Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025

Το «πλήρωμα» του ιπτάμενου «Μανόλο»

Κοσμοσυρροή στο Κολλέγιο Αθηνών για την παρουσίαση του βιβλίου...

Μάρκος Σεφερλής: «Μακάρι να μου έμοιαζαν σαν άνθρωπο, έχω βοηθήσει κόσμο»

Ένα απόσπασμα από το νέο επεισόδιο του podcast «Unblock»...

Γιώργος Μουκίδης: «Αυτό που έγινε με τον Light είναι για τα πανηγύρια»

Ο Γιώργος Μουκίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Το...

Οι κυρίες πίσω από τις… χρυσές στέκες!

Την ώρα που σήμερα οι μεγαλύτεροι παίκτες μπιλιάρδου στον...

Η 24χρονη βοηθός μικροβιολόγου Ελένη Μπάδα είναι η φετινή «βασίλισσα» της Πάτρας

Το σταίμα του Καρναβαλιού

Σάρκα και οστά παίρνει το όνειρο που είχε από μικρή η φετινή «βασίλισσα» του πατρινού Καρναβαλιού Ελένη Μπάδα να βρεθεί κάποια στιγμή σε αυτή τη θέση. Η 24χρονη βοηθός μικροβιολόγου μίλησε σε τηλεοπτικές εκπομπές για τη συμμετοχή της στο φετινό Καρναβάλι, δίχως να κρύψει τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία της. «Εστειλα ένα βιογραφικό πέρασα από μία συνέντευξη, μετά με κάλεσαν για μία δεύτερη και στη συνέχεια μου είπαν ότι θα είμαι η “βασίλισσα” του Καρναβαλιού» είπε αρχικά η νεαρή κοπέλα, που το πρωί εργάζεται ως βοηθός μικροβιολόγου και το απόγευμα ως δασκάλα χορού σε παιδάκια και εφήβους.

Η ίδια εξήγησε πως ακόμη δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ακριβώς τις εορταστικές εκδηλώσεις της Πάτρας και τις αρμοδιότητές της, καθώς το πρόγραμμα προκύπτει σταδιακά, όμως πρόκειται σύντομα να ενημερωθεί, ώστε να αρχίσουν και οι προετοιμασίες. «Δεν γνωρίζω ακόμα όλο το πρόγραμμα των υποχρεώσεών μου. Εχει βγει μόνο αυτής της εβδομάδας. Σιγά σιγά τα μαθαίνω και εγώ» επισήμανε και συνέχισε: «Πάντα το είχα στο μυαλό μου και σιγά σιγά μεγάλωνε. Πήρα το θάρρος να στείλω το βιογραφικό και με διάλεξαν». Υπενθυμίζεται ότι φέτος η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, παρουσία πλήθους κόσμου.

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Καρναβαλιού, ο φετινός εορτασμός της έναρξής του εντάσσεται σε ένα τριήμερο με στόχο τη διεύρυνση της εορταστικής ατμόσφαιρας από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2025. Η «βασίλισσα» του πατρινού Καρναβαλιού, εκτός των άλλων, είναι επικεφαλής της μεγάλης παρέλασης αρμάτων και γκρουπ μεταμφιεσμένων την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

«Arrivederci» από Βουλγαράκη σε Λιάγκα για χάρη του έρωτα

Ετοιμη να πει «Arrivederci» όχι μόνο στον Γιώργο Λιάγκα...

«Τσακώσαμε» τον Λευτέρη Πανταζή με την εντυπωσιακή, 30χρονη σύντροφό του

«Φωτιά» έβαλε στα media ο Λευτέρης Πανταζής μετά την...

Πώς πρώην υπουργός έπιασε τον Μάη με σύζυγο και ερωμένη

Μια ιδιαίτερη Πρωτομαγιά αποφάσισε να κάνει ο αμετανόητος πρώην...

Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Στα δικαστήρια με τον πρώην άντρα της για τα παιδιά τους

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην...
spot_img