Κυριακή, 16 Μαρτίου, 2025

Τα βλάσφημα «έργα τέχνης» του Κατσαδιώτη που «ξέχασε» να βάλει στις αίθουσές...

Την ώρα που οι αντιδράσεις του κόσμου για την...

Στέλλα Μιχαηλίδου: Η Ελληνίδα που θέλει να γίνει η Miss του κόσμου

Είναι η Ελληνίδα που διεκδικεί τον τίτλο της πιο...

«VIΠ – Καλά γεράματα»: «Η πλαστική της Φιλαρέτης»

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «VIΠ – Καλά...

Το λαμπερό επετειακό πάρτι του Likewoman.gr στο Moxy Athens

Με επιτυχία έγινε το επετειακό πάρτι του Likewoman.gr στο...

«Καθαρές» οι τοξικολογικές εξετάσεις του Μπάλντοκ δύο εβδομάδες μετά τον θάνατό του στο σπίτι του, στη Γλυφάδα

Καμία «σκιά»

«Καθαρές» βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του Τζορτζ Μπάλντοκ δύο εβδομάδες μετά τον θάνατό του στο διαμέρισμά του, στη Γλυφάδα. Οπως έγινε γνωστό, τα πρώτα αποτελέσματα είναι αρνητικά σε κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών, όμως οι Αρχές αναμένουν και το πόρισμα από τις ιστολογικές εξετάσεις, κυρίως για την καρδιά του ποδοσφαιριστή, αν και εκτιμάται πως δεν θα προκύψει κάποιο νέο στοιχείο.

Στο πλαίσιο αυτό, τα παθολογικά αίτια θεωρούνται το επικρατέστερο σενάριο, ενώ παράλληλα γίνεται λόγος και για το ενδεχόμενο της μεγαλοκαρδίας. Η κηδεία του 31χρονου ποδοσφαιριστή θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου, στο Μίλτον Κέινς, όπου αναμένεται να δώσουν το «παρών» σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού και αντιπροσωπία της διοίκησης των «πρασίνων», μαζί με στελέχη της ΕΠΟ και της Εθνικής ομάδας.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Φίλοι, συγγενείς και συμπαίκτες θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Τζορτζ Μπάλντοκ στην πόλη του Μπακιγχαμσάιρ, περίπου 80 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λονδίνου, εκεί όπου μεγάλωσε κι έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του. Η τελετή είναι προγραμματισμένη για τις 14.15 στο Crown Hill Crematorium, στη δυτική πλευρά του Μίλτον Κέινς. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό εντός ύδατος. Σχεδόν δέκα ημέρες αργότερα ανακοινώθηκε πως δόθηκε στον γιο του, Μπρόντι, η ελληνική ιθαγένεια. Σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε, ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε καταθέσει σχετικό αίτημα για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας στον γιο του 25 ημέρες πριν από τον θάνατό του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Γιώργος Ζαμπέτας junior: Ο εγωιστής θείος μου «κύριος Νταλάρας»

Το 2025 δεν είναι μόνο Ετος Μίκη Θεοδωράκη, αλλά...

Δύσκολοι καιροί για… Μουτσινάδες

Θολό είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Οριστικά...

Ραπουνζέλ με μεταλιζέ μπότες η χήρα Καρύδα

Comeback στα κοσμικά σουαρέ για τη Βικτώρια Καρύδα. Με...

Ο ΑΝΤ1 βάζει στον… πάγο τον Τανιμανίδη

Aποχωρεί ο Σάκης Τανιμανίδης από τον ΑΝΤ1; Μόνο την...