Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, που θα γνωρίσουμε ως Οσμάν Βουρδάμπεη, έναν πάμπλουτο Τούρκο επιχειρηματία, στο αυριανό επεισόδιο της «Κατάρας της Τζέλας Δελαφράγκα», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».
Για το ρόλο του θα πει: «Είναι ένας άνθρωπος που άλλα λέει και άλλα είναι. Και προς το τέλος θα αποκαλυφθούν κι άλλα που δεν μπορώ να πω. Δεν είναι καθόλου αυτό που φαίνεται. Είναι ένας άνθρωπος πολύ συμπαθητικός, πολύ γλυκός όταν τον βλέπουμε με την γυναίκα του και μετά είναι κάτι άλλο. Το καλύτερο είναι ότι μιλάμε τούρκικα με υπότιτλους. Βέβαια είναι Ρέππας-Παπαθανασίου τούρκικα. Είναι τούρκικα που καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέμε, αλλά παρόλα αυτά έχει υπότιτλους.
Είναι υπόπτου ηθικής και συμφεροντολόγος, ένας πολύ «θετικός» χαρακτήρας. Την σύζυγο του Οσμάν υποδύεται η Μαριέλλα Σαββίδου». Όπως είπε, στους δραματικούς ρόλους όσο ήταν νέος δεν ήταν καθόλου καλός, όμως, μεγαλώνοντας αυτό νιώθει ότι έχει αλλάξει.
Παρότι έχει αμερικάνικη υπηκοότητα δεν σκέφθηκε ποτέ να κάνει καριέρα στην Αμερική «είχα ένα παράδειγμα, τη γιαγιά μου που έμεινε 10-12 χρόνια με μεγάλη επιτυχία εκεί, αλλά δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί της. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις καριέρα στην Αμερική, για εμένα ήταν μια ουτοπία».
Μιλώντας για τον παππού του Αλέξη Μινωτή είπε ότι ήταν πολύ σκληρός άνθρωπος πρώτα με τον εαυτό του και μετά με τους γύρω του. Ενώ η γιαγιά του Κατίνα Παξινού ήταν το εντελώς αντίθετο «πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, μεγάλη προσωπικότητα και πολύ δοτική σε όλους τους ανθρώπους, βοηθούσε πολύ κόσμο, έδινε λεφτά παντού».
Σχετικά με τα όρια της κωμωδίας: «Τώρα έχουμε φθάσει στα άκρα με το metoo, έχει ένα τεράστιο εύρος και δεν μπορείς τίποτα να πεις. Η κωμωδία δεν έχει όρια, τα όρια τα βάζει αυτός που την κάνει και αυτός που την βλέπει. Αν δεν του αρέσει, δεν τη βλέπει, είτε είναι σάτιρα είτε κωμωδία».
Όπως λέει σε κάθε δουλειά έχει άγχος: «Κάθε φορά που γίνεται μια καινούρια δουλειά έχουμε όλοι πολύ μεγάλη αγωνία, φυσικά υπάρχει άγχος. Η κάθε δουλειά αντιμετωπίζεται με το ίδιο άγχος. Δεν έλεγα αυτή η σειρά θα σκίσει. Σκεφτόμουν μήπως είναι πολύ προχωρημένη η #Tzela για τις μεγαλύτερες ηλικίες». «Να είμαστε υγιείς ζωντανοί και πάντα νέοι, η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο. Όσο είσαι καλά και υγιής μπορείς να είσαι νέος, το πιστεύω απόλυτα», θα καταλήξει.