Ο Ζάχος που έγινε… Κάλλας ετοιμάζεται για πρεμιέρα με το «Oh, mon dieu!». Νέο στέκι του δημοφιλούς performer και ηθοποιού το Amber, στο κέντρο της Αθήνας, όπου κλείνει το φετινό ραντεβού του με το κοινό τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου (και κάθε Δευτέρα, στις 21.00).
Το «Oh, mon dieu!» είναι ένα αστραφτερό show που υπόσχεται να χαρίσει απλόχερα το γέλιο μέσα από τη σάτιρα και τις μιμήσεις του ταλαντούχου showman, αλλά και τη συγκίνηση μέσα από τις αφιερωματικές στιγμές σε αξέχαστα πρόσωπα που έχει συμπεριλάβει σε αυτό. Δεν είναι τυχαίο που η καινούργια παράσταση του Διονύση Ζάχου αρχίζει με Μίμη Πλέσσα, τιμώντας έτσι τον αλησμόνητο συνθέτη που «έντυσε» με τις μελωδίες του τη «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.
Και φυσικά όλες οι μεγάλες ντίβες της περιόδου εκείνης θα «παρελάσουν» από το πρόγραμμα του «Oh, mon dieu!», από τη Ρένα και την Αλίκη μέχρι τη Βίκυ Μοσχολιού, τη Μαίρη Λίντα και τη Μαρινέλλα, η οποία στέλνει μέσα από τη μίμηση του performer ένα δυνατό μήνυμα ζωής. Από τη σκηνή του Amber θα περάσουν πολλές ακόμη διασημότητες, ανάμεσά τους και η Μαρία Κάλλας, που βρίσκεται φέτος στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λόγω του σίριαλ της ΕΡΤ και της ταινίας με την Αντζελίνα Τζολί.
Πριν από λίγες ημέρες ο Διονύσης Ζάχος έκανε γύρισμα για ένα βίντεο με την αλησμόνητη ντίβα της όπερας, με τους συνεργάτες του να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και τον ίδιο να κερδίζει τις εντυπώσεις από την ομοιότητα που κατάφερε να πετύχει για άλλη μια φορά στη μίμηση της Κάλλας. Τη μουσική επιμέλεια στο «Oh, mon dieu!» έχει ο Ακης Παππάς, το make-up και το hair stying ο Νίκος Ζήσης, οι φωτογραφίες είναι του Βασίλη Ψαρρού, τα κοστούμια της σχεδιάστριας Ρούλας Μανδέλου και οι περούκες του KDG hair boutique.