Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Τι εξετάζουν οι Αρχές στο Λος Αντζελες για τον θάνατο του σταρ...

Την πρώην σύζυγο του Τσάρλι Σιν, Μπρουκ Μιούλερ, φαίνεται...

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ...

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο φέρνοντας τα πάνω...

Ο Λύτρας ολοταχώς για φυλακή – Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Τα μηνύματα για «τα ρούχα και τα λεφτά», το ντου στο σπίτι στον Γέρακα και η σύλληψή του

Την πόρτα της φυλακής… βλέπει πλέον ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Με διαδικασίες-εξπρές αργά χθες το απόγευμα οι δικαστικές Αρχές εξέδωσαν ένταλμα για τη σύλληψή του, τυλίγοντάς τον κυριολεκτικά σε μια κόλλα χαρτί.

Τα μηνύματα για «τα λεφτά» που έστελνε στη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, παρά το γεγονός ότι του είχε απαγορευτεί να την πλησιάζει με κάθε τρόπο, αλλά και η «εισβολή» της πρώην συζύγου του και ενός συνεργάτη του δικηγόρου στο σπίτι όπου μένει η Σοφία Πολυζυγωπούλου στον Γέρακα ήταν, όπως φάνηκε, τα στοιχεία εκείνα που οδήγησαν τη Δικαιοσύνη στην απόφαση να… πατήσει το κουμπί για τον Απόστολο Λύτρα.

lytras1964 ke

Η απόφαση που ελήφθη ήταν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον κατηγορούμενο από την ανακρίτρια αμέσως μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του να… εξαφανιστούν και τη θέση τους να πάρει η έκδοση εντάλματος, δηλαδή η φυλακή! Λίγο αργότερα ο δικηγόρος, έχοντας πια πληροφορηθεί την έκδοση εντάλματος, παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Παλλήνης!

Παραβίαση των όρων

Ο κλοιός άρχισε να σφίγγει τις τελευταίες ώρες όλο και πιο πολύ γύρω από τον Απόστολο Λύτρα, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε η κ. Πολυζωγοπούλου σε βάρος του αλλά και σε βάρος της πρώην συζύγου του και ακόμη ενός δικηγόρου, συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα. Εχοντας ως δικηγόρος της τον Θέμη Σοφό, στη μήνυσή της η 37χρονη γυναίκα υποστήριζε ότι ο άντρας της και καθ’ ομολογίαν κακοποιητής της, παρά τον όρο να μην έχει καμία συναναστροφή μαζί της, της έστελνε μηνύματα, με αποτέλεσμα εκείνη να τον μπλοκάρει.

lytras2064 ken
Λύτρας, Πολυζωγοπούλου στα μπουζούκια όταν έδειχναν ότι όλα μεταξύ τους είναι ρόδινα

Δεν έμεινε, όμως, μόνο σε αυτά: Το βράδυ της περασμένης Τρίτης ο συνεργάτης του την πρόσθεσε σε μία ομαδική συνομιλία στο Viber, στην οποία συμμετείχε κι ο ίδιος. «Είμαι πεπεισμένη ότι αυτό έχει γίνει κατόπιν εντολής που έλαβε από τον σύζυγό μου, καθώς ήδη ο δικηγόρος με έχει καλέσει πάρα πολλές φορές, θέλοντας να μου μεταφέρει μηνύματα από τον σύζυγό μου, αν και του έχω πει ότι δεν θέλω την παραμικρή επαφή» υποστήριξε με τη μήνυσή της η 37χρονη δικηγόρος, για να περιγράψει στη συνέχεια τα μηνύματα του ίδιου του Απόστολου Λύτρα προς εκείνη για τα λεφτά! «Στη συνομιλία αυτή απέστειλε μηνύματα ο σύζυγός μου, λέγοντας ότι προσπαθούν τα παιδιά του να μιλήσουν μαζί μου και να έρθουν στο σπίτι να πάρουν λεφτά» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Πολυζωγοπούλου στο δικόγραφο της έγκλησής της.

lytras2064
Ο Λύτρας την ώρα που προσέρχεται στο Α.Τ. Παλλήνης για να παραδοθεί

Τα όσα, όμως, ακολούθησαν στη συνέχεια ήταν αυτά που πυροδότησαν τις ραγδαίες εξελίξεις για τον Απόστολο Λύτρα και οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος για τη σύλληψή του. Οπως περιγράφει η δικηγόρος, η πρώην σύζυγός του άντρα της, οι κόρες του και ο συνεργάτης δικηγόρος του πήγαν στο σπίτι της, στον Γέρακα, ζητώντας της ρούχα και χρήματα. Εκείνη –όπως υπογραμμίζει στη μήνυσή της- τους παρέδωσε κάποια ρούχα αλλά και ένα τσαντάκι με χρήματα που είχε στο σπίτι. Εκεί, όμως, εκτυλίχθηκαν άγρια σκηνικά: Η κ. Πολυζωγοπούλου είχε μόλις επιστρέψει με περιπολικό από συνεδρία που έχει με ψυχολόγο για τη στήριξή της και ξαφνικά κατάλαβε ότι κάποιος ανοίγει την εξώπορτα του σπιτιού της. Αμέσως πανικόβλητη πάτησε -όπως περιγράφει- το μπάτον πανικού, που της είχε χορηγηθεί από την Αστυνομία.

