Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025

Φώτης Μεταξόπουλος: Έγινε 90 ετών «ο Νουρέγιεφ του ελληνικού σινεμά»

Εχοντας στο πλευρό του τα τρία παιδιά του ο...

Οι swingers που είχαν μαζευτεί στην Κρήτη επισκέφτηκαν την ιστορική Μονή Αρκαδίου...

Ενα... οργιαστικό τριήμερο πολυεθνικών διαστάσεων έζησαν τα «ανοιχτόμυαλα» ζευγάρια...

Παντρεύονται Καλημέρης – Ιακωβίδου; Η παραίτηση της παρουσιάστριας από το ΡΙΚ

Παντρεύεται ο Τζώνη Καλημέρης με τη σύντροφό του, Ελπίδα...

Καινούργιου για Τούνη: «Κούκλα μου είναι ο πατέρας των παιδιών σου, οφείλεις...

Την νέα ανάρτηση γεμάτη υπονοούμενα για τον πρώην σύντροφό της...

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλάει στην «Espresso» για το επερχόμενο τετ α τετ στο Εφετείο με τη βιτριολίστρια

Ο εφιάλτης επιστρέφει...

Πρόσωπο με πρόσωπο με την Εφη Κακαράντζουλα, που της επιτέθηκε το 2020 με βιτριόλι, αναμένεται να βρεθεί σήμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, καθώς εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

  • Από τη Σπυριδούλα Τριάντου

Οταν τον Οκτώβριο του 2021 οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου επέβαλαν 15 έτη φυλάκιση, τη μέγιστη ποινή που προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας, στην 39χρονη σήμερα Εφη Κακαράντζουλα για την επίθεση με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απόφαση, αν και γνώριζε ότι έπειτα από κάποια χρόνια θα ερχόταν και πάλι αντιμέτωπη με την 39χρονη.

Η βιτριολίστρια

Η δράστιδα της επίθεσης άσκησε έφεση στην πρωτόδικη απόφαση και η υπόθεσή της αναμένεται να συζητηθεί σήμερα. Η κατηγορουμένη, που κρατείται στις γυναικείες φυλακές του Ελεώνα Θηβών, ευελπιστεί σε μια μικρότερη ποινή ή ακόμη και στην αθώωσή της. Ετσι, ο εφιάλτης θα ζωντανέψει ξανά για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία γνώριζε πως θα έρθει αυτή η στιγμή και προσπαθούσε να προετοιμαστεί -όσο γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση-, ώστε να μην καταρρεύσει μέσα στη δικαστική αίθουσα.

«Δυστυχώς, είναι κάτι που δεν μπορώ να αποφύγω, θα το ήθελα βέβαια, γιατί καθημερινά έχω πολλές δυσκολίες να αντιμετωπίσω. Εχω να σκεφτώ την υγεία μου, τα επόμενα χειρουργεία που έρχονται… Αυτές τις μέρες προετοιμαζόμουν με τους δικηγόρους μου, ήξερα τι είχε ζητήσει» ανέφερε στην «Espresso» η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία παραδέχεται πως την κυριεύει ο φόβος. «Δεν σου κρύβω πως με φοβίζει η σκληρή της στάση όλο αυτό τον καιρό… Τόσο εκείνη όσο και το περιβάλλον της δεν έχουν προσπαθήσει να μου απευθυνθούν, να ζητήσουν έστω μια συγγνώμη ή να απαλύνουν τον πόνο που έχω υποστεί από αυτή την επίθεση. Αυτό με τρομάζει…» τονίζει.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Υπάρχει, όμως, και κάτι που για την Ιωάννα είναι το πιο… σοκαριστικό και ήδη το έχει βιώσει στο παρελθόν μέσα στο δικαστήριο. Το βλέμμα της κατηγορουμένης. Πιστεύει πως η 39χρονη θα αντέξει να την κοιτάξει στα μάτια; «Αυτό είναι κάτι που θα με ζορίσει, ναι… Γιατί πιστεύω πως θα έχει το θράσος να με κοιτάξει στα μάτια, όπως και την πρώτη φορά. Θέλω να προσπαθήσω να συγκεντρωθώ στον στόχο μου, να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να αποδοθεί δικαιοσύνη» τόνισε.

Ακόμα και σήμερα η βιτριολίστρια παραμένει αμετανόητη, χωρίς ίχνος μεταμέλειας αλλά και καμιά αλλαγή στη συμπεριφορά της μέσα στις φυλακές. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», όταν έλαβε την κλήση για την ημερομηνία που θα γίνει το Εφετείο είχε ύφος ειρωνικό, ζητώντας μάλιστα τον λόγο γιατί δεν απευθύνθηκαν κατευθείαν στον δικηγόρο της και ζήτησαν να την παραδώσουν στην ίδια. «Κουνούσε το κεφάλι και είχε ύφος αλαζονικό» μας μεταφέρει αξιόπιστη πηγή, που κάνει λόγο για μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά που σοκάρει ακόμα και τις συγκρατούμενές της. Καμιά… πρόοδος δηλαδή, παρά τα χρόνια που πέρασαν, αφού παραμένει αμετανόητη, όπως ακριβώς ήταν και από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;

Παπαδάκης σε νέες… περιπέτειες

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κουνάει οσονούπω το μαντίλι...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

Δείτε τον Κώστα Βουτσά νεαρό να ποζάρει με τα αδέλφια του

Ανοιξε το χρονοντούλαπο και μοιράστηκε με τους «φίλους» της...
spot_img