Τρίτη, 6 Μαΐου, 2025

Η Νία Βαρντάλος μίλησε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Η Νία Βαρντάλος παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Τετ...

Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου για τη μητέρα της: «Μάτωσε η ψυχή μου...

Στον καναπέ της εκπομπής «After Dark» κάθισε η Άντζελα...

Ενδυματολογικοί «θησαυροί» εν Αθήναις για τους… Ιντιάνα Τζόουνς των vintage

Σε μια εποχή που η ακρίβεια χτυπά τα νοικοκυριά...

Ελένη Καρακάση: «Μπήκα στη διαδικασία υιοθεσίας, είμαι στη φάση της αξιολόγησης»

Η Ελένη Καρακάση κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Το...

Φουλ ερωτευμένος

Ο Ανθιμος Ανανιάδης μαζί στη σκηνή και τη ζωή με τη 19χρονη Μαρία Νεφέλη-Γαζή

Ο Ανθιμος Ανανιάδης μαζί στη σκηνή και τη ζωή με τη 19χρονη Μαρία Νεφέλη-Γαζή

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο σανίδι! Καυτά φιλιά επί σκηνής αντάλλαξαν ο Aνθιμος Ανανιάδης και η σύντροφός του, η ηθοποιός Μαρία Νεφέλη-Γαζή, στην επίσημη πρεμιέρα του «Dorian Gray frames» στο Polis Theater.

Το ζευγάρι στη ζωή και συνάμα πρωταγωνιστές της παράστασης καταχειροκροτήθηκε από το κοινό όχι μόνο για την ερμηνεία του, αλλά και για την αληθοφάνεια των ερωτικών σκηνών του. Ακόμα και στα πιο απλά αγγίγματα δεν κρυβόταν το πάθος των δύο ηθοποιών, που γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν πάνω στο σανίδι.

«Είμαστε μαζί. Γιατί να μην το πω; Είμαι χαρούμενος, γιατί δεν έχω κάνει ποτέ σχέση μέσα από τη δουλειά, με συνάδελφο. Ηταν τελείως απρόοπτο. Ερωτευτήκαμε πάνω στη σκηνή. Η χημεία μας είναι πολύ ιδιαίτερη. Είμαστε φίλοι, είμαστε άνετοι, είμαστε ερωτευμένοι!» παραδέχτηκε ο Ανθιμος Ανανιάδης σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξή του, μιλώντας για τη σύντροφό του.

«Ενας από τους λόγους που με έκαναν να την ερωτευτώ είναι η γενναιότητά της» δήλωσε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Είναι μόλις 19 ετών και κάθε μέρα εξελίσσεται. Μου δίνει έμπνευση αυτό, μου δίνει δύναμη την ώρα της παράστασης. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, αλλά όσο είμαστε μαζί θέλω να το ζήσω».

Υστερα από επτά χρόνια στο Χόλιγουντ, κυνηγώντας το όνειρό του για διεθνή καριέρα, ο γοητευτικός ηθοποιός επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καλλιτεχνική πορεία του από εκεί όπου την άφησε, έχοντας πια μεγαλύτερη εμπειρία. Οσο για τη μητέρα του Εύη Καραγιάννη, είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Ανθιμου και έχει γνωρίσει τη σύντροφό του.

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Dorian Gray frames» η Εύη βρέθηκε ανάμεσα στους θεατές και καμάρωσε τον γιο της. Η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της εμφανίστηκε πιο όμορφη από ποτέ και δέχτηκε τα συγχαρητήρια του κόσμου για το μοναχοπαίδι της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Νιώθω ευγνώμων που η ζωή σε έφερε στον δρόμο μου», εξομολογήθηκε Ελληνίδα ηθοποιός

Τρελά ερωτευμένη δηλώνει γνωστή ηθοποιός με τον σύζυγό της...

Νεκρός στο σπίτι του ο «Μήτση» της Μαρινέλλας

Η είδηση, βγαλμένη από το αστυνομικό ρεπορτάζ για το...

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Αθόρυβο «baby bloom» για τη δυναστεία Λαιμού

Οπως επιτάσσει το «old money», σεμνά, μακριά από φλας...

Πένθος για τη Χριστίνα Αλεξανιάν

Δύσκολες ώρες περνάει η Χριστίνα Αλεξανιάν καθώς έχασε αγαπημένο της πρόσωπο.

Υπουργός παντρεμένος θέλει εντυπωσιακή τραγουδίστρια!

Νέες παράνομες ερωτικές περιπέτειες για τον σεσημασμένο άπιστο υπουργό...
spot_img