Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025

Διαδηλωτής από κούνια ο Αρης Τζανακόπουλος

Από μικρός στα βάσανα ο Αρης Τζανακόπουλος, γιος της...

Κατερίνα Λέχου: «Για χρόνια ένιωθα αμηχανία με την τρυφερότητα του άλλου»

Η Κατερίνα Λέχου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό...

Παπαδάκης σε νέες… περιπέτειες

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κουνάει οσονούπω το μαντίλι...

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει: «Μου πήρε ένα χρόνο να αισθανθώ ξανά σεξουαλικό...

Στο νέο επεισόδιο του podcast της BeWell, η Χριστίνα...

Οι επαφές Σκορδά – Mega για την επόμενη σεζόν άρχισαν και η παρουσιάστρια βάζει τους… όρους της

Η Ζαρίφη στα «θέλω» της Φαίης

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός και αυτό κάνει αυτή την περίοδο και η Σκορδά! Η δημοφιλής παρουσιάστρια, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε την πρώτη της συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη του Mega, με κεντρικό θέμα συζήτησης την επόμενη σεζόν στο κανάλι της Συγγρού. Η συνεργασία τους θα συνεχιστεί, αφού κρίθηκε επιτυχημένη, αλλά η Σκορδά έβαλε στο τραπέζι και ονόματα νέων συνεργατών. Η Φαίη Σκορδά ανέφερε λοιπόν σε όλους ότι θέλει μόνιμα στο πλευρό της από τον Σεπτέμβριο την μπριόζα Κατερίνα Ζαρίφη.

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Mega με επιτελικά στελέχη της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και με την ίδια στην έδρα του τηλεοπτικού σταθμού στη λεωφόρο Συγγρού. Εγινε μια πρώτη αποτίμηση για τη φετινή σεζόν -το πρόσημο είναι σαφώς θετικό- και παράλληλα άνοιξε και η συζήτηση για αλλαγές που θα αρχίσουν τώρα και θα κορυφωθούν προς το τέλος της σεζόν στο «Buongiorno». Από την αρχισυνταξία της εκπομπής της Φαίης λοιπόν αναμένεται να αποχωρήσει τον Απρίλιο για προσωπικούς λόγους η Κατερίνα Πόθα.

Θα επιστρέψει στο «Buongiorno» το φθινόπωρο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η αντικατάσταση θα προέλθει εκ των έσω, δηλαδή από τους συνεργάτες που «τρέχουν» τώρα την εκπομπή. Να σημειωθεί ότι διακινήθηκε σενάριο ανάληψης της αρχισυνταξίας από την Αγγελική Γιαννακοπούλου που συνεργαζόταν με τη Φαίη Σκορδά στον Σκάι και φέτος είχε την αρχισυνταξία της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά στο «ΝΜ Βραδιάτικα», ωστόσο αυτό δεν ισχύει. Οσον αφορά την ομάδα πίσω από τις κάμερες, η εκπομπή της Σκορδά θα ενισχυθεί τόσο στο κομμάτι της ενημέρωσης όσο και σε αυτό της ψυχαγωγίας. Η σύνθεση του πάνελ είναι ένα θέμα που θα εξεταστεί από τον σταθμό και τη Φαίη Σκορδά μετά τον Απρίλιο.

Η Φαίη όμως έκανε ειδική αναφορά στη σύσκεψη για τους συνεργάτες της. Ετσι, έκανε σαφή την επιθυμία της για μόνιμη συνεργασία με την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία φέτος έχει βρεθεί πολλές φορές ως καλεσμένη της στο πάνελ της εκπομπής. Προσέγγιση υπήρξε και στην έναρξη της φετινής σεζόν, όμως σε εκείνο το χρονικό σημείο η Κατερίνα Ζαρίφη είχε δώσει προτεραιότητα στις συζητήσεις της με το Open που αφορούσαν την παρουσίαση δικής της εκπομπής τα Σαββατοκύριακα. Τελικά, αυτές δεν προχώρησαν λόγω του σφιχτού οικονομικού πλάνου του καναλιού της Παιανίας κι έτσι πλέον η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ελεύθερη κι ωραία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Πώς πρώην υπουργός έπιασε τον Μάη με σύζυγο και ερωμένη

Μια ιδιαίτερη Πρωτομαγιά αποφάσισε να κάνει ο αμετανόητος πρώην...

Αγνώριστη η Ασπασία Μηλιαράκη – Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός

Η Ασπασία Μηλιαράκη έπαιξε σε αρκετές σειρές πριν μια...
spot_img