Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024

Ολοι… «Καπούτ» στο θέατρο «Αλκμήνη»

Ο Γιάννης Διαμαντόπουλος σκηνοθετεί ένα ξεχωριστό έργο του Ιταλού...

Παναγιώτα Βλαντή: «Όταν φέρνουν junk food στα γυρίσματα τις κυνηγάω»

Η Παναγιώτα Βλαντή παραβρέθηκε στη νέα εκπομπή της Ελένης...

Κώστας Τουρνάς: «Δεν θα ξεχάσω την κοινή μας πορεία με τον Ρόμπερτ...

Ο Κώστας Τουρνάς παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Weekenders....

Ραμόνα Βλαντή: «Έχω στο σπίτι δύο παιδιά που τα σέβομαι απόλυτα»

Η Ραμόνα Βλαντή παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Happy...

«Βαρόνος» κανίβαλος

Ο διαβόητος Μεξικανός έμπορος ναρκωτικών Εριμπέρτο Λασκάνο εκτελούσε τους αντιπάλους του και έφτιαχνε… πίτα από τη σάρκα τους

Κανίβαλος ήταν ένας από τους πιο διαβόητους βαρόνους ναρκωτικών του Μεξικού, ο οποίος ηγούνταν του ακόμη και σήμερα πιο επικίνδυνου καρτέλ της χώρας. 

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο Εριμπέρτο Λασκάνο συνήθιζε να μαγειρεύει με παραδοσιακή συνταγή τη σάρκα των εχθρών του, αφού πρώτα τους περιποιούνταν καταλλήλως για να σιγουρευτεί ότι θα είχαν όσο το δυνατόν πιο γευστικό κρέας.

Την αποκάλυψη για τον αρχηγό του καρτέλ Λος Ζέτας, ο οποίος σκοτώθηκε το 2012, κάνει ο φυλακισμένος Χουάν Σάντσες Λιμόν, πρώην υπολοχαγός του μεξικανικού στρατού, ο οποίος διάλεξε τον δρόμο της παρανομίας.

Βαρβαρότητα

Ο Λιμόν αποκάλυψε στον ρεπόρτερ Χ. Χεσούς Λέμους Μπαράχας και στην ιστοσελίδα El Debate ότι τη δεκαετία του ’90 ο Λασκάνο τού ζήτησε να δουλέψει για εκείνον, προσφέροντάς του 500 ευρώ την εβδομάδα, την ώρα που ο μισθός του στρατού ήταν 400 ευρώ τον μήνα.

Οταν αποδέχτηκε την πρότασή του, ο Λιμόν είχε την ευκαιρία να δει με τα μάτια του τη βαρβαρότητα του Λασκάνο.

«Είχε βίλα με ζωολογικό κήπο, αλλά αντί να ρίχνει τους εχθρούς του στα λιοντάρια, προτιμούσε να τους τρώει» αποκαλύπτει. Περιγράφει ότι, αφού καταδίκαζε κάποιον σε θάνατο, τον διέταζε να κάνει μπάνιο και να ξυρίσει τις τρίχες από όλο το σώμα του.

«Τους άφηνε να χαλαρώσουν, προσφέροντάς τους ακόμη και ένα μπουκάλι ουίσκι, και στη συνέχεια έδινε την εντολή να εκτελεστούν με γρήγορο τρόπο, ώστε να μην υπάρχει αδρεναλίνη στη σάρκα τους, που θα την έκανε πικρή ή σκληρή» λέει ο Λιμόν.

Τέλος, χρησιμοποιούσε τη σάρκα και το δέρμα μόνο από τους γλουτούς τους για να ετοιμάσει το παραδοσιακό πιάτο ταμάλες, ένα είδος μεξικανικής πίτας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όσα έγιναν στα βαφτίσια του εγγονού της Αγγελοπούλου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Το προ δύο εβδομάδων αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso» για...

Μια κυρία πρώην υπουργού στα μπουζούκια

Ιδιαίτερη αδυναμία στα ακριβά σύνολα, στα θηριώδη τζιπ και...

Μαρίνα για «μαϊμού» ψώνια στη Σάντα Μπάρμπαρα

Λίγο οι γιορτές των Χριστουγέννων, λίγο ο γάμος του...

Σταμάτης Τζελέπης: Παγκόσμια υπόκλιση στον κολλητό του Βέγγου

Δέκα βραβεία ακόμα και πρώτου ανδρικού ρόλου, διθυραμβικές κριτικές...

Ο Πάρης της Βίσση ένα βήμα πριν από τον θάνατο!

Ο Πάρης της δεκαετίας του '90: Η άγνωστη ιστορία...