός των 16 χρόνων...