Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

O Λάκης Λαζόπουλος για κυβέρνηση, Αριστερά, ΠΑΣΟΚ και τον «ιό των γυναικοκτονιών»

Με τον Λάκη Λαζόπουλο όλα μπορεί να τα περιμένει...

Τι εξετάζουν οι Αρχές στο Λος Αντζελες για τον θάνατο του σταρ...

Την πρώην σύζυγο του Τσάρλι Σιν, Μπρουκ Μιούλερ, φαίνεται...

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ...

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία...

Σάλος με τη γεμάτη… τεστοστερόνη στήριξη Κούγια στον «Ρόκι» Λύτρα

Η αντροχωρίστρα Πολυζωγοπούλου και η... αντρίκεια μεταμέλεια μετά το... μπερτάκι του «εκρηκτικού» Αποστόλη

Σε ακόμη ένα άνευ προηγουμένου σεξιστικό και συνάμα ομοφοβικό παραλήρημα επιδόθηκε χθες ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή τον σάλο που προκάλεσε η απαράδεκτη δήλωσή του ότι η παραδοχή του συναδέλφου του, Απόστολου Λύτρα, ότι έσπασε στο ξύλο τη σύζυγό του «έχει ανδρικά χαρακτηριστικά»!

Σχολιάζοντας την παρέμβαση του Αρείου Πάγου στην υπόθεση Λύτρα, ο Αλέξης Κούγιας δεν δίστασε να δηλώσει, μεταξύ άλλων, ότι ορθώς δεν προφυλακίστηκε ο 52χρονος δικηγόρος και ότι κακώς παρενέβησαν η πρόεδρος και η εισαγγελέας του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου, καθώς πρόκειται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και όχι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Υπερθεματίζοντας, δε, τη συμπεριφορά του συναδέλφου του, δήλωσε πως ο Απόστολος Λύτρας έχει ανδρικά χαρακτηριστικά, επειδή παραδέχθηκε την πράξη του και ζήτησε «συγγνώμη».

kougias1964

«Ηταν υποχρεωτικό να αφεθεί ελεύθερος. Η άποψή μου είναι ότι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε ήταν υπερβολική. Απαράδεκτη ενέργεια σε κάθε περίπτωση ο ξυλοδαρμός. Εχει ανδρικά χαρακτηριστικά ο Αποστόλης, είναι αυτοδημιούργητος, παραδέχθηκε την πράξη του γιατί θα μπορούσε να την αρνηθεί και να επιμένει στην αρχική του θέση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός για το «εκρηκτικό» ταμπεραμέντο του δικηγόρος, ο οποίος δεν δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια και σχετικά με τα «οικογενειακά» του κατηγορούμενου συναδέλφου του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι χώρισε με την πρώτη σύζυγό του επειδή ερωτεύτηκε την τότε ασκούμενη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Διαβάστε επίσης: «Ρόκι» ποινικολόγος: Θρίλερ τη νύχτα με σκάλες, ξυλοδαρμένη σύζυγο και κουμπί πανικού

«Δεν είπε κανείς ότι πρέπει να του δώσουμε βραβείο γι’ αυτό που έκανε. Ο άνθρωπος αυτός έχει καταστραφεί από δικές του επιλογές. Διέλυσε την οικογένειά του, είχε μια οικογένεια υπέροχη με δύο κοριτσάκια, και η ασκούμενή του… Την ερωτεύτηκε, χώρισε, είχε προβλήματα πάρα πολλά, έχει υποστεί δύο εμφράγματα, γνωρίζω ότι η περιουσία του είναι γραμμένη στη δεύτερή του σύζυγο» είπε ο… Ζορό της δικηγορίας και απρόσμενος «σύμμαχος» του Απόστολου Λύτρα που, μερικούς μήνες νωρίτερα, είχε σφοδρή αντιδικία μαζί του και είχε φτάσει να τον απειλήσει με μηνύσεις για τις δηλώσεις που είχε κάνει ως νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη, ο οποίος κατέληξε ύστερα από νοσηλεία οκτώ ημερών στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου έχοντας δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι από αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη (ο κ. Κούγιας είχε αναλάβει συνήγορος υπεράσπισης του αστυνομικού).

kougias19641

Οπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί έσπευσαν να τοποθετηθούν για τις προκλητικές δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ότι «δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας». Παράλληλα, επεσήμανε: «Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην κακοποίηση. Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι».

