Τετάρτη, 20 Αυγούστου, 2025

250 Drone τρομοκράτες

Τα droneς άλλαξαν τον τρόπο που διεξάγεται ο σύγχρονος πόλεμος και τώρα, όπως προειδοποιούν ειδικοί, υπάρχουν έντονοι φόβοι

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι βουτιές με την κορούλα του στη Σκιάθο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει διακοπές το νησί του, τη Σκιάθο με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και την κορούλα τους.

Σταμάτης Γονίδης: Θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Κατράκειο στις 22 Σεπτεμβρίου

Ο Σταμάτης Γονίδης, μολονότι έχει γράψει «χρυσές» σελίδες στον...

«Άγιος έρωτας» spoiler: Τα τρία αντίγραφα που «καίνε» τον Παύλο για τη...

Πολλές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγιος έρωτας». Συνεχίζει την αιμοβόρα δράση του ο Παύλος, θέλοντας να καλύψει για ακόμη μία φορά τα πανούργα σχέδια του.

Χώρισαν ένα μήνα μετά τον ερχομό της κόρης τους λόγω απιστίας

Η είδηση του χωρισμού «έσκασε» σαν «βόμβα» καθώς κανείς δεν περίμενε το ζευγάρι που έδειχνε ερωτευμένο και ευτυχισμένο με το μωράκι του θα τραβούσε χωριστούς δρόμους

Ένα μήνα μετά τον ερχομό του παιδιού του γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ χώρισε.

Η είδηση του χωρισμού «έσκασε» σαν «βόμβα» καθώς κανείς δεν περίμενε το ζευγάρι που έδειχνε ερωτευμένο και ευτυχισμένο με το μωράκι του θα τραβούσε χωριστούς δρόμους. Ο λόγος για τον Νεϊμάρ και τη σύντροφό του, Μπρούνα Μπιανκάρντ που αποφάσισαν να χωρίσουν ένα μήνα μετά τον ερχομό της κορούλας τους.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον ποδοσφαιριστή να είναι άτακτος και κυκλοφορούσαν πλάνα από πάρτι με αιθέριες υπάρξεις. Δημοσίευμα της Bild υποστήριξε ότι το ζευγάρι είχε ένα ιδιαίτερο σεξουαλικό συμβόλαιο που επέτρεπε στον Νεϊμάρ να φλερτάρει και να κοιμάται με άλλες γυναίκες.

Η Μπρούνα Μπιανκάρντ ανακοίνωσε τον χωρισμό τους με ένα ποστ της στο instagram. «Είναι ιδιωτικό ζήτημα, αλλά επειδή συχνά με αναφέρουν σε ειδήσεις, υποψίες και αστεία, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν έχω πια σχέση. Είμαστε γονείς της Mavie και αυτός είναι ο λόγος της σχέσης μας. Ελπίζω να μην με συνδέετε πια τόσο συχνά με τις ειδήσεις. Σας ευχαριστώ».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Επανασύνδεση για τον Απόστολο Γκλέτσο – Οι αγκαλιές με την Αρβανίτη στη Μύκονο

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο...

Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

Το καταπράσινο νησί των Σποράδων με τα καταγάλανα νερά, που επισκέφθηκαν και οι δυο για πρώτη φορά φέτος, τους μάγεψε με τις ομορφιές του.

Γενέθλια για τον Γιώργο Σίσκο – Πόσο χρονών γίνεται;

Ο Γιώργος Σίσκος πέρα από σπουδαίος ηθοποιός υπήρξε και...