Δευτέρα, 31 Μαρτίου, 2025

Ο ακρίτας φύλακας άγγελος της ελληνικής σημαίας

Σε ένα μικρό νησί του Αιγαίου, με μόλις 44...

«Πάμε πακέτο» με την Μπλάτνικ

Στις ρίζες της επέστρεψε η Τατιάνα Μπλάτνικ, κάνοντας ταξίδι...

«Ψυχώ» στο Κορωπί

Τον τρόμο σκόρπισε χθες το πρωί ένας 51χρονος, ο...

Μούσα του Στρέπκου η εξωτική Νίκη Σερέτη

Η Νίκη Σερέτη είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας...

Πέθανε η Κάτια Νικολαΐδου

Έφυγε νωρίς!

Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή στα 58 της χρόνια. Η ηθοποιός πάλευε με ανίατη ασθένεια και τελικά κατέληξε σήμερα Τετάρτη.

Ο σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Στρέπκος που ήταν καλός της φίλος ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση στο instagram. «Σήμερα πριν λίγο το αγαπημένο κορίτσι μου ,το σπουργιτάκι μου η @katianikolaidou_official έφυγε.

Πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια. Η οικογένεια μου. Το στήριγμα μου. Ότι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στην ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια».

Στο παρελθόν είχε δώσει μάχη με τον καρκίνο αλλά τον είχε νικήσει και συνέχιζε τη ζωή της κανονικά. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καλά και έδινε γενναία μάχη χωρίς να το γνωρίζουν πολλοί.

«Είναι βλακεία να μην λέμε τη λέξη ”καρκίνος”. Όπως και ότι όλοι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι φοβερό, δεν θα συμβεί σ’ μένα αλλά στο διπλανό μου. Όταν συμβαίνει κι έρχεσαι κοντά στο θάνατο, είναι κάτι το μαγικό. Δεν περιλαμβάνει μόνο το ωραίο η λέξη ”μαγικό” αλλά και το εξωπραγματικό.

Συνειδητοποιείς ότι όλο αυτό που συμβαίνει τώρα αύριο μπορεί να μην υπάρχει. Αν ζεις το κάθε δευτερόλεπτο του σήμερα, χτίζεις το καλύτερο αύριο. Δίνεις κουράγιο στον εαυτό σου να προχωρήσει. Μία μέρα ακόμα, ένα μήνα. Συνειδητοποιείς πόσο μεγάλο δώρο είναι η ζωή για τον άνθρωπο. Πριν δεν το συνειδητοποιούσα.

Θεωρούσα δεδομένο να ξυπνήσω ένα πρωί ακόμα. Γεύομαι την κάθε στιγμή καλή ή κακή. Αν είναι κακή λέω: ”Δεν πειράζει, θα περάσει” Αυτό είναι το μεγάλο μου κέρδος από όλη αυτή την ιστορία που λέγεται ”καρκίνος”.

Δεν τον φοβήθηκα τότε το θάνατο τώρα θα τον φοβηθώ; Πίστεψε φοβάμαι τον θάνατο για τους ανθρώπους που αγαπώ, για τον εαυτό μου καθόλου. Και αύριο να έρθει είμαι τόσο χορτάτη και τυχερή.

Έχω μία ανιψιά εφτάμισι χρονών που έχει αλλάξει τη ζωή μου από τη στιγμή που ήρθε. Είναι ο άγγελός μου. Μου έχει δώσει τόση χαρά, δύναμη και περηφάνια καλά και στην προσωπική μου ζωή.

Τώρα όσο μπορώ κάνω διακοπές. Κάτι που δεν έκανα πριν λόγω δουλειάς. Παραμελούσα πάρα πολύ τον εαυτό μου. Τώρα κολυμπάω χειμώνα-καλοκαίρι»,», είχε πει σε συνέντευξή της το 2013.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Ευαγγελία Δομάζου: Όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες των «Ελλήνων Μπέκαμ των 60s»

Εχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ο «στρατηγός»...

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...