Τρίτη, 1 Απριλίου, 2025

Καταλληλότεροι για γάμο όσοι αλλάζουν ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα

Τελικά, οι άνδρες και οι γυναίκες που αλλάζουν τις/τους...

«The 2Night Show»: Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η Έλβη...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη...

Ποιους τσάκωσε ο φακός στην πρεμιέρα του «KNOK» στο Θέατρο Τέχνης

Επίσημη πρεμιέρα για το «KNOK» στο Θέατρο Τέχνης της...

«Ο Τιμωρός»: Μία αλήθεια συγκλονίζει την Έλλη

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Μάρκος ζητά από τη Μυρτώ...

Ο Γιώργος Ζυγούρης είναι ο αντικαταστάτης του Πάνου Νάτση στις «Σέρρες»

Ο εκλεκτός

Η σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, θα συνεχιστεί, αφού ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος έχει ήδη ετοιμάσει τον δεύτερο κύκλο. Μάλιστα ο Γιώργος Καπουτζίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Στούντιο 4» είχε πει: «Δεν θα είναι μία άλλη ιστορία το “Σέρρες 2”, συνεχίζεται, απλώς θα είναι άλλος ηθοποιός, ο οποίος θα πάρει τον ρόλο του Οδυσσέα. Λογικά τον Μάρτιο ξεκινάμε γυρίσματα».

Ο αδικοχαμένος Πάνος Νάτσης

Η σειρά συνεχίζεται μετά τον τραγικό θάνατο του Πάνου Νάτση σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2022, σε ηλικία 31 ετών, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Τον ρόλο του Οδυσσέα στη δεύτερη σεζόν αναλαμβάνει ο ηθοποιός Γιώργος Ζυγούρης, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Λεωφορείο ο πόθος» του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, στον ρόλο του Μιτς, στο Θέατρο Προσκήνιο.

Γιώργος Ζυγούρης

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να περάσω από δοκιμαστικό. Δεν έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα, κάναμε μία ανάγνωση το σενάριο και θα ξεκινήσουμε σε λίγο καιρό γυρίσματα. Εχω δει τον πρώτο κύκλο της σειράς, είναι μία πολύ καλογραμμένη σειρά. Είναι πολύ σημαντικό το θέμα που θίγει, στην Αθήνα δεν είναι και τόσο εμφανές, όσο στην επαρχία που τα πράγματα είναι πιο κλειστά. Βοηθάει σε αυτό το “άνοιγμα” που προτείνει η σειρά» είπε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Ευαγγελία Δομάζου: Όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες των «Ελλήνων Μπέκαμ των 60s»

Εχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ο «στρατηγός»...

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...