Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε διπλό ταμπλό τη νέα σεζόν

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα κάνει... διπλή ζωή τη νέα...

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Αυτό είναι το εντυπωσιακό τους σπίτι

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας μένουν με...

Δάφνη Λαμπρόγιαννη – Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Παντρεύτηκε ο γιος τους από τη «Μουρμούρα»

Ο Χρήστος Κοντογεώργης υποδυόταν τον γιο της Μαρίνας (Δάφνη...

Ιωάννα Μαλέσκου: «Σίγουρα δε θα επιδίωκα να συναντήσω την Ελένη Μενεγάκη»

Η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε σε συνέντευξή της πως κουράστηκε να τη συγκρίνουν με την Ελένη Μενεγάκη και εξομολογήθηκε πως δε θα επιδίωκε να τη συναντήσει.

Η Αθηνά Οικονομάκου βλέπει τον εαυτό της… νυφούλα στο πλευρό του Μπρούνο Τσερέλα

Κάτι... μυΡΥΖΙ...

Η Αθηνά Οικονομάκου ξαναπαντρεύεται και το επιβεβαίωσε! Μιλώντας εφ’ όλης της ύλης σε γνωστό περιοδικό, η διαζευγμένη ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στο πόσο έχει αλλάξει ο χαρακτήρας της από τότε που ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στη Γεωπονική, μαθητεύοντας, ταυτόχρονα, στη σχολή της Μιμής Ντενίση.

«Ακριβώς η ίδια είμαι, απλώς πιο ώριμη και πιο συνειδητοποιημένη. Από τους συμφοιτητές μου στη σχολή ή τους συμμαθητές μου στο σχολείο, η πρώτη κουβέντα που ακούω είναι ότι δεν έχω αλλάξει καθόλου ως άνθρωπος. Δεν με άγγιξε καθόλου το κομμάτι της προβολής και της διασημότητας. Οι άνθρωποι που με ξέρουν δεν βλέπουν κάποια αλλαγή, παρά μόνο ότι είμαι πιο απελευθερωμένη, πιο χαρούμενη, πιο εκφραστική» είπε χαρακτηριστικά στο «OK!».

«Δεν σκέφτομαι όπως παλιά, “κράτα μικρό καλάθι, γιατί δεν ξέρεις αύριο τι σου ξημερώνει”. Ή “μη μιλάς, γιατί μπορεί να σε ματιάσουν”. Δεν φοβάμαι πια, γιατί έχω συνειδητοποιήσει ότι στη ζωή δεν μπορούμε να ελέγξουμε τίποτα, οπότε δεν έχει νόημα να ζούμε με αρνητικές σκέψεις που μας δηλητηριάζουν και μας κρατάνε πίσω. Ζω με απόλυτη συνειδητοποίηση την κάθε μέρα σαν να είναι τελευταία, κάνοντας πράγματα που μου φτιάχνουν τη διάθεση και προσπαθώντας να βοηθάω τους δικούς μου ανθρώπους. Να είμαι δίπλα σε εκείνους που μου δίνουν χαρά και με εξελίσσουν. Να φεύγω από τοξικές καταστάσεις και τοξικούς ανθρώπους. Να αναπνέω ελεύθερη. Ετσι βλέπω και τα παιδιά μου χαρούμενα, και τους γονείς μου, και το αγόρι μου. Γενικότερα, το περιβάλλον μου έχει γίνει πιο υγιές τα τελευταία χρόνια» ξεκαθάρισε στη συνέχεια.

Η αναφορά στο «αγόρι της», Μπρούνο Τσερέλα, έδωσε «πάσα» στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη να τη ρωτήσει αν θα τον αποκαλούμε σύντομα «σύζυγο», με την ηθοποιό να απαντά: «Το εύχομαι!». Σε ερώτηση που ακολούθησε για το αν ο Μπρούνο Τσερέλα τής έχει κάνει πρόταση γάμου, η Αθηνά Οικονομάκου παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι αυτό «έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό». «Είναι σπάνιος και αυτό δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση. Οταν τον γνωρίζουν οι άνθρωποι, συνειδητοποιούν ότι η εμφάνιση είναι το λιγότερο…» ανέφερε η ίδια για τον σύντροφό της σε άλλο σημείο της συνέντευξής της. Υπενθυμίζεται ότι οι φήμες περί γαμήλιας πρότασης άρχισαν στα τέλη Ιανουαρίου, όταν η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες της με εντυπωσιακό μονόπετρο, δίχως όμως η ίδια και ο πρώην μπασκετμπολίστας να τις επιβεβαιώνουν ή να τις διαψεύδουν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο

Μαρίνα Καλογήρου για τον πατέρα του γιου της: «10 χρόνια από τότε που ο Τάσος ταξίδεψε στο Φως»

Η Μαρίνα Καλογήρου υπήρξε σύντροφος του Τάσου Ζαφειρόπουλου. Η ηθοποιός και ο αείμνηστος διευθυντής φωτογραφίας απέκτησαν έναν γιο αλλά χώρισαν και το 2015 εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα

Ο κόσμος σε κομβική Περιφέρεια το ‘χει βούκινο και αυτή κρυφό καμάρι!

Η Δώρα Χρυσικού πέταξε το μαγιό και πόζαρε στην παραλία μόνο με το άρωμά της

Η Δώρα Χρυσικού μετά την αποχώρησή της από τη σειρά «Η γη της ελιάς» έκανε τις διακοπές της καθώς χρειαζόταν ξεκούραση και χαλάρωση.

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.