Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Βιασμός 12χρονης: Αποκάλυψη για ζευγάρι που ήθελε να συνευρεθεί με την ανήλικη για να ανανεώσει τον γάμο του

Τα περίεργα ποσά στον λογαριασμό της από παιδεραστή

Βόμβα μεγατόνων, που θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο τσουνάμι οργής, θυμού και απέχθειας στο πανελλήνιο, αναμένεται να σκάσει τις επόμενες ώρες, οπότε οι αστυνομικές Αρχές θα προχωρήσουν σε νέες συλλήψεις, στο πλαίσιο των ερευνών για την ανατριχιαστική υπόθεση των βιασμών και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Και αυτό διότι πρόκειται για πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας, που αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους.

biasmos

H αρχή έγινε χθες με τη σύλληψη της μητέρας του κοριτσιού, έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος της για μαστροπεία. Αστυνομικοί μετέβησαν με πολιτικά ρούχα στην οικία της στον Κολωνό και της πέρασαν χειροπέδες. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ λίγο πριν από τις 17.00, όπου και μέχρι αργά χθες το βράδυ εξεταζόταν από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων για την εμπλοκή της σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση. Κατόπιν θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης: «Ο Μίχος έφερνε το κορίτσι στον οίκο ανοχής και το εξέδιδε σε επώνυμους πελάτες. Έφερνε κι άλλα παιδιά»

26301774

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 12χρονης: Και πολιτικοί στο πελατολόγιο για να βιάσουν το κοριτσάκι

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή της άρχισε όταν από τους αστυνομικούς ταυτοποιήθηκε για την υπόθεση ένας παιδεραστής. Ωστόσο, ψάχνοντας τους λογαριασμούς του διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω άνδρας είχε καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης. Και όχι μεγάλα ποσά, αλλά 20 και 25 ευρώ. Σημειώνεται ότι το παιδί είχε καινούργιο ποδήλατο, καινούργιο πανάκριβο κινητό τηλέφωνο, ενώ πολύ συχνά έμενε έξω μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα.

Ολα αυτά, εκτιμάται από τους αστυνομικούς, θα έπρεπε να είχαν δημιουργήσει προβληματισμό στους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος της 12χρονης και δη στη μητέρα της. Οι Αρχές, με βάση στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, εκτιμούν ότι η γυναίκα γνώριζε τα πάντα και εξέδιδε το ίδιο της το παιδί παίρνοντας ποσοστό από την «ταρίφα». Η είδηση της σύλληψής της και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει έχουν μουδιάσει το πανελλήνιο, ενώ πλέον έχουν μείνει μόνα τους στο σπίτι τα υπόλοιπα οκτώ παιδιά της.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», στα χέρια των ανακριτικών Αρχών βρίσκονται ήδη τα προφίλ πέντε ανδρών, οι οποίοι είχαν επικοινωνία και είχαν ανταλλάξει μηνύματα με το προφίλ που είχε φτιάξει και διαχειριζόταν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος για να κλείνει τα ραντεβού με την ανήλικη.

kolwnos 15

Ήδη το κορίτσι έχει αναγνωρίσει περισσότερα από 10 άτομα ως βιαστές του. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση προβληματίζονται, πάντως, για το πώς ο 53χρονος έφτασε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας της 12χρονης σε τέτοιο σημείο και να κρύβει το σκηνικό φρίκης.

Οι Αρχές, πάντως, εξετάζουν το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργού του 53χρονου, ο οποίος είχε τον ρόλο «εντοπιστή-ανιχνευτή» ευάλωτων ανήλικων κοριτσιών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Η Αστυνομία έχει εντοπίσει κινητά «φαντάσματα», με τα οποία ο 53χρονος στον Κολωνό έκλεινε τα ραντεβού στους βιαστές της 12χρονης, τα οποία επίσης αναμένεται να δώσουν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα για τη φρικιαστική υπόθεση.

Στο μεταξύ, χθες, τον δρόμο για τη φυλακή πήραν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του Ιωάννης Σοφιανίδης, που κατηγορούνται για τη φρικτή υπόθεση της 12χρονης, την οποία βίαζαν και ο πρώτος εξ αυτών εξέδιδε σε άλλους πελάτες.310806565 3313260125612446 4422832327378976862 n

Οι κατηγορούμενοι έφτασαν νωρίς το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ενώ για αρκετές ώρες παρέμειναν στο γραφείο της ανακρίτριας μέχρι να βρεθεί δικηγόρος να τους εκπροσωπήσει. Αρχικά, δύο δικηγόροι από τον κατάλογο των διορισθέντων ήρθαν στην ανάκριση και αρνήθηκαν να αναλάβουν την υπεράσπισή του, ενώ την ίδια στάση τήρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, και τρίτος δικηγόρος, ο οποίος ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από την ανάκριση και απάντησε ότι αρνείται να αναλάβει.

Τελικά, τους δύο κατηγορουμένους εκπροσώπησε τυπικά και μόνο ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος. Η απολογία τους ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, ομολογώντας με αυτόν τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου.

Ωστόσο, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ό,τι αφορά τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται, όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 12χρονης: Συνελήφθη και ο πατέρας της μικρής

Από την πλευρά του ο 42χρονος κατηγορούμενος και πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μία φορές αντί αμοιβής, την οποία -όπως υποστήριξε- έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς από τους δύο δεν αποδέχεται τη φρικιαστική πράξη του βιασμού που περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο.

Νωρίτερα, σε δήλωσή της η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφερε πως σήμερα το παιδί θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση στο Τμήμα Ανηλίκων και εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης.

