Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Νίκος Γκέλια: «Ο Αντρέας είναι ο φύλακας – άγγελος του Μάρκου»

Ο Νίκος Γκέλια ήταν προσκεκλημένος σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί...

Ο Σάκης Αρσενίου υπόσχεται δυνατές νύχτες κεφιού στο Βellagio Live Stage

Kάτι νέο έρχεται στον Πειραιά, που θα ανεβάσει το...

Ο Απόστολος Λύτρας λίγο μετά την αποφυλάκισή του έκανε restart στην αγκαλιά...

Μπορεί ο Απόστολος Λύτρας να… έχασε τη δικηγορική του...

«Πάταγος» με Καρνέζη στo Caravan Live Stage

H Βίκυ Καρνέζη συνεχίζει ακάθεκτη κάθε Παρασκευή και Σάββατο...

Νίκος Γκέλια: «Ο Αντρέας είναι ο φύλακας – άγγελος του Μάρκου»

«Έχουμε τρανά παραδείγματα στην πραγματικότητά μας για το πώς τέτοιες οικογένειες έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο»

Ο Νίκος Γκέλια ήταν προσκεκλημένος σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στον «Τιμωρό», τη σύγχρονη δραματική σειρά του Alpha. Υποδύεται τον Αντρέα, έναν ρόλο ο οποίος «μπλέκεται με όλους του υπόλοιπους» χαρακτήρες, τον «φύλακα άγγελο του Μάρκου» (τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Λάλος).

Ο Αντρέας είναι πολύτιμος σύμμαχος της οικογένειας Γιαννουλάτου (μαζί με την αδελφή του, Μαρίνα -την υποδύεται η Γιώτα Αργυροπούλου). Οι δυο τους «τρέχουν» την επενδυτική εταιρία του Άρη Γιαννουλάτου, γιου του συγκρατούμενου του Μάρκου, του Γεράσιμου, που φρόντιζε να μένει αθέατος στον κόσμο των επιχειρήσεων. Όταν Άρης και Γεράσιμος πεθαίνουν, λαμβάνουν την εντολή να θεωρήσουν τον Μάρκο ως άνθρωπο της οικογένειας. Βοηθούν λοιπόν τον Μάρκο να συνέλθει και τον ακολουθούν στην Αθήνα, σύμμαχοι στα σχέδιά του.

gkelias081041

«Ο Αντρέας είναι ο φύλακας άγγελος του Μάρκου, είναι φίλος κολλητός σαν αδελφός γιατί έχουν περάσει μαζί διάφορες καταστάσεις τι οποίες θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια. Αυτή η τριάδα (Μάρκος, Αντρέας, Μαρίνα) έχουν φτιάξει κάτι δημιουργικό σε σχέση με αυτή την τιμωρία, την εκδίκηση που θέλει να πάρει ο Μάρκος» εξηγεί ο Ν.Γκέλια. Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ρήξη στις σχέσεις των τριών; «Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να μπλέξουν πολύ τα πράγματα. Κι αυτό είναι κάτι σαν όλες τις ανθρώπινες σχέσεις σε τέτοια φιλία, που όταν  μπλέκονται τα πράματα υπάρχουν γκρίζες ζώνες, εκεί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις» απαντά.

«Ο Τιμωρός» είναι και μια ιστορία εκδίκησης. Μπορεί να αλλάξει ρότα ο ήρωας, να μην θέλει να εκδικηθεί τους αντιπάλους; «Δεν είναι ότι δε θα θέλει, αλλά όταν μπλέκονται τα συναισθήματα απέναντι σε ένα πλάνο που έχει γίνει, εκεί καταρρίπτονται όλα. Κι αυτό δεν θα ξεκινήσει από τον Αντρέα, αλλά από το Μάρκο, τον Τιμωρό. Ο οποίος με άλλο στόχο πηγαίνει και επειδή έρχεται αντιμέτωπος με ανθρώπους που έχει να τους δει πολύ καιρό και που τρέφει συναισθήματα γι αυτούς, ξαφνικά η τιμωρία δεν έρχεται όπως πρέπει. Γιατί όταν μπαίνει το θυμικό στοιχείο αρχίζουν κάποια πράγματα να μην πάνε με βάση τη λογική».

gkelias08104

Πόσο πολύ διεφθαρμένη οικογένεια Κομνηνού, η οικογένεια η οποία έκανε κακό στον Μάρκο και θέλει να την εκδικηθεί; «Έχουμε τρανά παραδείγματα στην πραγματικότητά μας για το πώς τέτοιες οικογένειες έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο. Όλοι καταλαβαίνουν ότι, όταν μπλέκεται η εξουσία και το χρήμα μαζί με την πολιτική, οποιαδήποτε κατάσταση που έχει να κάνει με επιβολή πραγμάτων, επηρεάζει τον τύπο, τους ανθρώπους. Συμβαίνουν αυτά. Γι αυτά μιλάμε. Για το εδώ και τώρα. Αυτό είναι το σημαντικό. Είναι σύγχρονη η  σειρά».

Υπάρχει περίπτωση ο Μάρκος να λυγίσει; Να σταματήσει η δίψα του για εκδίκηση; «Όταν πηγαίνεις κάπου με τη λογική του Μάρκου -πάω να τιμωρήσω, να μάθω πράγματα-, έρχεται η πραγματικότητα και σου λέει ότι δεν είναι τόσο εύκολο. Κι όλα αυτά τα πάθη που έχεις μέσα σου… οι αποφάσεις της ζωής μας δεν έρχονται 1,2,3, δεν είναι μαθηματικά. Υπάρχουν συναισθήματα, άνθρωποι που συναντάς- π.χ η θεία του που τον αναγνώρισε, αυτή είναι ενάντια στο σχέδιο, δεν είναι υπέρ στο να προκαλέσει (ο Μάρκος) κακό. Είναι κατασταλτικός παράγοντας η θεία του-, και όταν βλέπεις ότι διακυβεύονται παραπάνω πράγματα από τον ίδιο σου το εαυτό κι ότι κρίνονται κι άλλες ψυχές εκτός από σένα που μπορεί να μη φταίνε ή που μπορεί να φταίνε λίγο, εκεί αρχίζεις και ζυγίζεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά. Και κάνεις κι ένα βήμα πίσω, αναθεωρείς». Στην περίπτωση του Μάρκου όμως… «όταν βλέπει πόσο πρόδηλα ο αντίπαλος λέει κάποια πράγματα σα να είναι ευεργέτης ανθρώπων κι όχι αυτός ο οποίος έχει κάνει όλα αυτά που έχει κάνει, νομίζω ότι του γυρνάει το μάτι κάποια στιγμή!»

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άννα Βίσση: «Από αγάπη υπερβολική» ξέχασε τη Μαρινέλλα!

Και τι δεν είδαμε και τι (δεν) ακούσαμε στη...

Η βίλα του Σατανά: Έπαυλη «φάντασμα» στη Βραυρώνα με κρεμασμένα φέρετρα και λιωμένα κεριά

Βίλα-φάντασμα, που εγκαταλείφθηκε στη φθορά του χρόνου, αφέθηκε στα...

Όλγα Τρέμη: Τέλος και το τρίτο στεφάνι της «σιδηράς κυρίας» της TV!

Επειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας και γάμου η...

Γιάννης Παπαδόπουλος: Ο προσωρινός πρόεδρος της ΕΡΤ απέκτησε… τρεις γραμματείς!

Κάτι έχει ο αέρας στην Αγία Παρασκευή και... φουσκώνει...

Προς την έξοδο από τον Σκάι ο Ατζούν

Πετάνε τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, το 2025,...