Σάββατο, 29 Μαρτίου, 2025

Οι βρόμικοι πολεοδόμοι της Ρόδου «καίγονται» στο… 121!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του κυκλώματος Πολεοδομίας...

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη...

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε αυτά που σας δίνει ο σύντροφός σας...

Οι… προχωρημένες συζητήσεις της Δρούζα με την ΕΡΤ κατέληξαν σε ναυάγιο

Δεν πάει η Αννα Δρούζα στην ΕΡΤ! Aν και...

Η Ενωση Αστυνομικών έκοψε την πίτα της στο μαγαζί όπου τραγουδούν ο Μάστορας και η Φουρέιρα

«Είστε εδώ να σας προσφέρουμε αυτό που ξέρουμε καλά, γιατί να οδηγούμε δεν ξέρουμε»

Οι Αστυνομικοί έκοψαν την πίτα τους στο μαγαζί όπου τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας και εκείνος ζήτησε συγγνώμη από μικροφώνου για το πρόσφατο παράπτωμά του να καθίσει στο τιμόνι πιωμένος, προσπαθώντας μάλιστα να αποφύγει και μπλόκο της Τροχαίας.

Ελένη Φουρέιρα

Δύο εβδομάδες μετά την περιπετειώδη σύλληψή του ο front-man του συγκροτήματος MΕΛISSES και κινηματογραφικός «Καζαντζίδης» της ταινίας «Υπάρχω» υποδέχτηκε στο νυχτερινό κέντρο Εναστρον, όπου συμπράττει φέτος με την Ελένη Φουρέιρα, τα πλήθη της ΕΑΥΝΑΑ (Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής) για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους. Περίπου 2.000 αστυνομικοί παρευρέθησαν στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου, και διασκέδασαν με τις επιτυχίες των δύο σταρ του προγράμματος.

Χρήστος Μάστορας

Ο Χρήστος Μάστορας δεν δίστασε να αναφερθεί στο γεγονός που τον έκανε πρωτοσέλιδο, λόγω επικίνδυνης οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. Απευθυνόμενος στο κοινό, ο τραγουδιστής ζήτησε δημόσια συγγνώμη και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Ελληνική Αστυνομία που του συγχώρεσε το λάθος. Επιπλέον, τόνισε πως μέσα από τη διαδικασία αυτή γνώρισε μερικούς πολύ καλούς ανθρώπους. «Η Ελληνική Αστυνομία! Κάντε λίγο θόρυβο! Αυτό το πράγμα που θα πω είναι πραγματικά γραμμένο από την ψυχή μου… Μετά από όσα έγιναν τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και ιδιαίτερα τον Γιώργο Καλλιακμάνη. Κατάλαβε τον χαρακτήρα μου και συγχώρεσε το λάθος μου, όταν έπιασα το τιμόνι, ενώ δεν έπρεπε. Κανείς δεν πρέπει να το πιάνει, κανείς» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας.

Με την σύντροφό του Γαρυφαλλιά Καληφώνη

«Είστε απόψε εδώ και πραγματικά το εκτιμώ πάρα πολύ. Κάποιος άλλος θα έλεγε “άκυρο” και θα είχε και δίκιο. Είστε εδώ να σας προσφέρουμε αυτό που ξέρουμε καλά, γιατί να οδηγούμε δεν ξέρουμε. Είχα την τύχη μέσα στην ατυχία να γνωρίσω κάτι παιδιά, κάτι καλά παιδιά, ανθρώπους με Α κεφαλαίο. Ανθρώπους που πάνω από τη στολή βάζουν την ψυχή. Σας ευχαριστώ που είστε απόψε εδώ» πρόσθεσε. Στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα ήταν το συγκεκριμένο βράδυ και η σύντροφος του Γαρυφαλλιά Καληφώνη, με την οποία ο τραγουδιστής ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, με αφορμή τη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου, κάτι που δεν συνηθίζει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Ερωτας, μπακαλιάρος & μωράκι για Παυλίνα Βουλγαράκη

Με την οικογένειά της και τον σύντροφό της ζωής...

Συνέβη στο Nox: Καυτό φιλί από Ρέμο

Με ένα τρυφερό φιλί στην Υβόννη ο Αντώνης Ρέμος...

Μέχρι και ο Ρέμος ενθουσιάστηκε από την άφιξη της sexy και ελεύθερης Θεοδωροπούλου στο NOX!

Μια σεξοβόμβα... έσκασε μύτη στο Nox κάνοντας πολλά ζευγάρια...