Δευτέρα, 7 Απριλίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη ξεφεύγει απ’ την ανάκριση του Πέτρου

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Η μέρα των εγκαινίων του...

«Να γυρίσεις που»: Το νέο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου

Νέο τραγούδι για τον αγαπημένο τραγουδιστή Νίκο Μακρόπουλο, που κυκλοφορεί...

«Grand Hotel»: Ο Χαραλάμπης θρηνεί τον χαμό του Νικήτα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Η Αλίκη και ο Πέτρος...

Οδηγός φορτηγού τραυμάτισε γυναίκα αστυνομικό και σκότωσε 33χρονο που τσακωνόταν με 26χρονο...

Ελεύθερος αφέθηκε χθες ο 62χρονος οδηγός του φορτηγού που...

Πικάντικες αποκαλύψεις από τον Εμανουέλε Φιλιμπέρτο

Η πρώτη φορά με πόρνη, το τρίο και ο τίτλος του playboy

Σόκαρε τους Ιταλούς με τα ανομολόγητα, μέχρι τώρα, μυστικά για τη σεξουαλική ζωή του ο πρίγκιπας Εμανουέλε Φιλιμπέρτο, ο οποίος αποκάλυψε σε κορυφαία εφημερίδα της χώρας ότι προσέλαβε πόρνη για να μάθει να κάνει σεξ για πρώτη φορά και ότι συμμετείχε σε τρίο που τον έκανε να νιώσει ηλίθιος.

«Είχα μια κοπέλα και ήθελα να κάνω έρωτα μαζί της, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω» είπε στη «La Repubblica» o 52χρονος εγγονός του τελευταίου βασιλιά της Ιταλίας. «Οπότε πήγα σε μια πόρνη για να μου μάθει πώς να το κάνω» εξήγησε και ένιωσε την ανάγκη να προσθέσει ότι ως μαθητευόμενος στο σεξ τα «έπαιρνε» πολύ γρήγορα. «Μου έγινε ξεκάθαρο πολύ γρήγορα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρίγκιπας Εμανουέλε Φιλιμπέρτο με τη σύζυγό του

Από ό,τι φάνηκε, με την πρώτη του κοπέλα πήγαν όλα καλά στο κρεβάτι και η εμπειρία «καλάρεσε» στον νεαρό, τότε, πρίγκιπα, σε σημείο που την επαναλάμβανε ξανά και ξανά με διαφορετικές παρτενέρ, κερδίζοντας τον τίτλο του playboy. Μόνο που σε κάποιο σημείο το… ένας προς έναν δεν του αρκούσε και, όπως ομολόγησε στην ιταλική εφημερίδα, δοκίμασε το τρίο. Μάλλον, όμως, τα άλλα δύο άτομα του τρίο… δεν τον παίζανε και πολύ, όπως δείχνει η δήλωσή του ότι κατά τη διάρκεια του τρίο ένιωθε «λίγο σαν ηλίθιος».

Ο 52χρονος επικεφαλής του βασιλικού οίκου των Σαβοΐα, ο οποίος θα ήταν βασιλιάς, αν η βασιλεία δεν είχε καταργηθεί με δημοψήφισμα στην Ιταλία το 1946, αποκάλυψε ότι με τη Γαλλίδα ηθοποιό σύζυγό του Κλοτίλντ Κουρό ζουν χωριστά, εκείνη στο Παρίσι ενώ εκείνος στο Μιλάνο, αν και υποστήριξε ότι «αγαπιούνται του θανατά».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

«Εκπτωτος» King Mίλτος: Το περιπετειώδες «ταξίδι» του Καμπουρίδη!

Πίσω από τις ανέμελες φωτογραφίες στα social media, είτε...

H πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών είναι ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της Τόνιας Φουσέκη

Στις αρχαιρεσίες της Eνωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, τον Φεβρουάριο του...
spot_img