Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

«Ο Γιατρός»: Βλέποντας την Κέλλυ και τον Γρηγόρη να έχουν έρθει κοντά,...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός».Βλέποντας την Κέλλυ...

Νίνα Λοτσάρη: «Τρώω ό,τι θέλω απλά τρώω λίγο»

Η Νίνα Λοτσάρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια και ξαφνικά με το που...

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια συνέντευξη σε διαδικτυακή εκπομπή...

6.000 αποβολές για τα κινητά!

Η αποβολή πάει... σύννεφο για τους μαθητές που δεν...

Ο Captain America, ο πρώην της Μπελούτσι και η πληθωρική Σάλμα Χάγιεκ «προσγειώνονται» στα λατομεία του Βώλακα

Απόβαση αστέρων στην πόλη της βόρειας Ελλάδας για τα γυρίσματα μιας νέας παραγωγής του Netflix

Μετά τα Μέγαρα, όπου γυρίστηκε πρόσφατα η ταινία «The Carpenter’s Son», με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Οσκαρ Νίκολας Κέιτζ -γεγονός που αποκαλύφθηκε μέσω αποκλειστικού ρεπορτάζ της «Espresso»-, ήρθε τώρα η σειρά της Δράμας να μετατραπεί σε φυσικό σκηνικό για το Hollywood.

tainia221045
Ρομέν Γαβράς

Συγκεκριμένα, στα λατομεία Βώλακα άρχισαν χθες τα γυρίσματα μιας καινούργιας παραγωγής του Netflix, η οποία, πέρα από υπογραφές-εγγύηση στη σκηνοθεσία και στο σενάριο, διαθέτει επίσης all star cast. Οι Βενσάν Κασέλ, Κρις Εβανς, Ανια Τέιλορ-Τζόι, Σάλμα Χάγιεκ και Σαμ Ρίτσαρντσον είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές τής εν λόγω ταινίας δράσης, που έχει ως κεντρικό θέμα την κλιματική αλλαγή. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφουν από κοινού ο Ρομέν Γαβράς (γιος του Κώστα Γαβρά) και ο Γουίλ Αρμπερι, συγγραφέας και παραγωγός στο δημοφιλέστατο σίριαλ «Succession».

tainia221041
Γουίλ Αρμπερι

Τα εντυπωσιακά λατομεία εξόρυξης μαρμάρου στην περιοχή του Βώλακα, στον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου της ορεινής Δράμας αποτέλεσαν εξαρχής το ιδανικό σκηνικό για τα γυρίσματα του φιλμ, που άρχισαν υπό άκρα μυστικότητα αναφορικά με την υπόθεση και την έλευση των ηθοποιών στην ακριτική περιοχή. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Δράμας και γεν. γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Αγγελος Καλλίας έκανε γνωστό πως τεχνικά συνεργεία και το βοηθητικό προσωπικό της μεγάλης αυτής παραγωγής έχουν καταφθάσει εδώ και ημέρες στη Δράμα για την προετοιμασία έναρξης των γυρισμάτων. «Περισσότερα από 150 άτομα βρίσκονται ήδη στην περιοχή μας, για τις ανάγκες της ταινίας έχουν κλειστεί από την παραγωγή περί τα 200 δωμάτια στην ευρύτερη περιοχή. Από όσα έχουμε πληροφορηθεί, μέχρι στιγμής, τα γυρίσματα θα γίνουν στα λατομεία του Βώλακα, σε μια στοά που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τις ανάγκες της ταινίας» δήλωσε ο κ. Καλλίας.

tainia221046
Ο Βενσάν Κασέλ με τη σύντροφό του

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικούς μήνες η παραγωγή είχε κάνει μια οντισιόν στη Δράμα, ζητώντας νέους που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην ταινία, με κάποιους από τους συμμετέχοντες σε αυτήν να επιλέγονται τελικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τα γυρίσματα, που θα διαρκέσουν μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, έχουν στηθεί ειδικές εξέδρες και βοηθητικοί χώροι μέσα σε ένα από τα λατομεία του Βώλακα, ενώ γυρίσματα θα γίνουν και στον δρόμο που οδηγεί στο χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού. Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό, κάποιες σκηνές της ταινίας θα γυριστούν και σε στούντιο στη γειτονική Βουλγαρία. Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που η περιοχή της Δράμας επιλέγεται για τα γυρίσματα μιας διεθνούς παραγωγής. Η πρώτη ήταν το 2022, όταν γυρίστηκε η ταινία με τίτλο «Tin Soldier», με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέχρι το τέλος της χρονιάς.

tainia221044

tainia221043
Κρις Εβανς

tainia221042
Σαμ Ρίτσαρντσον

tainia22104
Σάλμα Χάγιεκ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Ο αστυνομικός πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη παντρεύτηκε τον… κλώνο της

Ο «ωραίος σωματοφύλακας» και πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...