Σάββατο, 15 Μαρτίου, 2025

«The Reunion»: Η απόλυτη ανασκόπηση της σεζόν

Στο τελευταίο και ξεχωριστό επεισόδιο του «The Reunion», που...

Πρώην CEO της Barclays έκανε σεξ με βοηθό του παιδόφιλου Τζέφρι

Πρώην αφεντικό βρετανικού τραπεζικού κολοσσού αναγκάστηκε να παραδεχτεί σε...

Μία προαγωγή, ένα ξέφρενο πάρτι και το αποτέλεσμα ενός one night stand

Φρέσκo, oλόφρεσκο το δικό μου ζήτημα, Σούζη μου! Θα...

Νέα έρευνα έδειξε ότι ο γάμος παχαίνει τους άνδρες

Δίκιο σε όσους λένε ότι με το που βάλουν...

Ζευγάρια στα… σύννεφα του έρωτα

Ρόκκος - Γκόφα πέταξαν για Αγιο Δομίνικο για χάρη του «Survivor»!

Ολοι τους πετάνε στα σύννεφα από έρωτα! Κάποιοι κυριολεκτικά και κάποιοι άλλοι μεταφορικά, αλλά, όπως και να έχει, οι celebrities που λιώνουν για τα ταίρια τους δεν καταλαβαίνουν ούτε από τις… αναταράξεις των φωτογραφικών φακών των παπαράτσι που καιροφυλακτούν σε νυχτερινά κέντρα ή και στη μέση του δρόμου!

Αυτός πάντως που δεν χρειάστηκε να κρυφτεί είναι ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος πέταξε στα σύννεφα της αγάπης μαζί με την αγαπημένη του Λελέ Γκόφα, συνδυάζοντας δουλειά και ταξίδι αναψυχής και απολαμβάνοντας το love story του με την καλή του! Βλέπετε, ο τραγουδιστής είναι καλεσμένος στο πάρτι της ένωσης του «Survivor All Star» και θα τραγουδήσει για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, οπότε την έκανε για τον Αγιο Δομίνικο, με την Γκόφα να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα του εξωτικού ταξιδιού, αφού εμφανίστηκε με νέο look στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχοντας τα μαλλιά της ράστα!

Στέλιος Ρόκκος και Λελέ Γκόφα

Την κατάλληλη στιγμή

Ο Ρόκκος, που μετά την περιπέτεια της υγείας του είναι στα καλύτερά του, μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που τον περίμεναν: « Η πρόταση έγινε τη στιγμή που η γυναίκα μου άλλαξε look και ταιριάζει με το νησί. Το βρήκα, λοιπόν, καλή ευκαιρία να την πάω κάπου που να μην είναι “παράξενο”το κεφάλι της». Για το «Survivor» ανέφερε πως φέτος δεν το έχει πολυδεί γιατί κάνει πράγματα που δεν του αφήνουν ελεύθερο χρόνο, αποκαλύπτοντας πως έχει αγαπημένους παίκτες, όπως τον Ηλία Μπόγδανο, που ήταν μαζί του και στο «X-Factor»!

Και μπορεί Ρόκκος και Γκόφα να μην είχαν αναταράξεις από τα φλας, όμως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω σε τρυφερές στιγμές σε νυχτερινό κέντρο. Το ζευγάρι των δύο πρώην παικτών του «Survivor» μπορεί να έχει σταματήσει το κρυφτό με τα media αναφορικά με τη δημοσιοποίηση της σχέσης του, αλλά έτσι όπως πάει το πράγμα δεν θα μπορούν να κάνουν βήμα από τα σπίτια του χωρίς να τους πάρουν είδηση οι παπαράτσι! Ειδικά όταν η κούκλα Βαμβακούση δίνει τροφή για κλικ, μια και στο τσακ δεν είχαμε ατυχήματα από τις λωρίδες υφάσματος που κάλυπταν το στήθος της! Και μετά ο Ντάνος θα έτρεχε και δεν θα έφτανε για να ζητά τα «ντοκουμέντα» από τους παπαράτσι!

Δήμητρα Βαμβακούση και Γιώργος Αγγελόπουλος

Αυτοί όμως που δεν έχουν κανένα θέμα για να αρχίσουν τα μάτσα μούτσα στη μέση του δρόμου είναι η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» Τάμτα Μαστοράκη και ο Χρήστος Μπέζας. Οι δύο νιόπαντροι (παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον περασμένο Νοέμβριο στο δημαρχείο του Βύρωνα, επισφραγίζοντας έτσι την ευτυχία τους έπειτα από μακρόχρονη σχέση) βόλταραν στα νότια προάστια πιασμένοι χεράκι χεράκι, «παρέα» με τον φωτογράφο που δεν έχασε την ευκαιρία όταν το ζευγάρι παθιάστηκε και άρχισε τα ρουφηχτά φιλιά μπροστά στους περαστικούς!

Χρήστος Μπέζας και Τάμτα Μαστοράκη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολοι καιροί για… Μουτσινάδες

Θολό είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Οριστικά...

Γιώργος Γεροντιδάκης και Αναστασία Παντούση… full in love

Ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η...

Γκρο πλαν στη «μάσκα του πόνου»

H οσμή από το βιτριόλι «άγγιξε» τους θεατές στην...

Ενισχύουν με… μετεγγραφές τη Σκορδά

Αλλαγές θα γίνουν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά! Αν...

Ο σύντροφος της Κλέλιας Ανδριολάτου

Οι πρώτες φωτογραφίες της Κλέλιας Ανδριολάτου που κυκλοφόρησαν με...

Ραπουνζέλ με μεταλιζέ μπότες η χήρα Καρύδα

Comeback στα κοσμικά σουαρέ για τη Βικτώρια Καρύδα. Με...