Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025

Finger food και τούρτες μετά μουσικής

Με ένα μεγάλο πάρτι, γεμάτο κέφι, τραγούδι και χορό,...

Κατερίνα Λιόλιου: Τα πρώτα πλάνα από το νέο βιντεοκλίπ της

Κόβουν την ανάσα οι πρώτες εικόνες από το νέο...

Το μήνυμα της Κατερίνας Μπατζελή μετά την παραπομπή και την διαγραφή της...

Δεν ένιωσε ούτε απογοήτευση ούτε θυμό, αλλά μόνο λύτρωση,...

Περικλής Λιανός: «Πολλοί στον δρόμο με φωνάζουν Θόδωρο»

Είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς...

«Χρυσό διαζύγιο» θέλει η πρώην σύζυγος ποδοσφαιριστή – Ζητάει 1.000.000 ευρώ

Το ποσό φτάνει τα 1.000.000 ευρώ...

Στα μαχαίρια για 1.000.000 ευρώ είναι η Γουάντα Νάρα με τον Μάουρο Ικάρντι μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους. Από τη στιγμή που απολύθηκε από μάνατζερ του ποδοσφαιριστή η εκρηκτική Αργεντίνα ζητάει να πληρωθεί για την τελευταία επιτυχία της σε αυτόν τον ρόλο.

Η Νάρα, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», απαιτεί να της καταβληθεί η προμήθειά της για τη μεταγραφή του Ικάρντι από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλατασαράι το φετινό καλοκαίρι, με το ποσό να φτάνει τα 1.000.000 ευρώ. Η 35χρονη φέρεται ότι ζήτησε μετά επιτάσεως από την τουρκική ποδοσφαιρική ομάδα να καταβάλει το συντομότερο δυνατό τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της.

Ο Ικάρντι, όμως, σύμφωνα με τη «Hurriyet», κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην καταλήξουν στην «τσέπη της». Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός ανέφερε ότι η Γουάντα Νάρα δεν είναι πλέον μάνατζέρ του και απέρριψε το αίτημά της, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι νόμιμο.

Η «Hurriyet» αναφέρει ότι η Νάρα ετοιμάζεται να διεκδικήσει τα χρήματα δικαστικά όσο βρίσκεται στην Τουρκία μαζί με τα παιδιά της. Προ ημερών επέστρεψε εσπευσμένα στην Τουρκία από την Αργεντινή, όπου βρισκόταν για το γύρισμα ενός βιντεοκλίπ, το οποίο στάθηκε αφορμή για φήμες ότι τα έφτιαξε με τον τραγουδιστή που πρωταγωνιστεί σε αυτό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

«Arrivederci» από Βουλγαράκη σε Λιάγκα για χάρη του έρωτα

Ετοιμη να πει «Arrivederci» όχι μόνο στον Γιώργο Λιάγκα...

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

«Τσακώσαμε» τον Λευτέρη Πανταζή με την εντυπωσιακή, 30χρονη σύντροφό του

«Φωτιά» έβαλε στα media ο Λευτέρης Πανταζής μετά την...

Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Στα δικαστήρια με τον πρώην άντρα της για τα παιδιά τους

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην...
spot_img