Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο σύντροφός του παντρεύτηκαν στο...

Ζευγάρια και σόλο εμφανίσεις στο θέατρο Αργώ!

Ζευγάρια και solo παρουσίες της showbiz σε θεατρική πρεμιέρα....

Ο… Μπάλντοκ «φρενάρει» τη βραδινή πρεμιέρα του Λιάγκα

Μετά την έκγληση από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για...

«Διαζύγιο» Βούλγαρη με Alcatrash λόγω Μουτσινά!

Τέλος ο Ανδρέας Βούλγαρης από το συγκρότημα Alcatrash εξαιτίας...

Ο… Μπάλντοκ «φρενάρει» τη βραδινή πρεμιέρα του Λιάγκα

Προσωρινά

Μετά την έκγληση από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για καταπάτηση της δεοντολογίας και του καταστατικού, τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης κάποιες μέρες στο «Πρωινό» και τις φήμες για εμπορικά πακέτα που χάθηκαν από το μαγκαζίνο ως συνέπεια δυσαρέσκειας, ο Λιάγκας έχει και άλλα θέματα να λύσει. Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ και το πώς χειρίστηκε το θέμα προβλημάτισε τον κόσμο αλλά και τον ίδιο. Φήμες θέλουν τον ΑΝΤ1 να βάζει φρένο προσωρινά στη δεύτερη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μετά τις αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού. Οπως όλα δείχνουν, η έντονη φημολογία που άρχισε πριν από μία εβδομάδα επιβεβαιώνεται και αφορά το νέο τηλεπαιχνίδι του δημοφιλούς παρουσιαστή στον ΑΝΤ1.

baldog11104
Τζορτζ Μπάλντοκ

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής πρόκειται να παρουσιάσει τη ζωντανή εκπομπή «The People’s Choice», που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή και σε αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν live οι τηλεθεατές από το σπίτι, οι οποίοι θα διαμορφώνουν εκείνη την ώρα τις σωστές απαντήσεις τους. Η πρεμιέρα ήταν να γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 3 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή, ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν και στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open «Πρωινό ΣουΣου», ο ΑΝΤ1 βάζει φρένο στο νέο τηλεπαιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα.

liagkas24094

Οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος αφορά κάποια πρακτικά θέματα και συγκεκριμένα την κατασκευή του πλατό αλλά και την εφαρμογή που πρέπει να δημιουργηθεί για τους τηλεθεατές. Ο δεύτερος όμως -και ο πιο σημαντικός– αφορά όσα διαδραματίστηκαν με τον παρουσιαστή τις τελευταίες μέρες, με αφορμή το ρεπορτάζ που είχε παρουσιάσει στο πλατό για το σπίτι στη Γλυφάδα και τα οικονομικά του Τζορτζ Μπάλντοκ, λίγες ώρες μετά τον θάνατό του. Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε αποδέκτης αντιδράσεων και σχολίων, γι’ αυτό και ο ΑΝΤ1 επιδιώκει πρώτα να ξεχαστεί το θέμα και να ηρεμήσει το κλίμα, και έπειτα να φέρει στους δέκτες μας το νέο τηλεπαιχνίδι.

liagkas18104

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

«Λουκέτο» στην Αρχελάου 5

Αυτό το τηλεοπτικό μπαρ στην Αρχελάου 5 θα κλείσει...

Στάθης Σταμουλακάτος: Ερωτευμένος με νεότερή του ηθοποιό;

Μέσα στη θεατρική παράσταση «Κωλόκαιρο» άνθισε ερωτική λιακάδα.Ο πρωταγωνιστής...

Ο επιχειρηματίας X.Κ. που το όνομά του είχε συνδεθεί με το «σκάνδαλο Μπίκα» πίσω από καρουζέλ απάτης δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ

Ως «πρωταγωνιστής» σε απάτη τύπου «καρουζέλ» εμφανίζεται γνωστός Βορειοελλαδίτης...

Έφυγε από τη ζωή η Βάσω Παπανδρέου

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 80 ετών, η Βάσω...