Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ...

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο φέρνοντας τα πάνω...

Mολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αντιτρομοκρατική για τον εντοπισμό των...

Η (μεγάλη) γυμνή σχολή της ελληνικής αστυνομίας

Σάλος στην Αμυγδαλέζα με διαρροή καυτών φωτό και ροζ βίντεο

Mπήκε στη Σχολή Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα για να φορέσει τη στολή της αστυνομικού, αλλά αντ’ αυτού πετάει ό,τι έχει και δεν έχει, προκαλώντας σάλο με τα καμώματά της. Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», η συγκεκριμένη δόκιμος, η οποία σε λίγες μέρες θα ορκιστεί αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., έχει καταφέρει να κάνει άνω κάτω τη Σχολή Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα με τη συμπεριφορά της προς τους ανωτέρους της και με τη δημόσια εικόνα της στα κοινωνικά δίκτυα με ροζ βίντεο και γυμνές φωτογραφίες, που, αν μη τι άλλο, προσβάλλουν την εικόνα του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ.

H Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα

Τη στιγμή που τόσο η φυσική όσο και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προσπαθούν να συμμαζέψουν (προβαίνοντας ακόμη και σε παύση καθηκόντων) αστυνομικούς που ξεχνούν ποιο είναι το καθήκον τους και φοράνε τον μανδύα του… influencer, η κοκκινομάλλα πρωταγωνίστρια του ροζ σκανδάλου στη Σχολή Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα έχει αναπτύξει δράση που δεν περνά απαρατήρητη!

Aναφορές εις βάρος της

H δόκιμος υπαστυνόμος φωτογραφίζεται με εν υπηρεσία αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, με τον εξοπλισμό τους και να κόβει βόλτες, ενώ βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία χωρίς εν τούτοις να έχει υπάρξει σχετική ενημέρωση του Κέντρου για την παρουσία της στην Ομάδα. Σε βάρος της Ομάδας και της δοκίμου έχει υποβληθεί καταγγελία για τη διάπραξη των αδικημάτων αντιποίησης αρχής, εγκατάλειψης θέσης και παραποίησης στολής, ωστόσο από πλευράς της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. δεν κινήθηκε καμία πειθαρχική διαδικασία ελέγχου.

Η συμπεριφορά της είχε γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στους αστυνομικούς κύκλους, με συναδέλφους της να σχολιάζουν με δηκτικό τρόπο την αντιεπαγγελματική στάση που τηρούσε στις βόλτες με άνδρες της ΔΙΑΣ. Η «δράση» της, όμως, δεν περιορίζεται, όπως θα αποκαλύψουμε, σε αυτό το περιστατικό, μια και εις βάρος της έχει υποβληθεί μήνυση από συνάδελφό της για… σεξουαλική παρενόχληση, με τον ίδιο να μην ανταποκρίνεται στο ερωτικό της κάλεσμα και να κινείται νομικά εναντίον της! Και μέσα σε αυτό το αρνητικό για εκείνη κλίμα, κάποιοι στη σχολή αποφάσισαν να την… επιβραβεύσουν και να την ορίσουν επόπτρια των πρωτοετών δοκίμων αξιωματικών, ενώ εκκρεμούν εις βάρος της και καταγγελίες από σειρά αποφοίτων της ΣΑΕΑ, σύμφωνα με τις οποίες η συγκεκριμένη χωρίς να έχει ιδιαίτερα προσόντα προωθήθηκε να λάβει μέρος σε προγράμματα τα οποία υλοποιούνται σε συνεργασία της Ακαδημίας με άλλους φορείς! Αφήστε δε που ήταν, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, και το κεντρικό πρόσωπο σε ημερίδες της Αστυνομίας!

