Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Μιμή Ντενίση: Διπλό τηλεοπτικό comeback για την ηθοποιό με ιστορικό ντοκιμαντέρ και...

Μεγάλο τηλεοπτικό comeback ετοιμάζει η αγαπημένη ηθοποιός Μιμή Ντενίση...

O Παύλος Γερουλάνος «φύλακας άγγελος» της Σούλης Σαμπάχ!

Μπορεί ο Παύλος Γερουλάνος ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...

Οι followers αποθέωσαν τη 16χρονη κόρη του Ρουβά και της Ζυγούλη στα...

Πληθώρα κολακευτικών σχολίων στο πρόσωπό της συγκέντρωσε η Αναστασία...

Το «ευχαριστώ» τής συζύγου τού Κόκοτα στη Βίσση

H σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, ευχαρίστησε την Αννα...

Ταλέντο σε κάθε λεπτομέρεια: Διεθνείς Αστέρες του Σινεμά υποστηρίζουν Σχεδιαστές στο Moscow Fashion Week

Το Moscow Fashion Week (MFW) είναι κοντά μας, αλλά μην περιμένετε ότι αυτό το ενδιαφέρον γεγονός θα παρουσιάσει μόνο γνωστές μάρκες και διάσημα ονόματα!

Το MFW διαμορφώνει το δικό του μοναδικό φεστιβάλ μόδας, αποκαλύπτοντας αναδυόμενα ταλέντα πέρα από τους “Big Four”. Κάθε σαιζόν, το γεγονός λαμβάνει πάνω από 1.000 αιτήσεις από σχεδιαστές από όλο τον κόσμο για συμμετοχή σε φεστιβάλ μόδας. Το MFW λειτουργεί ως πλατφόρμα για ταλέντα που αργότερα θα γίνουν τα νέα διαμάντια μόδας.

Η η εβδομάδα μόδας παρουσιάζει ταλαντούχους σχεδιαστές από την Ινδία, τη Νότια Αφρική, την Κόστα Ρίκα και τις καλύτερες ρωσικές τοπικές μάρκες. Καθένας τους έχει τη δική του οπτική για τη μόδα, αλλά παράλληλα όλοι μοιράζονται ένα κοινό πάθος για τη μόδα και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν το ταλέντο και δημιουργικότητά τους με τον κόσμο.

INNIKI, ιδρυθείσα από έναν σχεδιαστή από το Γιακούτσκ, μια Σιβηρική πόλη στη Ρωσία, παρουσιάζει την συλλογή «D3», εμπνευσμένη από την πλούσια κουλτούρα του Γιακούτσκ. Η συλλογή του σχεδιαστή της Μόσχας Alena Nega, αντίθετα, είναι εμπνευσμένη από την πρωτεύουσα πόλη και ονομάζεται: «Μόσχα». Αυτές είναι μαύρες και κόκκινες βραδυνές φόρμες, διακοσμημένες με σύγχρονα ρωσικά λαϊκά στοιχεία. Η Κόστα Ρικανή μάρκα Eve Valverde θα εκθαμβώσει το κοινό με μια συλλογή εμπνευσμένη από την πλούσια και χρωματιστή φυτολογία της πατρίδας της.

Οι σχεδιαστές που αναδεικνύονται στην Moscow Fashion Week προσελκύουν την προσοχή διάσημων προσωπικοτήτων, καθώς το αυθεντικό ταλέντο είναι πάντα άξιο υποστήριξης. Η Naike Rivelli, κόρη της Ιταλίδας ηθοποιού και στυλικής εικόνας Ornella Muti, εντυπωσίασε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της φεστιβάλ μόδας της Moscos-based μάρκας MaisonESVE. Η Κινεζική ηθοποιός Lily Ji ήταν παρόντα στα φεστιβάλ μόδας των ρωσικών σχεδιαστών GAPANOVICH, EFREMOV και JULIA DALAKIAN, ενώ η Τούρκικη σταρ Gizem Karaca παρακολούθησε το BEENA φεστιβάλ και την MASTERPEACE παρουσίαση, όπου έλαβε ένα φόρεμα από τον σχεδιαστή.

Το BRICS+ Fashion Summit, ένα μεγάλο-scale διεθνές φόρουμ μόδας, έφερε αντιπροσώπους από την βιομηχανία μόδας από περίπου 100 BRICS+ χώρες και συνεργάτες από τις 3 έως τις 5 Οκτωβρίου. Αυτό το γεγονός έθεσε τον εαυτό του να εξερευνήσει εναλλακτικές προσεγγίσεις στις παραδοσιακές πρακτικές μόδας και παρέχει μια πλατφόρμα για τη συζήτηση της ενσωμάτωσης των αναδυόμενων αγορών μόδας, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε Moscow Fashion Week official account.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άννα Βίσση: «Από αγάπη υπερβολική» ξέχασε τη Μαρινέλλα!

Και τι δεν είδαμε και τι (δεν) ακούσαμε στη...

Η βίλα του Σατανά: Έπαυλη «φάντασμα» στη Βραυρώνα με κρεμασμένα φέρετρα και λιωμένα κεριά

Βίλα-φάντασμα, που εγκαταλείφθηκε στη φθορά του χρόνου, αφέθηκε στα...

Όλγα Τρέμη: Τέλος και το τρίτο στεφάνι της «σιδηράς κυρίας» της TV!

Επειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας και γάμου η...

Προς την έξοδο από τον Σκάι ο Ατζούν

Πετάνε τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, το 2025,...

Οι υψηλές αμοιβές των star ηθοποιών και η κόντρα των καναλιών με την εταιρία παραγωγής του Καραγιάννη

Σταρ ηθοποιοί εναντίον καναλιών και κανάλια εναντίον παραγωγών. Πόλεμος...