lytras20641
Ο Λύτρας την ώρα που προσέρχεται στο Α.Τ. Παλλήνης για να παραδοθεί

Απειλές και ΕΚΑΒ

Παράλληλα από το παράθυρο έβλεπε την πρώην σύζυγο Λύτρα να λέει: «Εδώ είναι το σπίτι του Αποστολή και ήρθαμε να πάρουμε ό,τι θέλουμε». Ο δε συνεργάτης του κατηγορουμένου «άρχισε να βλαστημάει με απειλητικό ύφος και εκφράσεις». Οπως αναφέρει η κ. Πολυζωγοπούλου, η ίδια ταράχτηκε τόσο πολύ, που λιποθύμησε και ο αστυνομικός φρουρός τής κάλεσε το ΕΚΑΒ!

Πέρα όμως από τη μήνυση –που οδήγησε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Δικαστηρίου την πρώην σύζυγό Λύτρα-, η δικηγόρος, διά του κ. Σοφού, κατέθεσε στην ανακρίτρια αίτημα στο οποίο ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί όχι μόνο με τα μηνύματα για τα λεφτά και τα ρούχα που της έστελνε αλλά και στέλνοντας τους δικούς του ανθρώπους στο σπίτι της, στον Γέρακα, για να τα πάρουν.

lytras18645

Οι δικαστικές Αρχές, εξετάζοντας το αίτημα της κ. Πολυζωγοπούλου και λαμβάνοντας υπόψη τους το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος για ώρες αναζητούνταν μετά την υποβολή της μήνυσης σε βάρος του, προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος, δείχνοντας του τον δρόμο για τη φυλακή. Ακόμη, κρίθηκε ότι τα μηνύματα που έστειλε στην 37χρονη μητέρα του για τα «λεφτά» είχαν απειλητικό τόνο.

Τα πυρά των μηνύσεων στην πρώην γυναίκα του και στον δικηγόρο του

Και ενώ η Αστυνομία αναζητούσε τον Απόστολο Λύτρα για να τον συλλάβει στο πλαίσιο του Αυτοφώρου μετά τη μήνυση σε βάρος του από την κ. Πολυζωγοπούλου, η πρώην σύζυγός του καθόταν στο εδώλιο του Αυτόφωρου Δικαστηρίου προκειμένου να δικαστεί για απειλή και παραβίαση οικιακής ειρήνης. Η δίκη της όμως αναβλήθηκε για τις 27 Ιουνίου, καθώς η κ. Πολυζωγοπούλου, δηλαδή η μηνύτρια, ούσα βαριά τραυματισμένη από τα χτυπήματα που της κατάφερε ο Απόστολος Λύτρας, δεν ήταν σε θέση να βρεθεί στο δικαστήριο και να υποστηρίξει τη μήνυσή της.

Οσο για τον δικηγόρο συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα, που επίσης μηνύθηκε από την παθούσα, αυτός αφέθηκε ελεύθερος λόγω της ιδιότητάς του (δικηγόρος) και η δικογραφία διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Εφετών για της δικές της ενέργειες ως μόνη αρμόδια. Την ίδια στιγμή σχεδόν προκλητικοί μοιάζουν οι ισχυρισμοί που πρόβαλε ο Απόστολος Λύτρας στην ανακρίτρια για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, καταφέρνοντας να αφεθεί ελεύθερος με όρους. Στην απολογία του ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι χτύπησε μόνο τρεις φορές τη γυναίκα του και αυτές, όπως είπε, χωρίς να θέλει να της προκαλέσει κακό!

lytras19644

Ενιωσε, όπως είπε, ζήλια, επειδή την έβλεπε να στέλνει μηνύματα και σήκωσε χέρι πάνω της μέσα στο αυτοκίνητο. «Τη χτύπησα με το δεξί μου χέρι από τη θέση του οδηγού, χωρίς να έχω πρόθεση να της προκαλέσω την οποιαδήποτε βλάβη. Και η ίδια γνωρίζει ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση. Πήγαμε προς το σπίτι και είπαμε και οι δυο να πάμε σε νοσοκομείο προληπτικά» είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος και συνέχισε: «Επειδή ήμασταν και οι δύο σε μεγάλη ένταση, πήγαμε στο σπίτι μας πρώτα, όπου παραμείναμε για 10 λεπτά, εκείνη έκανε ντους και την πήγα με δική μου πρωτοβουλία στην Ευρωκλινική. Οταν φύγαμε από το σπίτι μού είπε ότι “δεν πρόκειται να πω τίποτα για το τι έγινε” και εγώ της είπα θα αναλάβω την ευθύνη. Οταν φτάσαμε στην Ευρωκλινική, η σύζυγός μου στο δωμάτιο όπου βρισκόταν και ήμουν μαζί της μου είπε να πούμε ότι έπεσε από τη σκάλα. (…)

