Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Γιάννης Πλούταρχος: Η εκδίκαση της υπόθεσης παρενόχλησης του τραγουδιστή πήρε αναβολή για...

Μην μπορώντας να κρύψει την ταραχή και την αγωνία...

Πόλεμος της Τούνη με τις εκπομπές για τα σχόλια που έγιναν όταν...

Ξέσπασε... πόλεμος ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και στους παρουσιαστές...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣΑντί να πνίγετε τον ενθουσιασμό σας, δώστε τα όλα...

Γιάννης Πλούταρχος: Η εκδίκαση της υπόθεσης παρενόχλησης του τραγουδιστή πήρε αναβολή για τον Απρίλιο του 2025

Η stalker με τα ξανθά μαλλιά

Μην μπορώντας να κρύψει την ταραχή και την αγωνία της, κατέφθασε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων λίγα λεπτά μετά τις 10.00 χθες η 47χρονη εμμονική θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου, η οποία κατηγορείται ότι παρενοχλούσε επί χρόνια τον τραγουδιστή στο σπίτι του στα νότια προάστια, αφήνοντάς του δωράκια και ερωτικά ραβασάκια με… γενετικό αποτύπωμά της, στα οποία του έγραφε, μεταξύ άλλων, πως τον αγαπάει και ότι θέλει να κάνουν έρωτα!

Η 47χρονη εμμονική θαυμάστρια του Πλούταρχου εμφανίστηκε στην Ευελπίδων

Εμφανώς τρομαγμένη, προτού ακούσει την ετυμηγορία του δικαστηρίου με την οποία ανέβαλε την εκδίκαση της μήνυσης του καλλιτέχνη για τον Απρίλιο του 2025, η ίδια ξεκαθάρισε στους δημοσιογράφους ότι δεν θέλει να προβεί σε κάποια δήλωση για την υπόθεση. Η 47χρονη stalker με την πλούσια ξανθιά κόμη, την οποία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την ώρα που απομακρυνόταν πεζή από τα δικαστήρια, κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομη παρακολούθηση, καθώς την… έστηνε έξω από το σπίτι του λαϊκού αοιδού, χτυπούσε επανειλημμένα το κουδούνι και έμενε εκεί από το βράδυ ως τα ξημερώματα!

Ο Γιάννης πλουταρχος και η σύζυγός του, που έγινε και εκείνη άνω κάτω με την απίστευτη υπόθεση

Παράλληλα, φέρεται ότι άφηνε ερωτικά γράμματα, τα οποία συνόδευε με… καραμέλες, μικρά δώρα και προσωπικά αντικείμενα. «Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Σε φιλώ πάρα πάρα πολύ. Είναι ένα πακετάκι έξω από την πόρτα. Πάρ’ το» ανέφερε ένα εξ αυτών που έφερε στο φως πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε άλλο ερωτικό σημείωμα, στο οποίο εντοπίστηκε γενετικό υλικό της 47χρονης, η κατηγορούμενη έγραφε στον τραγουδιστή «Θέλω να κάνουμε έρωτα», παρότι γνώριζε ότι ήταν παντρεμένος. Το 2021, όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, η σύζυγος του «καλύτερου παιδιού» της πίστας Μαρία Παπαδοπούλου προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος της εμμονικής θαυμάστριας, με συνέπεια να της γίνει σύσταση για συμμόρφωση από τις αστυνομικές Αρχές. Ωστόσο, η ερωτοχτυπημένη γυναίκα συνέχισε τις «επιθέσεις» αγάπης ώσπου, τον Απρίλιο του 2022, ο αγαπητός τραγουδιστής αναγκάστηκε να υποβάλει μήνυση σε βάρος της, η εκδίκαση της οποίας ήταν προγραμματισμένο να γίνει χθες.

Την ήξερε

«Είχαν γνωριστεί, ήταν θαμώνας, την ήξερε με το μικρό της όνομα και τη χαιρετούσε. Είχαν κάποιες πολύ απλές συνομιλίες. Την ημέρα που τη βρήκε έξω από το σπίτι του και αντέδρασε πιο έντονα, την εξύβρισε δικαιολογημένα ο άνθρωπος. Ηταν η τελευταία ημέρα που ήταν εκεί. Δεν της είχε καταστεί με κανέναν τρόπο ότι ενοχλεί. Αφηνε κάποια ραβασάκια, τα οποία αποδεικνύουν μόνο τον έρωτά της. Αφηνε γλυκά και καραμελίτσες. Είχαν ερωτικό περιεχόμενο, όπως ένας ενήλικας άνθρωπος που ποθεί κάποιον άλλον ενήλικα. Διαβάστε Σεφέρη για να δείτε πώς περιγράφει γλαφυρά τον πόθο του για άλλες γυναίκες και δεν έχει κατηγορηθεί» δήλωσε έξω από τα δικαστήρια η δικηγόρος της κατηγορουμένης Πωλίνα Βέλτση.

Η δικηγόρος της 47χρονης Πωλίνα Βέλτση

Παράλληλα, επανέλαβε πως η εντολέας της έχει μετανιώσει για τις πράξεις της. «Εμείς συνδέουμε τα περιστατικά και λέμε ότι η μήνυση έγινε κατόπιν σύστασης της συζύγου του μηνυτή. Είναι πολύ αγχωμένη, μετανιωμένη και ταπεινωμένη (σ.σ.: η 47χρονη). Σκεφτείτε πώς είναι να ερωτευτείτε κάποιον μονόπλευρα και μετά από δύο χρόνια να είστε στα κανάλια και ενώπιον της Δικαιοσύνης να πρέπει να απολογηθείτε για αυτό. Μετά τα γεγονότα ποτέ δεν μιλήσαμε με τον κ. Πλούταρχο» είπε η δικηγόρος της 47χρονης. Ωστόσο, δεν απάντησε στην ερώτηση αν εντοπίστηκαν αντικείμενα με γενετικό υλικό της εντολέως της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Παύλος Γερουλάνος «φύλακας άγγελος» της Σούλης Σαμπάχ!

Μπορεί ο Παύλος Γερουλάνος ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...

Ο Πλούταρχος πάει στα δικαστήρια 47χρονη θαυμάστρια που είναι εμμονικά «άρρωστη» μαζί του

Στη Δικαιοσύνη αναγκάστηκε να προσφύγει ο Γιάννης Πλούταρχος για...

Ο εφοπλιστής δρ Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του υποδέχτηκαν τον μικρό JJC!

«Welcome, JJC» έγραψαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram...

Τσιμτσιλή για Σεργουλόπουλο: «Έχεις πικράνει κόσμο αλλά επειδή πέρασαν 20 χρόνια δεν μετράει;»

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχολίασαν την συνέντευξη που...

Λύτρας και Παπαδοπούλου μιλούν πλέον ανοιχτά για τον έρωτά τους

Καινούργια αρχή στο πλευρό της νέας αγαπημένης του, μεσίτριας...

Οι followers αποθέωσαν τη 16χρονη κόρη του Ρουβά και της Ζυγούλη στα social media

Πληθώρα κολακευτικών σχολίων στο πρόσωπό της συγκέντρωσε η Αναστασία...