Διαβάστε επίσης: Ελεύθερος με όρους ο Απόστολος Λύτρας για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Η απάντηση του «θερμόαιμου» δικηγόρου ήταν άμεση. Με ένα σκληρό ομοφοβικό σχόλιο επιτέθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέροντας ότι σοκαρίστηκε «και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά»! Ο Κασσελάκης, από την πλευρά του, ζήτησε να παρέμβει εισαγγελέας για όσα ομοφοβικά δήλωσε ο ποινικολόγος μέσω ανακοίνωσής του.

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έδωσε χθες… ρέστα σε ρόλο υπερασπιστή του κακοποιητή, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, έπιασε στο στόμα του, όμως, και τη δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου, όταν η ίδια αντέδρασε στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα, Ελλάδα», λέγοντας πως «εκπλήσσομαι με τη στάση σας». Σε απάντηση, ο γνωστός δικηγόρος προχώρησε σε σεξιστικά σχόλια σε βάρος της παρουσιάστριας, αναφέροντας: «Μη μου κάνετε ερωτήσεις που σας υπαγορεύουν στο ακουστικό. Δεν έχετε το ειδικό βάρος για να ειρωνευτείτε εμένα». Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς με ειρωνικό ύφος τής είπε «αφήστε με να μιλήσω αν σας το επιτρέπει η ευγένειά σας», αποκαλώντας τη δημοσιογράφο «κοριτσάκι».

Διαβάστε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Οι 3+1 λόγοι που αφέθηκε ελεύθερος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας!

Δημοσια ανακοινωση προς ολα τα ΜΜΕ!

Με μια ανακοίνωση την οποία έστειλε, χθες το απόγευμα, σε όλα τα ΜΜΕ επιχείρησε για μια ακόμη φορά ο Απόστολος Λύτρας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

«Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα ενώπιον της Δικαιοσύνης ζήτησα συγγνώμη για την καταδικαστέα πράξη μου και υποσχέθηκα στη σύζυγό μου και στα παιδιά μου να αποτανθώ σε ειδικό συμβουλευτικό κέντρο, ώστε να καταλάβω τι είναι αυτό που με εξώθησε σε αυτή τη φρικτή συμπεριφορά» σημειώνει και προσθέτει: «Αντιλαμβάνομαι την οργή όλου του κόσμου, που επί μήνες με παρακολουθούσαν να μιλώ ως υπέρμαχος της καταδίκης κάθε μορφής βίας και, τώρα, με βλέπουν ως θύτη αυτής της ίδιας βίας που καταδίκαζα… Δυστυχώς, ο δημόσιος λόγος σε εκτοξεύει ψηλά με θόρυβο, αλλά σε γκρεμίζει σε μια στιγμή με κρότο…

lytras1764

Οπως υποσχέθηκα, ήδη ξεκίνησα συμβουλευτικό – θεραπευτικό πρόγραμμα και θα τηρήσω μέχρι κεραίας την υπόσχεσή μου να επανορθώσω (όσο αυτό γίνεται) αυτό που έκανα. Θα ήθελα, μόνο, να τονίσω τα εξής: α) Ουδέποτε άσκησα οποιαδήποτε μορφής βία, λεκτική ή σωματική, στη σύζυγό μου. Αυτό δεν αναιρεί την απαξία της πράξης μου, πλην όμως σας παρακαλώ να μην αναπαράγονται ψευδείς “ειδήσεις” για δήθεν “άλλες” πράξεις που δήθεν “τέλεσα”. β) Εκτός από εμένα, που δικαίως δέχομαι όλη αυτή την κριτική, υπάρχουν και 3 ανήλικα παιδιά, που τις τελευταίες ημέρες ζουν μια κόλαση. Η ευθύνη δεν είναι οικογενειακή και η κάθε μορφής επίθεση στο διαδίκτυο σε βάρος μου δεν είναι δυνατόν να μετακυλίεται σε μικρά παιδιά, λόγω του επωνύμου τους. Θα τεθώ ενώπιον του φυσικού μου δικαστή, θα δικαστώ και θα αποδεχθώ την τιμωρία που δικαίως θα μου επιβληθεί. Παρακαλώ, όμως, να μη γίνει αυτή η δίκη μέσα από οθόνες, ανώνυμα σχόλια μίσους κ.λπ.»

Καταλήγοντας, ο Απόστολος Λύτρας σημειώνει: «Θα ήθελα, τέλος, να επισημάνω ότι ποτέ δεν επινόησα το αφήγημα ότι δήθεν έπεσε η σύζυγός μου από τη σκάλα – την εκδοχή αυτή την επέλεξε η ίδια (παρά τη διαφωνία μου) για την προστασία των παιδιών μας, διότι αρχικά θεώρησε ότι έτσι θα τα προστατεύσει από την αρνητική δημοσιότητα. Σε κάθε περίπτωση, σέβομαι και υποκλίνομαι στην απόφασή της να καταθέσει τι ακριβώς συνέβη».

Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη

Υπό το βάρος των επικριτικών σχολίων η Ζήνα Κουτσελίνη ισχυρίστηκε χθες στην εκπομπή της ότι «δεν ολοκλήρωσε τη σκέψη της» αναφορικά με τον Απόστολο Λύτρα, καθώς τη διέκοψε ο συνεργάτης της. Η ίδια, ωστόσο, δεν παραδέχτηκε την αστοχία του σχολίου της «περί καριέρας που πλήττεται» το οποίο και προκάλεσε τον σάλο.

«Είδα αρκετά σχόλια όπου πήρατε κι απομονώσατε μία δική μου φράση, θέλοντας να με επικηρύξετε. Η φράση μου ήταν ακριβώς σε ρητορικό ερώτημα: “Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μία καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;” Αυτό έρχεται σε μία στιγμή που έχουν προηγηθεί πολλά πράγματα για το πώς νιώθει ένα παιδί, το πώς καταδικάζω όλο αυτό που συνέβη, γιατί υπήρξα παιδί κακοποιητικής σχέσης. Εκεί παρεμβαίνει ο Δημήτρης Μαρέβης και δεν ολοκληρώνω τη σκέψη μου» ανέφερε, αρχικά, η παρουσιάστρια. «Για εμένα αυτά είναι δύσκολα ζητήματα και όχι επειδή ένας που συνεργαστήκαμε κατηγορείται με βαριά κατηγορία. Το αφήνω στην άκρη, επειδή η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη χρόνια τώρα. Σας έχω πει μόνο το 1% της ζωής μου. Την ώρα που έκανα αυτόν τον συλλογισμό ήθελα να πω τη συνέχεια των γεγονότων…» συνέχισε.

kougias19642

«Προχωρώ μπροστά»

«Εχω αφήσει πίσω μου αυτό το σκληρό, δικό μου παρελθόν και προχωρώ μπροστά. Ομως σε αυτό το μπροστά δεν μπορώ να μην επισημαίνω ότι αυτή τη στιγμή έρχεται μία απόφαση όπου ο ένας είναι στο ζενίθ της καριέρας του, η σύζυγός του είναι επίσης μαζί του σε αυτήν την καριέρα του, γιατί μαζί την έχτισαν, τα έχω προ-πει όλα αυτά, έχουν δώσει κοινές συνεντεύξεις, έχει ερωτηθεί η σύζυγός του για το αν είναι καλός και έχει πει ότι είναι ο πιο τρυφερός άνθρωπος του κόσμου, τους έχω νιώσει μαζί, τους έχω ζήσει μαζί. Μαζί ήμασταν στα γενέθλια του Αρναούτογλου, άρα εγώ δεν γνώριζα κάτι. Αυτά είναι δικά τους ζητήματα.

Μη μου χρεώνετε πράγματα που ενδεχομένως θέλετε να χρεώσετε στη Δικαιοσύνη ή σε κάποιους άλλους. Ημουν ξεκάθαρη από την αρχή. Η διαδρομή της αλήθειας είναι μία» ανέφερε λίγο αργότερα η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία έκανε έκκληση στο κοινό να δει ολόκληρη την εκπομπή, συμπληρώνοντας πως αν συνεχίσει να την κατηγορεί, τότε θα… σκύψει το κεφάλι! «Λυπάμαι αν νιώσατε πως σας προσβάλλω. Η αλήθεια είναι πως στο διάλειμμα είπα στον Δημήτρη πως θα γίνει παρεξήγηση» τόνισε. «Τίποτα από αυτά που με κατηγορείτε δημόσια δεν στέκει για εμένα. Αυτά θέλω να πω και το αφήνω στον Θεό» κατέληξε.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Παρηγοριά για τον χωρισμό στη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε πλώρη για τη «Γη της...

H Mαγγίρα στο τιμόνι του «Voice»

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα είναι τελικά η...

Πάρτι γενεθλίων με την αγάπη να πλημμυρίζει, και Ματογιάννια φουλ στους VIP

Πολυκοσμία στα Ματογιάννια, με πάρτι γενεθλίων, σεργιάνια επωνύμων και...

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη «Μάγισσα» Μαρία Κίτσου

Από τις «Ψυχοκόρες» στη «Μάγισσα»! Από τη σκληρή και...

Και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ έζησε τον τρόμο

Την ώρα που η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ...

Τα πάχη της τα κάλλη της η Τούνη

«Σταματήστε να μου λέτε ότι πάχυνα» ζήτησε η Ιωάννα...

Ο Μάνεσης φεύγει, η Νικόλτσιου έρχεται!

H Mαρία Νικόλτσιου θα πάρει τη θέση του Νίκου...