Παρασκευή, 22 Αυγούστου, 2025

«Grand Hotel»: Αυτός είναι ο ήρωας που θα υποδυθεί ο Γιάννης Στάνκογλου

Στον δεύτερο κύκκλο της αγαπημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 το πρόσωπο που αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο του υποκόσμου έρχεται και αναλαμβάνει δράση!

Γενέθλια για την Αγγελική Δαλιάνη – Δείτε πόσο χρονών έγινε

Η Αγγελική Δαλιάνη γιόρτασε τα γενέθλιά της με την οικογένεια και φίλους.

Επιστροφή στην κανονικότητα – Γύρισε από διακοπές και ξεκίνησε τις δουλειές στο...

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ επέστρεψε από τις διακοπές της και προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καθημερινότητά της.

Αλίνα Κωτσοβούλου: Με γείωσε, μου έδωσε ένα γερό χαστούκι

Η Αλίνα Κωτσοβούλου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα απαιτητικά ωράρια εργασίας της και στα όνειρα που κάνει για το μέλλον.

Παραδόθηκε η βιτριολίστρια – Έστελνε «ροζ» φωτογραφίες στον αδερφό του συζύγου της

Παραδόθηκε η 38χρονη!

Αν και με καθυστέρηση… τριών ημερών, τήρησε την «υπόσχεσή» της και παραδόθηκε στην Αστυνομία η βιτριολίστρια της Κρήτης, που «πάγωσε» την κοινή γνώμη όταν ομολόγησε ότι περιέλουσε με καυστικό υγρό τον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο.

Την ίδια ώρα, την καταζητούμενη μητέρα δύο παιδιών «καίει» η καταγγελία των συγγενών του 36χρονου ότι η 38χρονη είχε στείλει γυμνές φωτογραφίες της στον κουνιάδο της.

Η «οχιά» με το αγγελικό πρόσωπο εμφανίστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου λίγο μετά τις 7 χθες το απόγευμα, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα. Στο αστυνομικό μέγαρο εκτελέστηκε το ένταλμα που εκκρεμούσε εις βάρος της και, ακολούθως, συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες κουβέντες της στους αστυνομικούς ήταν ότι δεν είχε παραδοθεί τόσες μέρες, καθώς περίμενε τον δικηγόρο της.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με καυστικό υγρό: Ξέσπασε ο αδελφός του θύματος – «Δεν τον πλησίασε τυχαία»

Νωρίτερα, συγγενείς του 36χρονου Γ.Μ., ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο, κινδυνεύοντας να χάσει το μάτι του από την παρανοϊκή επίθεση, είχαν αποκαλύψει ότι η 38χρονη, η οποία παρέμενε άφαντη επί τρία 24ωρα, είχε στείλει «καυτές» σέλφι στον έναν κουνιάδο της, ως «δόλωμα» για να τον πείσει να την ακολουθήσει σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου!

«Η γυναίκα αυτή είναι εμμονική, είναι διεστραμμένη ως άνθρωπος, έχει προκαλέσει στο παρελθόν με πολλές οικογένειες προβλήματα και το κουλούρι γύρισε τώρα σε εμάς» ανέφερε ο άλλος αδελφός του 36χρονου και πρόσθεσε, μιλώντας στο Star:

«Του αδερφού μου του είχε παθολογική ζήλια. Ολο τον καιρό που τον γνώριζε και έλεγε ότι ταλαιπωριόταν, να μας αποδείξει πού ταλαιπωριόταν. Ο αδερφός μου ήταν φυλακή, τον γνώρισε έγκλειστο και η σχέση ήταν από το κινητό. Να τον ψάχνει, να τον ζυγώνει κάθε βράδυ, να μπαίνει στο facebook να δει πού είναι ο αδερφός μου, με τι παρέες είναι, να κάνει εισβολές σε μαγαζιά στο Ηράκλειο να δει πού είναι, με ποια είναι». Για την επίθεση με καυστικό υγρό είπε: «Είχε κλείσει ένα δωμάτιο αυτή και πήγε ο αδερφός μου. Δεν ξέρω αν άλλη του είχε κλείσει το ραντεβού ή αν μίλησε με την ίδια. Γιατί τον έπαιρνε αυτή κάθε βράδυ τηλέφωνο εμμονικά. Τον κατάφερε στο τηλέφωνο αυτή και πήγε στο ξενοδοχείο. Με εμένα τα έχει γιατί θεωρεί ότι τον χωρισμό της με τον αδερφό μου τον έχω ολοκληρώσει εγώ».