Θέλω να επισημάνω ότι το χτύπημα στο πρόσωπο της συζύγου μου ουσιαστικά έγινε από το τέντωμα του δεξιού μου χεριού ενστικτωδώς και παρορμητικά, γιατί βρισκόμαστε σε απόσταση 40 εκατοστών περίπου. Υπολογίζω ότι τα χτυπήματα με το δεξί μου χέρι ήταν δύο ή τρία. Σας επισημαίνω ότι, όταν έδωσε την κατάθεσή της, εγώ βρισκόμουν ήδη στο τμήμα κρατούμενος και οι αστυνομικοί πήγαν μετά να τις πάρουν κατάθεση. Συνεπώς, δεν υπήρχε λόγος να φοβηθεί κάτι. Μάλιστα, στο τηλέφωνο μου ανέφερε ότι τη ρώτησαν οι αστυνομικοί αν θέλει κουμπί πανικού και απλά κούνησε το κεφάλι της και θεωρήθηκε από τους αστυνομικούς ότι θέλει το κουμπί πανικού. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κράτησής μου βρισκόμουν σε διαρκή επικοινωνία με τη σύζυγό μου τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσω μηνυμάτων».

Kαι η Aρναουτη πυροβολεί τη Ζηνα

Αποδέκτης πληθώρας αρνητικών σχολίων στα social media (και όχι μόνο) έχει γίνει η Ζήνα Κουτσελίνη τα τελευταία 24ωρα, μετά την περιβόητη on air δήλωσή της ότι «πλήττεται η καριέρα» του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα με την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Ανάμεσα στα χιλιάδες μηνύματα με το hashtag #Ζήνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν και αυτά δύο γνωστών κυριών που, όπως φαίνεται, έχουν προηγούμενα με την παρουσιάστρια του Star και τον τρόπο που εκείνη χειρίστηκε τις υποθέσεις τους στην εκπομπή της σε παρελθοντικό χρόνο.

kougias19642

Με μια ανάρτησή της στο Χ η Μίνα Αρναούτη, η νεαρή γυναίκα που βρισκόταν στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη όταν έγινε το δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή, ισχυρίστηκε πως η Ζήνα Κουτσελίνη έχτιζε για αυτήν ένα αρνητικό προφίλ μέσα από την εκπομπή της όσο η ίδια έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. «Η Ζήνα Κουτσελίνη, όταν είχε γίνει το τροχαίο με τον Παντελίδη, ενώ ήμουν ακόμα σε ένα κρεβάτι ανήμπορη έχτιζε ένα προφίλ στην εκπομπή της για έμενα που μόνο καλό δεν μου έκανε. Τη σιχαίνομαι και αυτήν και τον Γουμενίδη» έγραψε, με τους followers της να την ενθαρρύνουν να συνεχίσει. Και το έκανε, συμπληρώνοντας: «Και τη Ρούλα Κουσκουρή. Αν σας εξηγούσα πόσο εκμεταλλεύτηκαν και δεν σεβάστηκαν την κατάστασή μου θα βρίζατε χειρότερα! Ενώ ήξεραν την αλήθεια έκαναν αυτό που έφερνε τηλεθέαση! Ομοιος τον όμοιο αγαπά, κι η κοπριά τα λάχανα…» και θυμίζοντας ότι ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας είναι συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας Παντελίδη, με την οποία η ίδια βρίσκεται σε αντιδικία.

Στο μεταξύ, η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου με σχόλιό της στα social media αναφέρθηκε στη δική της επίθεση ξυλοδαρμού μετά την καταγγελία της κατά του συναδέλφου της Μάνου Παπαγιάννη. «Η εν λόγω κυρία είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της και τον δικό μου θύτη τότε που με είχε χτυπήσει και του έκανε αγιογραφία… ενώ εγώ ήμουν σπίτι με τις μελανιές και τους πόνους που είχα αποκτήσει από την επίθεσή του… Νόμιζα πως είχε μετακινηθεί… αλλά βλέπω πως πάλι είναι με το μέρος του θύτη…» έγραψε με τη σειρά της, αναφερόμενη στη στάση που είχε κρατήσει απέναντί της τότε η Ζήνα Κουτσελίνη.

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Παρηγοριά για τον χωρισμό στη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε πλώρη για τη «Γη της...

H Mαγγίρα στο τιμόνι του «Voice»

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα είναι τελικά η...

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη «Μάγισσα» Μαρία Κίτσου

Από τις «Ψυχοκόρες» στη «Μάγισσα»! Από τη σκληρή και...

Και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ έζησε τον τρόμο

Την ώρα που η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ...

Πάρτι γενεθλίων με την αγάπη να πλημμυρίζει, και Ματογιάννια φουλ στους VIP

Πολυκοσμία στα Ματογιάννια, με πάρτι γενεθλίων, σεργιάνια επωνύμων και...

Ο Μάνεσης φεύγει, η Νικόλτσιου έρχεται!

H Mαρία Νικόλτσιου θα πάρει τη θέση του Νίκου...