Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Το ρεβεγιόν, που τα τρία τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός και το ζεύγος το οργανώνει στο σπίτι του στην Εκάλη, φέτος άλλαξε τοποθεσία, καθώς μεταμόρφωσαν το γνωστό εστιατόριο Athenee του Χρύσανθου Πανά στο City Link σε μαγικό σκηνικό με κόκκινα τριαντάφυλλα, ιβίσκους, γκι, έλατα, καρό τραπεζομάντιλα, χρώματα, λουλούδια, μπάντες, djs και πίστα για χορό, για να υποδεχτούν 100 αγαπημένους φίλους με τα παιδιά τους και να γιορτάσουν όλοι μαζί οικογενειακά αλλά πολύ χλιδάτα.
Μεταξύ των καλεσμένων ήταν οι οικογένειες Τσάκου, Χατζηιωάννου, Μήτση, Καίσαρη, Φιλίππου, Κροντηρά, Μαργαρώνη, Μαυρή, Λαναρά. Την παράσταση όμως όσον αφορά το dress code έκλεψε η οικοδέσποινα -από τις πιο στιλάτες Αθηναίες- με δημιουργία της νέας και tredy Λονδρέζας designer Annie’s από τη συλλογή της Sapphire που επιλέγουν οι σταρ στο Λονδίνο, ενώ φόρεμα της ίδιας σχεδιάστριας φορούσε και η κόρη της Ελένη Δαλακούρα. Ο στολισμός και το αριστοκρατικό art de la table έφερε την υπογραφή της Φαίης Βαλλίδη, ενώ το επίσημο δείπνο με την υπογραφή των σεφ του εστιατορίου Athenee περιελάμβανε μεταξύ άλλων κολοκυθόσουπα, μαύρη τρούφα και φιλέτο με πουρέ γλυκοπατάτας και κάστανου με σος από Vinsanto, ενώ το επιδόρπιο ήταν το ιστορικό κλασικό παγωτό Chicago του παλιού Zonars και πανετόνε με κρέμα sabayon.
Τα κρασιά ήταν ένα εξαιρετικό λευκό Sancerre και ένα κόκκινο Chateau Pommerol του 2017 και φυσικά άφθονο χαβιάρι με τον Mr. Fine Foods Collection Γιάννη Στασινόπουλο, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής σε όλα τα γιορτινά καλέσματα με το χαβιάρι και τα διάσημα πανετόνε του που εισάγει από το Παρίσι.