Δευτέρα, 7 Απριλίου, 2025

Κατοχή Μεσολογγίου: Το modus operandi της διαφυγής των δύο ληστών σε τράπεζα

Από γνώριμα αλλά και δύσβατα μέρη εμφανίζονται να διέφυγαν...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη ξεφεύγει απ’ την ανάκριση του Πέτρου

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Η μέρα των εγκαινίων του...

«Να γυρίσεις που»: Το νέο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου

Νέο τραγούδι για τον αγαπημένο τραγουδιστή Νίκο Μακρόπουλο, που κυκλοφορεί...

«Grand Hotel»: Ο Χαραλάμπης θρηνεί τον χαμό του Νικήτα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Η Αλίκη και ο Πέτρος...

Κατερίνα Κουβουτσάκη: Πέταξε το στέμμα της Star GS Hellas 2021 και έγινε πρωταγωνίστρια σε αισθησιακές ταινίες

Mε το ψευδώνυμο Γεωργία Σπανού στη νέα επαγγελματική της ενασχόληση

Βίοι παράλληλοι για Ελληνίδα σταρ των καλλιστείων με την… πρώτη διδάξασα του είδους Τζούλια Αλεξανδράτου, με την Κατερίνα Κουβουτσάκη όπως αποδείχτηκε να «ζηλεύει» τη δόξα τής άλλοτε σταρ του διαγωνισμού ομορφιάς Σταρ Ελλάς και να ακολουθεί τα βήματά της στις αισθησιακές ταινίες.

Η Κουβουτσάκη πέταξε το στέμμα της και από βασίλισσα της ομορφιάς στον διαγωνισμό Star GS Hellas 2021 βάλθηκε, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», να γίνει βασίλισσα της τσόντας στη Sirina, την εταιρία παραγωγής πορνοταινιών που είχε κάνει πάταγο πριν από μερικά χρόνια με το περίφημο «Απαγορευμένο» της Τζούλιας!

Η 26χρονη εστεμμένη και wannabe νέα Τζούλια, όπως αποκαλύπτουμε, πρωταγωνιστεί στην ταινία με τον τίτλο «Ελληνίδα top model σε παρτούζα» με το ψευδώνυμο Γεωργία Σπανού, η οποία έχει ανέβει στην πλατφόρμα ενηλίκων sirinaclub.com.

Οι σκηνές, μάλιστα, με πρωταγωνίστρια τη μελαχρινή καλλονή είναι ιδιαίτερα σκληρές, αφού, όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό που έχουμε στην κατοχή μας, μπήκε στα βαθιά της βιομηχανίας αισθησιακών ταινιών με το… καλημέρα, κάνοντας σεξ όχι με έναν συμπρωταγωνιστή της, αλλά με δύο!

Εξ ου και ο τίτλος της ταινίας, που βάζει τον… θεατή κατευθείαν στο ψητό της «υπόθεσης». Και μπορεί η ίδια να έχει κρύψει επιμελώς από την αισθησιακή ταινία το παρελθόν της σε διαγωνισμούς ομορφιάς και τη στέψη της, όμως επειδή η φυσιογνωμία της μας φάνηκε γνώριμη ψάξαμε και βρήκαμε το παρελθόν της στις πασαρέλες της ομορφιάς.

Όπως αποδείχθηκε, όμως, η Κουβουτσάκη αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της, και από τα καλλιστεία (όπου μάλιστα θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στο «Miss Universe» στο Ισραήλ αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστει δυνατό για λόγους υγείας) και τον χώρο της μόδας να μεταπηδήσει στον χώρο των αισθησιακών ταινιών.

Προφανώς για οικονομικούς λόγους, εκτός και αν έχει βίτσιο να ικανοποιεί τη δίψα της για σεξ μπροστά στις κάμερες! Για να αποφύγει το σκάνδαλο (λες και δεν θα την αναγνωρίσουν όσοι την ξέρουν ή έχουν συνεργαστεί μαζί της στον κόσμο των καλλιστείων)

επέλεξε να μην πρωταγωνιστήσει με το κανονικό της όνομα, αλλά με ψευδώνυμο, σε αντίθεση με την Τζούλια Αλεξανδράτου, την εποχή που εκείνη έκανε το αλησμόνητο ντεμπούτο της στις αισθησιακές ταινίες προκαλώντας σάλο και κάνοντας τα συνεργεία των πρωινάδικων να την κυνηγάνε σε κάθε της βήμα για μια συνέντευξη!

Έπειτα από σχετικό ρεπορτάζ πληροφορηθήκαμε πως η εστεμμένη επισκέφθηκε αυτοπροσώπως τα γραφεία της Sirina, εκφράζοντας την επιθυμία της να παίξει σε αισθησιακή ταινία.

Όπως εξομολογήθηκε στους υπευθύνους της εταιρίας, ήταν το όνειρό της για χρόνια, αλλά δεν έβρισκε το θάρρος να πραγματοποιήσει την επιθυμία της! Μάλιστα η ίδια είχε και την «απαίτηση» να κάνει σεξ μπροστά στις κάμερες τουλάχιστον με δύο άντρες. Οπερ και εγένετο όταν έφτασε η ώρα των γυρισμάτων και αφού είχαν υπογραφεί τα απαραίτητα συμβόλαια! Η ίδια βρέθηκε στο κρεβάτι με δύο παρτενέρ και οι κάμερες εκτός -από τα σεντόνια- πήραν φωτιά!

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

«Εκπτωτος» King Mίλτος: Το περιπετειώδες «ταξίδι» του Καμπουρίδη!

Πίσω από τις ανέμελες φωτογραφίες στα social media, είτε...

Ευλαμπία Ρέβη και… ξερό ψωμί στον Σκάι

Πολλά έχουν ακουστεί για το τηλεοπτικό παρόν και μέλλον...

H πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών είναι ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της Τόνιας Φουσέκη

Στις αρχαιρεσίες της Eνωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, τον Φεβρουάριο του...
spot_img