Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Γιάννης Τσορτέκης: Υποκλίνεται στον Παπακαλιάτη και αποκαλύπτει τις πολιτικές του πεποιθήσεις

Ο Τσορτέκης για τον... «Maestro» του

Λίγο πρoτού αρχίσει τις πρόβες για τον μονόλογο «Σαρμάντζα» του Κωνσταντίνου Δομηνίκ, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της συντρόφου του Ελενας Μαυρίδου, που θα ανέβει στο θέατρο «Πειραιώς 260» στις 26 Ιουνίου, όπως πρώτη σάς αποκάλυψε η «Espresso», ο Γιάννης Τσορτέκης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά», μιλώντας για τις πολιτικές πεποιθήσεις του, τις επιλογές του που του στοίχησαν, τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στη σειρά «Maestro» και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες του έγινε η πρόταση.

«Με πήρε τηλέφωνο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και, αν δεν καταλάβαινα το ηχόχρωμα, θα νόμιζα ότι ήταν αστειάκι. Είναι μια περίπτωση από μόνος του. Επειδή εγώ δεν είχα ποτέ εμπλοκή με τον χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, πέραν των συμμετοχών μου, δεν με διακρίνει μια κοινωνικότητα στο σινάφι. Δεν έπινα ποτέ και δεν έβγαινα ποτέ σε ένα μπαράκι, δεν υπήρχε ο χρόνος. Επειδή δεν ήμουν της εμπλοκής, ήμουν αυτόνομος και ανεξάρτητος -αυτό το πληρώνω-, το να χτυπάει το τηλέφωνο και να είναι ο Χριστόφορος που έτυχε να δω κάτι, δεν είχα καμία επαφή. Δεν ήξερα τον ίδιο» ανέφερε και περιέγραψε και τον τρόπο με τον οποίο άρχισε η συνεργασία τους. «Μου είπε να βρεθούμε και μετά μου έδωσε να διαβάσω τον ρόλο. Μου είπε: “Διάβασε πρώτα και τα λέμε μετά”» είπε. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο σκηνοθετικό ταλέντο του Παπακαλιάτη, υπογραμμίζοντας τον ρόλο του στην επιτυχία του «Maestro».

«Είναι χαρισματικός ο Χριστόφορος; Αυτό που βλέπουμε στο “Maestro” είναι ο τρόπος που κινηματογραφήθηκε. Αν ήταν διαφορετικό, θα ήταν άλλο το “Maestro”. Ολες αυτές οι ποιότητες υπάρχουν γιατί εκείνος είχε την ευφυΐα να “κλέψει” αυτές τις στιγμές. Αν δεν είχε αυτή τη ματιά, δεν θα ήταν το ίδιο» σημείωσε. Στη συνέχεια μίλησε και για τα πολιτικά του πιστεύω: «Είμαι αριστερός. Ερχομαι σε επαφή με μια διαφορετική ουσία. Αυτό ξεκινά από την παιδική μου ηλικία, τότε που υπήρχε ακόμα η Σοβιετική Ενωση. Ηταν ο δικός μου δρόμος, τον οποίο ακολούθησα ενστικτωδώς. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι έκανα λάθος. Από τη στιγμή που με οδηγεί το ένστικτό μου, αυτό είναι και το σωστό. Η επανάσταση, για εμένα, ήταν ότι έκανα αυτό που ήθελα» είπε.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...




Μποζουκια Αθηνα