Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Πάνος Βλάχος – Νατάσα Εξηνταβελώνη: Στο μαγευτικό Μαρόκο

Απόλαυσαν βόλτα με καμήλες στο ηλιοβασίλεμα

Στο μαγευτικό Μαρόκο ταξίδεψαν για τις ημέρες του Πάσχα ο Πάνος Βλάχος και η Νατάσα Εξηνταβελώνη, που έσμιξαν ξανά ύστερα από ένα σύντομο χωρισμό, όπως σας είχε αποκαλύψει η «Espresso». Το ζευγάρι, που έχει σχέση πάνω από δύο χρόνια, πραγματοποίησε ένα ταξίδι ζωής, αφού πάντα έλεγε σε συζητήσεις του πόσο πολύ θέλει να πάει στο Μαρόκο.

Ετσι, οι δυο τους επισκέφτηκαν από το πολύβουο Μαρακές με τα γεμάτα ζωή σουκ έως την έρημο Σαχάρα με την απίστευτη ηρεμία. Εντυπωσιακές ήταν οι φωτογραφίες και από την Εσαουίρα, που έχει τη δική της οχυρωμένη παλιά Μεδίνα, η οποία έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO από το 2001, με τους ηθοποιούς να γεύονται την εκπληκτική κουζίνα βασισμένη στα θαλασσινά. Φυσικά, απόλαυσαν και βόλτα με καμήλες στο ηλιοβασίλεμα, στην έρημο Agafay, που βρίσκεται λίγο έξω από το Μαρακές, ενώ επέστρεψαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Η ταλαντούχα ηθοποιός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα με τον θεατρικό μονόλογο «Girls & Boys» του Βρετανού συγγραφέα Dennis Kelly, γνωστού στο ελληνικό κοινό από το έργο του «Τα ορφανά», σε σκηνοθεσία Λητώς Τριανταφυλλίδου, που ανεβαίνει στο Θέατρο Βασιλάκου – Μαριάννα Τόλη από τις 28 Απριλίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...




Μποζουκια Αθηνα