Μάθημα ζωής για τους νέους! Συγκλονιστικός ήταν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο δικηγόρος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Παιχνίδια εκδίκησης». Ο Πατρινός Αγγελος Ανδριόπουλος, που υποδύεται τον Χρήστο Αντωνίου, τον εραστή της Μαρίνας, μίλησε για το ξεκίνημα στο θέατρο όταν έφτασε στην πρωτεύουσα και τις δυσκολίες που βίωσε στην αρχή της καριέρας του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Αναφορικά με τα οικονομικά προβλήματα που πέρασε με τη γυναίκα του, τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα, τόνισε: «Η γυναίκα μου με στήριξε πολύ. Οταν έρχεσαι σε μια ξένη πόλη με έναν άνθρωπο που σε στηρίζει για να γίνεις ηθοποιός, νομίζω ότι αυτό παίζει τον σημαντικότερο ρόλο. Τα πράγματα ήταν ζόρικα. Αρχισα με ένα guest στην τηλεόραση, που δεν μου πρόσφερε κάτι στην τσέπη μου. Με τη γυναίκα μου ανεβήκαμε ουσιαστικά με 200 ευρώ από την Πάτρα» και συνέχισε: «Από την Πάτρα έφυγα 28 χρονών για να γίνω ηθοποιός. Δεν μπορούσα να γυρίσω πίσω στον πατέρα μου, που είναι βιοπαλαιστής, και να πω ότι δεν τα κατάφερα. Πούλησα το αυτοκίνητό μου για να πάρω παράταση ακόμα έναν μήνα διαμονής στην Αθήνα και πήγαινα σε ακροάσεις. Είδα ότι ο Μανουσάκης έκανε casting για το “Κόκκινο Ποτάμι” κι έστειλα το βιογραφικό μου τέσσερις φορές. Του έγραψα ότι θέλω να παίξω και με πήρε τηλέφωνο. Μου είπε να συναντηθούμε και δεν είχα μία στη τσέπη. Πήγα και πούλησα το κινητό μου 60 ευρώ και πήγα στο ραντεβού. Ο πατέρας μου πλέον είναι υπερήφανος για μένα».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τελικά ο καλός ηθοποιός έλαβε τον ρόλο στο «Κόκκινο Ποτάμι» και έτσι κατάφερε να ορθοποδήσει οικονομικά. Μετά ήρθαν ρόλοι σε σειρές όπως οι «Αγριες μέλισσες» το «Ναυάγιο», «Η παραλία», τα «Παιχνίδια εκδίκησης» και ο «Αγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», όπου έπαιξε μαζί με τον δάσκαλό του Δημήτρη Ημελλο.