Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Τι εξετάζουν οι Αρχές στο Λος Αντζελες για τον θάνατο του σταρ...

Την πρώην σύζυγο του Τσάρλι Σιν, Μπρουκ Μιούλερ, φαίνεται...

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ...

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο φέρνοντας τα πάνω...

Αποζημίωση-μαμούθ του mr coca-cola σε εργαζομένη του! – Τη βίασε και του παίρνει 839.830.000€

Όσα έκανε ο Άλκης Δαυίδ με... θεατή το ντόμπερμάν του

Αστρονομική αποζημίωση, που θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία για σεξουαλικές επιθέσεις, καταδικάστηκε να πληρώσει ο «Mr Coca Cola» Αλκης Δαυίδ σε πρώην υπάλληλό του, που είχε καταθέσει αγωγή για βιασμό. Η γυναίκα κατηγορούσε τον Δαυίδ ότι τη βίασε το 2019 μπροστά στον σκύλο του ράτσας ντόμπερμαν, ενώ την ίδια περίοδο καθόταν στο σκαμνί για σεξουαλική παρενόχληση άλλης υπαλλήλου του.

Με ομόφωνη απόφαση το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες διέταξε τη Δευτέρα τον 56χρονο ελληνοκυπριακής καταγωγής κληρονόμο της αυτοκρατορίας εμφιάλωσης της Coca-Cola να της καταβάλει το ποσό των 900.000.000 δολαρίων, που αντιστοιχεί σε περίπου 839.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τη «Los Angeles Times». Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, η γυναίκα είναι μοντέλο και διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωής της, αλλά αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα ως «Τζον Ντο», καθώς θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της όταν προσέφυγε στο δικαστήριο.

cola2164

Φέρεται ότι συνάντησε τον Δαυίδ το 2016, όταν θέλησε να εργαστεί ως μοντέλο στην εταιρία του Hologram USA, η οποία δημιουργεί ολογράμματα διασήμων οι οποίοι έχουν πεθάνει. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι από τον πρώτο καιρό που έπιασε δουλειά διαπίστωσε ότι η συμπεριφορά του Δαυίδ ήταν ανησυχητική. Σύμφωνα με τη «Los Angeles Times», μία συνάδελφός της φέρεται ότι της εκμυστηρεύτηκε πως ο επιχειρηματίας προσπάθησε να τη φιλήσει με τη βία, ενώ δημοσίευμα της «New York Post» προσθέτει ότι στο κτίριο υπήρχε δωμάτιο που ήταν γνωστό σαν «δωμάτιο βιασμού».

Την ίδια χρονιά, όπως είπε η ενάγουσα, ο Δαυίδ τη φιλοξένησε στην ιδιωτική του έπαυλη στις Σπέτσες κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού. Εκεί φέρεται ότι προσπάθησε να τη φιλήσει, αλλά εκείνη αρνήθηκε και ο επιχειρηματίας της ζήτησε συγγνώμη. Λίγο καιρό μετά την επιστροφή της στις ΗΠΑ απολύθηκε και δεν είχε καμία επαφή με τον Δαυίδ μέχρι το 2018, όταν δέχτηκε πρόταση να δουλέψει σαν πρέσβειρα της εταιρίας του κατασκευής προϊόντων κάνναβης Swiss-X.

cola21641

Αφού αποδέχτηκε την πρόταση εργασίας ο Δαυίδ φέρεται ότι την προσκάλεσε στο δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου της έδωσε να δοκιμάσει ένα προϊόν της εταιρίας. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ζαλίστηκε και τότε ο Δαυίδ αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της και την εξανάγκασε να αγγίξει το πέος του. Εναν χρόνο αργότερα, το 2019, φέρεται ότι τη βίασε σε ένα μικρό δωμάτιο κατά τη διάρκεια επαγγελματικής συνάντησης, την ώρα που στον χώρο βρισκόταν και το ντόμπερμάν του.

Την ίδια χρονιά που η γυναίκα τον κατηγόρησε ότι τη βίασε, ο Δαυίδ βρισκόταν στα δικαστήρια με την πρώην υπάλληλό του στη Hologram USA, Μαχίμ Καν. Η Καν τον κατηγορούσε ότι έτριψε βίαια τη λεκάνη του στο πρόσωπό της και δικαιώθηκε, κερδίζοντας το 2019 αποζημίωση περίπου 54.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τη «Los Angeles Times». Αυτή ήταν η τρίτη καταδίκη του μεγιστάνα για σεξουαλικά εγκλήματα μόνο το 2019, αναφέρει το δημοσίευμα. Προσθέτει ότι πριν από την καταδίκη της Δευτέρας ο «Mr Coca-Cola» και εταιρίες του είχαν καταδικαστεί να πληρώσουν συνολικά γύρω στα 65.000.000 ευρώ. Το 2019 ήταν η χρονιά με τους περισσότερους νομικούς μπελάδες για τον Αλκη Δαυίδ, καθώς στα μέσα του Μαΐου συνελήφθη στο ιδιωτικό αεροπλάνο του στο νησί της Καραϊβικής Αγιος Χριστόφορος με την κατηγορία ότι μετέφερε 5.000 φυτά κάνναβης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Παρηγοριά για τον χωρισμό στη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε πλώρη για τη «Γη της...

H Mαγγίρα στο τιμόνι του «Voice»

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα είναι τελικά η...

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη «Μάγισσα» Μαρία Κίτσου

Από τις «Ψυχοκόρες» στη «Μάγισσα»! Από τη σκληρή και...

Και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ έζησε τον τρόμο

Την ώρα που η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ...

Πάρτι γενεθλίων με την αγάπη να πλημμυρίζει, και Ματογιάννια φουλ στους VIP

Πολυκοσμία στα Ματογιάννια, με πάρτι γενεθλίων, σεργιάνια επωνύμων και...

Ο Μάνεσης φεύγει, η Νικόλτσιου έρχεται!

H Mαρία Νικόλτσιου θα πάρει τη θέση του Νίκου...