Αξιοσημείωτες επίσης είναι και άλλες αναφορές δοκίμων για τη «σειρά» τους, καθώς σε εκδήλωση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής χόρευε αισθησιακά ακουμπώντας σε εκπαιδευτή της παρουσία πλήθους αστυνομικών. Ο μεγάλος σάλος όμως ξέσπασε όταν άρχισαν να κυκλοφορούν από κινητά σε κινητά δοκίμων και αξιωματικών γυμνές φωτογραφίες της που κοσμούν τους ιδιωτικούς (προς αποφυγή… πειθαρχικού ελέγχου) λογαριασμούς της στα social media! Αποκορύφωμα της δράσης της, ένα βίντεο, διάρκειας 20 δευτερολέπτων, το οποίο έχει πέσει στα χέρια συναδέλφων της και στο οποίο η δόκιμος προβαίνει σε πεοθηλασμό συναδέλφου της, ο οποίος έχει κατεβασμένο το υπηρεσιακό του παντελόνι με τη θήκη του όπλου του.

Να σημειωθεί ότι το εκπαιδευτικό προσωπικό στις σχολές της Αμυγδαλέζας είναι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι σε όλη την επαγγελματική καριέρα τους έχουν θητεύσει ως καθηγητές στη σχολή, στη μειονότητά τους με μηδαμινή υπηρεσιακή εμπειρία και απευθείας ενταξή τους στο προσωπικό της σχολής. Οι καταγγελίες από αποφοίτους της ΣΑΕΑ για επίμεμπτες συμπεριφορές εκπαιδευτών πάνε σύννεφο, ενώ οι ίδιες αναφορές «καίνε» εκπαιδευτή ο οποίος επιδίδεται σε σύναψη σχέσεων με δοκίμους, με κάποιες να καταλήγουν σε σοβαρά επεισόδια αντιζηλίας εντός της σχολής. Χαρακτηριστική είναι υπόθεση αστυνομικού ο οποίος αρνήθηκε να συνάψει σχέση με την εν λόγω δόκιμη αξιωματικό, με την υπόθεση να εκκρεμεί στα ποινικά δικαστήρια.

Από… θύμα, θύτης

Επίσης, αστυνομικός έχει καταγγείλει τη συγκεκριμένη δόκιμο, καθώς επίσης και εκπαιδευτές, υποστηρίζοντας ότι προέβησαν σε κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος του, ενώ τον κατήγγειλαν ψευδώς προκειμένου να τον εξοντώσουν επαγγελματικά και προσωπικά, όπως ο ίδιος έχει δημόσια αναφέρει για την υποθεση που εκκρεμει στα ποινικά δικαστήρια, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν για να καλύψουν δικές τους προηγούμενες παράνομες συμπεριφορές εις βάρος του. Με τους ψιθύρους να πάνε και να έρχονται στους διαδρόμους της σχολής και για τη φιλική της σχέση με την ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ., που τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τις πλαστές ψευδείς βεβαιώσεις, το σίγουρο είναι πως οι ροζ αποκαλύψεις της «Espresso» για την εν λόγω δόκιμο (πλησιάζει και η ονομαστικοποίησή της από την ΕΛ.ΑΣ.) θα τραντάξουν συθέμελα το κτίριο της ΓΑΔΑ αλλά και το ίδιο το υπουργείο!

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Παρηγοριά για τον χωρισμό στη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε πλώρη για τη «Γη της...

H Mαγγίρα στο τιμόνι του «Voice»

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα είναι τελικά η...

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη «Μάγισσα» Μαρία Κίτσου

Από τις «Ψυχοκόρες» στη «Μάγισσα»! Από τη σκληρή και...

Και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ έζησε τον τρόμο

Την ώρα που η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ...

Πάρτι γενεθλίων με την αγάπη να πλημμυρίζει, και Ματογιάννια φουλ στους VIP

Πολυκοσμία στα Ματογιάννια, με πάρτι γενεθλίων, σεργιάνια επωνύμων και...

Ο Μάνεσης φεύγει, η Νικόλτσιου έρχεται!

H Mαρία Νικόλτσιου θα πάρει τη θέση του Νίκου...