«Ζητούσε φωτογραφίες από τις αδελφές της»

Ακόμη και οι πιο κυνικοί λυγίζουν με όλα όσα αποκάλυψε για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης η ίδια η γιαγιά της, που έκανε γνωστό πως ο Ηλίας Μίχος προσπαθούσε να αποσπάσει υλικό και από τα μικρότερα αδελφάκια της ανήλικης, αναγκάζοντάς τη να τα τραβήξει φωτογραφίες γυμνά!

«Δεν μας το αποκάλυψε το παιδί. Το παιδί το είχα εδώ εγώ. Ερχότανε και ήταν συνέχεια άρρωστο. Εκλαιγε και έλεγε “πονάει το κεφάλι μου”, “πονάει η κοιλιά μου”, “πονάει εκείνο”. Τη ρωτούσα τι έχει, αλλά το παιδί δεν ήθελε να μιλήσει. Το κράταγα εδώ και του έλεγα: “Μείνε μαζί μου, έλα να πάμε εδώ, έλα να πάμε εκεί”. Χτύπαγαν τα τηλέφωνα, τα μηνύματα στο κινητό της και σηκωνόταν και έφευγε κλαίγοντας. Απλά ανακαλύψαμε όλα αυτά στο τηλέφωνο, εκεί τα βρήκαμε όλα αυτά» ανέφερε η γιαγιά του παιδιού και συμπλήρωσε πως το κτήνος τής ζητούσε να τραβήξει γυμνά ακόμα και τα αδελφάκια της για να του τα στείλει» τόνισε.

310136627 5705848829479171 5126794383861412060 n

«Είδαμε κάτι μηνύματα που έλεγαν “να μπεις στο μπάνιο να βγάλεις γυμνές φωτογραφίες”, “να βγάλεις φωτογραφίες γυμνή και να τις ανεβάσεις”, για να του τις στείλει και όχι μόνο το μικρό κορίτσι, να βγάλει και απ’ τις αδερφές του γυμνές και να τις στείλει! Ζητούσε φωτογραφίες! Δεν ξέρω και το μικρό που είναι επτά χρονών αν ζητούσε κι από αυτό, αλλά για δύο αδερφές που έχει πιο μεγάλες, ζητούσε φωτογραφίες» τόνισε η γυναίκα φανερά σοκαρισμένη και κατέληξε λέγοντας: «Είδαμε τα μηνύματα τότε και βρίσαμε, δεν ξέραμε καν όμως ποιος είναι. Δεν ξέραμε ποιος είναι, είδαμε τα μηνύματα, τα σβήσαμε, τον πήραμε, τον βρίσαμε, τι να κάνουμε δεν ξέραμε. Τι να πω. Από τη μέση και κάτω έδειχνε τις φωτογραφίες, δεν έδειχνε το πρόσωπο. Στις φωτογραφίες δεν ήταν αυτός γυμνός. Εγώ είμαι δίπλα στα παιδιά μέρα νύχτα. Δεν τα αφήνω από κοντά μου, τα προσέχω. Είμαι κοντά στα παιδιά. Τα προσέχουμε τόσο πολύ που… δεν ξέρω πώς έγινε αυτό, δεν ξέρω πώς έγινε».

MIXOS

Υπενθυμίζεται ότι η γιαγιά της 12χρονης προχθές έκανε γνωστό πως η σύζυγος του Ηλία Μίχου επιχείρησε να δώσει στη μητέρα της ανήλικης 10.000 ευρώ για να «κουκουλώσουν» την υπόθεση.

«Είμαστε σε άθλια κατάσταση. Η γυναίκα του πήγε σπίτι και προσπάθησε να πληρώσει τη μάνα του παιδιού για να αποσύρει την καταγγελία και η μάνα είπε “φύγε από δω, μη σε θάψω”. Δεν πληρώνεται η ψυχολογία και η τιμή του παιδιού με δέκα χιλιάρικα, ούτε με εκατομμύρια! Αν ήμουν εγώ στη θέση της, δεν ξέρω τι θα έκανα. Πώς κρατήθηκε η κοπέλα, δεν ξέρω» είπε η γιαγιά.

«Άριστος επαγγελματίας», λέει για τον γιο του ο πατέρας του 53χρονου

Την ώρα που οι αποκαλύψεις για όσα φρικτά βίωσε το 12χρονο κορίτσι στα χέρια του Ηλία Μίχου διαδέχονται η μία την άλλη, αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε ο πατέρας του, χαρακτηρίζοντάς τον έναν… άριστο επαγγελματία, που δεν είχε ανάγκη τα χρήματα!

«Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος, είναι άριστος επαγγελματίας. Ερχόμουν στην Αθήνα, του έλεγα “το χέρι σου κόφ’ το λίγο”. Σε όλους έδινε χρήματα, δεν μπορεί να έκανε το παιδί μου όλο αυτό για τα λεφτά, εγώ έχω χρήματα, θα του έδινα εγώ» είπε αρχικά ο ηλικιωμένος και συνέχισε: «Οταν αγόρασε το σπίτι τού έδωσα 40.000.000 τότε, δεν έχει ανάγκη το παιδί μου από χρήματα». Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος είχε γνωρίσει τη 12χρονη που πέρασε μία κόλαση δίπλα στον γιο του, υποστήριξε: «Δεν το είχα δει ποτέ το κορίτσι, βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο ότι ο γιος μου δεν έκανε κάτι τέτοιο για τα λεφτά. Ο γιος μου είναι στις εκκλησίες, στον Επιτάφιο και σήκωνε και τον σταυρό»…

{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Ο Αθερίδης σόκαρε το πανελλήνιο μιλώντας για την «άγνωστη» περιπέτεια με την υγεία του

Σόκαρε το πανελλήνιο ο Θοδωρής Αθερίδης για το εγκεφαλικό...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι επισημοποίησαν τη σχέση τους

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...