Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η μεταμόρφωση για τις ανάγκες της παράστασης «Φάλαινα»

Μεταμόρφωση για... Οσκαρ στο ελληνικό σανίδι! Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης...

Ταμίλλα Κουλίεβα μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος Έρωτας»

Η Θάλεια Μαρκοπούλου του «Άγιου έρωτα», κατά κόσμον Ταμίλλα Κουλίεβα, βρέθηκε στην...

Το μυστικό για τη θεραπεία του καρκίνου κρύβεται στην… μπίρα!

Το μυστικό για τη θεραπεία του καρκίνου κρύβεται στην...

Μαρία Καλάβρια για Μαστροκώστα: «Θα είναι καλύτερα τώρα που γύρισε πίσω ο...

Η Μαρία Καλάβρια παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Super...

O Στέλιος Διονυσίου στο και πέντε αποπλήρωσε μέρος της οφειλής βάζοντας φρένο στον πλειστηριασμό της 27ης Νοεμβρίου

Γλίτωσε τη μεζονέτα

Η «θηλιά» από τα χρέη λίγο έλειψε να «πνίξει» τον Στέλιο Διονυσίου, ο οποίος παραδέχτηκε δημόσια ότι κινδύνευσε να χάσει την πολυτελή μεζονέτα του στη Φιλοθέη, που είναι προγραμματισμένο να βγει σε πλειστηριασμό στις 27 Νοεμβρίου! Ωστόσο, ο δημοφιλής τραγουδιστής αποπλήρωσε μέρος της οφειλής κι έτσι αναμένεται να γίνει ανακοπή της διαδικασίας. Όπως εξήγησε ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», αγόρασε το εν λόγω σπίτι με δάνειο πριν από 25 χρόνια.

dionysiou171041

Ωστόσο, αμέλησε τη διαδικασία αποπληρωμής, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να το χάσει. «Αυτό το σπίτι το αγόρασα πριν από 25 χρόνια που ήταν άλλες εποχές, προ κρίσης. Το ποσό ήταν δάνειο, δεν είχα στην άκρη ένα εκατομμύριο και πήγα και πήρα ένα σπίτι, είναι δάνειο. Κάποια στιγμή που βγάζαμε λεφτά και δουλεύαμε πέντε ημέρες την εβδομάδα το πληρώναμε το δάνειο. Μετά από κάποια στιγμή τα πράγματα στένεψαν. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι πάρα πολλοί Ελληνες που την “πάτησαν” σαν κι εμένα γιατί, οκ, σήμερα είναι άλλη μέρα, αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα, έρχονται πράγματα στη ζωή σου που δεν τα περιμένεις, αλλά αν υπάρχει καλή θέληση και συνεργασία, και από τη μια μεριά και από την άλλη, τέτοια θέματα λύνονται. Δόξα τω Θεώ, δεν με ανησυχεί» επισήμανε, αρχικά, ο αγαπητός καλλιτέχνης. Αμέσως μετά διευκρίνισε πως είναι θέμα ημερών να γίνει η ανακοπή του πλειστηριασμού, καθώς έχει μπει σε διαδικασία αποπληρωμής μέρους της οφειλής.

dionysiou17104

«Κι εγώ το αμέλησα και αυτοί βέβαια δεν με ενοχλούσαν, είναι η αλήθεια. Επομένως, λίγο ο ένας λίγο ο άλλος, φτάσαμε εδώ. Αλλά εντάξει, είναι τυπική διαδικασία. Εμενα παλιά εκεί, τώρα το έχω νοικιάσει» κατέληξε ο Στέλιος Διονυσίου. Με τον φόβο του πλειστηριασμού να έχει απομακρυνθεί, ο λαϊκός τραγουδιστής διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, καθώς έγινε πρόσφατα πατέρας δίδυμων κοριτσιών! Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, μέσω των social media, με την κλινική όπου γεννήθηκαν τα βρέφη να δημοσιεύει στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες του Στέλιου Διονυσίου και της αγαπημένης του Αγνής Καλουμένου μετά το εξιτήριο. «Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του Αγνή Καλουμένου έζησαν ιδιαίτερες στιγμές ευτυχίας. Τόσο η μητέρα όσο και τα νεογέννητα χαίρουν άκρας υγείας» τονιζόταν στη σχετική ανάρτηση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

«Λουκέτο» στην Αρχελάου 5

Αυτό το τηλεοπτικό μπαρ στην Αρχελάου 5 θα κλείσει...

Στάθης Σταμουλακάτος: Ερωτευμένος με νεότερή του ηθοποιό;

Μέσα στη θεατρική παράσταση «Κωλόκαιρο» άνθισε ερωτική λιακάδα.Ο πρωταγωνιστής...

Η Γιούλικα Σκαφιδά δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της στην Καλαμάτα

Εικόνες από τα βαφτίσια του μονάκριβου γιου της, που...

Tέλος ο Μικρούτσικος από την εκπομπή του Τσουρού

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως ο...