Μέχρι τη στιγμή της παράδοσης της εντυπωσιακής μελαχρινής οι Αρχές είχαν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να καταφέρουν να την εντοπίσουν και να τη συλλάβουν. Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί πραγματοποίησαν χθες εφόδους σε επτά σπίτια στο Ηράκλειο και στα περίχωρα. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, τα οικήματα στα οποία έγινε έλεγχος προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της καταζητούμενης γυναίκας, η οποία κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Συγκεκριμένα, πρόκειται για σημεία στα οποία βρέθηκε η 38χρονη τα τελευταία 24ωρα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις υποψίες ότι κάποιος τη βοηθούσε να μετακινείται, να κρύβεται και να εξαφανίζει τα ίχνη της!

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες που είδαν το φως, εκτιμάται πως την 38χρονη φυγάδευσαν, παρέχοντάς της, μάλιστα, κρησφύγετο, άνθρωποι της νύχτας με τους οποίους είχε επαφές. Παράλληλα, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος και πως όσο περνούν οι ώρες τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος να ξεσπάσει νέα βεντέτα στο νησί, οι αστυνομικές Αρχές είχαν δώσει σήμα για εκτεταμένους ελέγχους σε λιμάνια και αεροδρόμια. Στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών που χειρίζονται την ανατριχιαστική υπόθεση είχε μπει και ένα βίντεο με τις κινήσεις της 38χρονης αμέσως μετά την αρρωστημένη επίθεση, ώστε να βρεθεί προς τα πού κατευθύνθηκε. Στο εν λόγω βιντεοληπτικό υλικό διακρινόταν η «εκρηκτική» μελαχρινή να βγαίνει με γοργά βήματα από το ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, όπου είχε κλείσει ραντεβού με τον εν διαστάσει σύζυγό της, να στρίβει αριστερά και, αμέσως μετά, να κινείται προς το λιμάνι. Την τελευταία φορά που την «έπιασαν» κάμερες βρισκόταν κοντά σε μεγάλο ξενοδοχείο.

Η 38χρονη βιτριολίστρια, η οποία ισχυρίζεται ότι ο 36χρονος εν διαστάσει σύζυγός της τη χτυπούσε και πως είχε μαζί της το καυστικό υγρό «ως μέσο προστασίας», προέβαλε ως δικαιολογία για την άρνησή της να παραδοθεί ότι φοβάται για τη ζωή της. Μάλιστα, δήλωνε πεπεισμένη πως η οικογένεια του πρώην συζύγου της θα βάλει ανθρώπους να τη σκοτώσουν μέσα στη φυλακή!

«Ο σύζυγός της έχει βαρύ ποινικό παρελθόν και φοβάται πολύ» τόνισε ο Απόστολος Λύτρας έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, προσθέτοντας ότι η εντολέας του δεν είχε σχεδιάσει τίποτα. «Είχε παραγγείλει μεγάλη ποσότητα του καυστικού υγρού ως απλό καθαριστικό» είπε.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα

Ο κόσμος σε κομβική Περιφέρεια το ‘χει βούκινο και αυτή κρυφό καμάρι!

Διαμαντής Καραναστάσης: Δείτε την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους

Ο Διαμαντής Καραναστάσης πέρα από ηθοποιός είναι και βουλευτής...

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Κι όμως η μικρούλα της φωτό είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα έγινε μανούλα.

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Αυτό είναι το εντυπωσιακό τους σπίτι

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας μένουν με τις κόρες τους σε μια μοντέρνα και μεγάλη μεζονέτα.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ποζάρει με τον πατέρα του στις διακοπές τους

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...