Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

«Σύννεφο» η… αυτοϊκανοποίηση στο «GNTM»

Η αυτοϊκανοποίηση πήγαινε... σύννεφο στο «GNTM 2». Αυτή την...

Πατέλης σε gay όρκους αγάπης No2

Ζήλεψε τη δόξα του Στέφανου Κασσελάκη ο Αλέξης Πατέλης...

Ο αεικίνητος Λάζος Μαντικός παντρεύεται και βαφτίζει την κόρη του με νονό...

Διπλές χαρές για τον ρεπόρτερ του Γιώργου Παπαδάκη, Λάζο...

Θ. Μαυρομμάτης: Για party του χωρίς την… «Κασσάνδρα»

To Αγρίνιο στις 4 Οκτωβρίου χτυπιόταν από την «Κασσάνδρα»...

Ο αεικίνητος Λάζος Μαντικός παντρεύεται και βαφτίζει την κόρη του με νονό τον Mister «Καλημέρα Ελλάδα»

Διπλή χαρά για Λάζο

Διπλές χαρές για τον ρεπόρτερ του Γιώργου Παπαδάκη, Λάζο Μαντικό, και την Αθηνά Κουρή, μια και αύριο, Σάββατο στις 19.00, και θα παντρευτούν, και θα βαφτίσουν την κόρη τους, που θα πάρει το όνομα Αθανασία! Τα δύο μυστήρια θα τελεστούν σε ιερό ναό των Θρακομακεδόνων από τον πατέρα Λάμπρο, συνοδεία βυζαντινής χορωδίας, με πρωτοψάλτη και μουσικοδιδάσκαλο τον Δημήτριο Καλομοίρη.

lazos mantikos18104
Ο Μαντικός προβάροντας το γαμπριάτικο κοστούμι

  • Του Γιάννη Αρμουτίδη

Ο στολισμός της εκκλησίας που θα υποδεχτεί 500 καλεσμένους από τον πολιτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο θα έχει ως θέμα τον κύκνο, με πολύχρωμες συνθέσεις λουλουδιών και pampas από το ανθοπωλείο Maison des fleurs, ενώ η γνωστή στον χώρο διοργανώσεων βάφτισης και γάμου Μαρία Αλετρά (αγαπημένη φίλη του ζευγαριού) θα επιμεληθεί το πρώτο open-air Van Bar με τη δική του ιστορία (van tales), με αλμυρές και γλυκιές γευστικές δημιουργίες της, ενώ θα προσφέρεται στους καλεσμένους σπιτική λεμονάδα.

lazos mantikos181041
πρόβα νυφικού για την Αθηνά Κουρή υπό το βλέμμα της κόρης της

Τη μικρή Αθανασία θα βαπτίσουν ο Γιώργος Παπαδάκης και η επικεφαλής των αρχισυντακτών του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 Νάνσυ Τάση, ενώ στον γάμο του Λάζου και της Αθηνάς κουμπάροι θα είναι ο Φοίβος Παπαδάκης και η συμμαθήτριά του στη σχολή του ΑΝΤ1 medialab1 Αντα Μιχαΐλου, η οποία διαμένει στην Ελβετία και θα ταξιδέψει στην Αθήνα ειδικά για την τέλεση του μυστηρίου. Οπως μάθαμε, το νυφικό της Αθηνάς Κουρή επιμελείται η έμπειρη ομάδα της Ρούλας Ξιφαρά και πρόκειται για ένα ρομαντικό νυφικό από γαλλική δαντέλα, με ολομέταξο σατέν ντουσέζ, κορσάζ στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski και κοράλλια, με κύριο χαρακτηριστικό του μια ιδιαίτερη πλάτη με πλούσια ουρά.

lazos mantikos181042
Γιώργος Παπαδάκης

Το γαμπριάτικο κοστούμι του Λάζου Μαντικού είναι δημιουργία της Αθηνάς Τρανούλη, με τον Λάζο να επιλέγει μπλε κοστούμι συνοδευόμενο από λευκό πουκάμισο, μπλε γιλέκο κι ένα εντυπωσιακό ascot σε μπλε αποχρώσεις. Οπως συνηθίζεται, αμέσως μετά τον γάμο και τη βάπτιση θα ακολουθήσει δεξίωση (σε έναν υπέροχο χώρο κοντά στα Βασιλικά Κτήματα) για τον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού, που έχει φροντίσει να υπάρχει μέχρι και ανιματέρ από τη Fantasia events που θα διασκεδάζουν τους μικρούς φίλους!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», στους καλεσμένους θα δοθούν το παραδοσιακό γλυκό της Ρόδου -γενέτειρας του γαμπρού-, το μελεκούνι, και ροδίτικο κρασί από τους Αμπελώνες Τατάκη. Η δεξίωση θα κατακλύζεται από νησιωτικές νότες και βιολιά, αφού και η νύφη είναι νησιώτισσα, καθώς κατάγεται από Κίμωλο και Υδρα. Αφήστε δε που κάποιοι θα βρουν το ταίρι τους, μια και το κλου της βραδιάς είναι ότι το ζευγάρι έχει προνοήσει να δημιουργήσει μια εφαρμογή pixair, όπου οι καλεσμένοι θα ανεβάζουν τις ηλεκτρονικές τους ευχές, αλλά θα μπορούν να βρουν -ίσως- και το άλλο τους μισό, αν δηλώνουν ελεύθεροι!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

«Λουκέτο» στην Αρχελάου 5

Αυτό το τηλεοπτικό μπαρ στην Αρχελάου 5 θα κλείσει...

Στάθης Σταμουλακάτος: Ερωτευμένος με νεότερή του ηθοποιό;

Μέσα στη θεατρική παράσταση «Κωλόκαιρο» άνθισε ερωτική λιακάδα.Ο πρωταγωνιστής...

Ο επιχειρηματίας X.Κ. που το όνομά του είχε συνδεθεί με το «σκάνδαλο Μπίκα» πίσω από καρουζέλ απάτης δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ

Ως «πρωταγωνιστής» σε απάτη τύπου «καρουζέλ» εμφανίζεται γνωστός Βορειοελλαδίτης...

Έφυγε από τη ζωή η Βάσω Παπανδρέου

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 80 ετών, η Βάσω...