Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Τι εξετάζουν οι Αρχές στο Λος Αντζελες για τον θάνατο του σταρ...

Την πρώην σύζυγο του Τσάρλι Σιν, Μπρουκ Μιούλερ, φαίνεται...

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ...

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο φέρνοντας τα πάνω...

ΕΡΤ ρινγκ: Συνελήφθη δημοσιογράφος για τον άγριο ξυλοδαρμό της (επίσης δημοσιογράφου) συντρόφου του

Ο δράστης κάλυπτε το ρεπορτάζ για τον φόνο της Κυριακής έξω από το Α.Τ.

Πριν καλά καλά περάσουν 10 ημέρες από τον πρωτοφανή ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα, ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στη δημοσιότητα, με πρωταγωνιστές συμβασιούχους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης, προκαλώντας ανατριχίλα στην κοινή γνώμη! Η Ε.Κ. φέρεται ότι βίωσε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του συντρόφου της Ν.Κ., ο οποίος την κακοποίησε με πρωτοφανή αγριότητα, με συνέπεια να τη στείλει στο νοσοκομείο ΚΑΤ με βαρύτατα τραύματα.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τα ξημερώματα της Δευτέρας στο σπίτι του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας. Οι δύο λειτουργοί της ενημέρωσης συζητούσαν, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο Ν.Κ. βγήκε εκτός εαυτού κι άρχισε να ξυλοφορτώνει τη σύντροφό του. Ενδεικτικό της μανίας που τον διακατείχε είναι το γεγονός ότι της κατάφερε τόσο δυνατά χτυπήματα που της προκάλεσε κάταγμα στο πρόσωπο, αμυχές και εκδορές!

viasmos7487787

Εκείνη οδηγήθηκε αιμόφυρτη και σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο της Αττικής, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ αργότερα, το πρωί της Δευτέρας, πήγε για επανεξέταση. Χθες το πρωί η νεαρή δημοσιογράφος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Ομόνοιας, με συνέπεια ο κακοποιητής να εντοπιστεί λίγες ώρες αργότερα στον Πειραιά και να συλληφθεί, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Ομόνοιας. Ο Ν.Κ., πατέρας δύο παιδιών, που επί σειρά ετών εργαζόταν στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, πέρασε τη νύχτα πίσω από τα κάγκελα και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι ο Ν.Κ κάλυψε για λογαριασμό της ΕΡΤ την δολοφονία της Κυριακής έξω από το Α.Τ Αγίων Αναργύρων, ενώ πριν από δυο ημέρες είχε κάνει έρευνα για την ενδοοικογενειακή βία και είχε πει μεταξύ άλλων ότι : «Το θράσος των κακοποιητών δεν έχει όρια…». Χθες η διοίκηση της ΕΡΤ ενημερώθηκε για το αποτρόπαιο συμβάν και κίνησε αμέσως διαδικασίες, ώστε να τον παύσει από τα καθήκοντά του. «Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζομένου της εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη, έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η Δικαιοσύνη» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η δημόσια τηλεόραση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Παρηγοριά για τον χωρισμό στη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε πλώρη για τη «Γη της...

H Mαγγίρα στο τιμόνι του «Voice»

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα είναι τελικά η...

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη «Μάγισσα» Μαρία Κίτσου

Από τις «Ψυχοκόρες» στη «Μάγισσα»! Από τη σκληρή και...

Και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ έζησε τον τρόμο

Την ώρα που η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ...

Πάρτι γενεθλίων με την αγάπη να πλημμυρίζει, και Ματογιάννια φουλ στους VIP

Πολυκοσμία στα Ματογιάννια, με πάρτι γενεθλίων, σεργιάνια επωνύμων και...

Ο Μάνεσης φεύγει, η Νικόλτσιου έρχεται!

H Mαρία Νικόλτσιου θα πάρει τη θέση του Νίκου...