Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Πιστεύω ότι η σάτιρα δεν έχει όρια»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Buongiorno...

Αστραψαν τα φλας στο πάρτι εταιρίας προϊόντων για κατοικίδια

Φιλόζωοι της εγχώριας showbiz και όχι μόνο βρέθηκαν στο...

Η Ζαμάνη ξεσάλωσε με Βίσση σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου άρχισε εμφανίσεις η...

Ηρακλής Τσουζίνοφ – Νάσια Παπαϊωάννου: Περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, που έγινε γνωστός μέσω του «GNTM...

«Αγκάθια» στη συνεργασία του Μουτσινά με την εταιρία παραγωγής του Κοκλώνη

Νίκος VS Nίκος

Χαμός στα παρασκήνια! Μπαρούτι μυρίζει η σχέση του Νίκου Μουτσινά και του Νίκου Κοκλώνη και η χημεία μεταξύ τους φαίνεται ότι δεν λέει να βελτιωθεί… Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη επιστροφή μπαίνει ο Νίκος Μουτσινάς ύστερα από έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας, ενώ στο παρασκήνιο φέρεται ότι υπάρχουν «αγκάθια» στη συνεργασία με την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη την Barking Well Media.

moutsinas24094

Οπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες ανάμεσα στον δημοφιλή παρουσιαστή και τον παραγωγό, που αποδίδονται σε διαφορετική νοοτροπία αλλά και σε διαφορά ταχυτήτων ανάμεσα σε όσα ζητά ο Νίκος Μουτσινάς και σε όσα παραδίδει η εταιρία παραγωγής. Ανάμεσα στα θέματα που προκάλεσαν ένταση μεταξύ τους είναι η κατασκευή και η παράδοση του πλατό, το οποίο, παρά τις εκκλήσεις του Νίκου Μουτσινά, δεν έχει ολοκληρωθεί στον χρόνο που ζήτησε, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι. Επιπλέον, πριν από λίγες ημέρες αποφεύχθηκε στο παρά πέντε ρήξη με αφορμή την ημερομηνία καταβολής των μισθών.

koklonis190472

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά αποχώρησε διαμαρτυρόμενη για καθυστέρηση στην καταβολή του μισθού Σεπτεμβρίου, κάτι που ωστόσο διευθετήθηκε ύστερα από καβγά, καθώς η εκπομπή δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα. Βέβαια οι δημοσιογράφοι τρέχουν για ρεπορτάζ και έχουν έξοδα κίνησης. Υστερα από όλα αυτά ο παρουσιαστής φέρεται ότι είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος. Ωστόσο παράπονα υπάρχουν και από την άλλη μεριά, αφού ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση από τον Μουτσινά για το πώς και πόσοι καλεσμένοι θα εμφανίζονται στην εκπομπή και όλη η διαδικασία κωλυσιεργεί.

moutsinas29014

Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και στην εταιρία παραγωγής δεν είναι καλή. Η μία μεριά κατηγορεί την άλλη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο οριστικής ρήξης και η εκπομπή να μη βγει στον αέρα. Αυτό θα ήταν σοκ για τον Alpha, που έχει προγραμματίσει εδώ και καιρό διαφημιστικά πακέτα για το σόου του Μουτσινά.

koklonis03104

Ηδη έχουν αρχίσει να διακινούνται πληροφορίες για διάφορες ρήτρες που εξετάζει η μία ή η άλλη πλευρά για το «σπάσιμο» του συμβολαίου. Οι ιθύνοντες του Alpha, που είναι ενήμεροι για το εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα στον γνωστό παρουσιαστή και στον Νίκο Κοκλώνη, κάθονται, όπως λένε οι φήμες, σε αναμμένα κάρβουνα. Πάντως, σε περίπτωση που τα σπάσει ο Μουτσινάς με τον Κοκλώνη, δεν μπορεί η εκπομπή του πρώτου να βγει από το κανάλι, γιατί ο Alpha δεν διαθέτει μηχανισμό για τέτοιου είδους παραγωγές. Η πρεμιέρα της εκπομπής «Νίκος Μουτσινάς βραδιάτικα», αν γίνει βέβαια, προγραμματίζεται για την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Airbnb η βίλα του Ψινάκη!

Το δικό του το σπίτι σε άλλους νοικιάζεται... Τι...

Gay γάμος στον χώρο του πολιτισμού

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Χρίστος Λύγκας και η «ψυχή»...

Μετρό music hall: Κυβερνητικός λουλουδοπόλεμος για τα εγκαίνια μετά μουσικής

«Ολος δικός σου, Κι αυτός που κλαίει κι ο...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...

«London baby» για Καινούργιου – Κουτσουμπή

Ο νέος έρωτας... έχει καλό σκοπό για την ωραία...