Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ...

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο φέρνοντας τα πάνω...

Mολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αντιτρομοκρατική για τον εντοπισμό των...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Τι συνέβη με την υγεία της ηθοποιού!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σύρου για επέμβαση στη μέση. Η ίδια μας μίλησε αποκλειστικά. «Πρόκειται να κάνω μια εγχείρηση στη μέση. Αν και το πρόβλημα είναι παλιό, ωστόσο έπαθα νέο χτύπημα, με αποτέλεσμα να πρέπει να χειρουργηθώ άμεσα. Ηδη βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Η εγχείρηση ήταν να γίνει χθες, όμως λόγω επισκληριδίου θα γίνει αύριο» ανέφερε στην «Espresso» η σπουδαία ηθοποιός, που ευτύχησε να μεγαλουργήσει τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα υγείας για την κολλητή φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Νόρα Βαλσάμη, η οποία τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στη Σύρο. Ολα άρχισαν πριν από αρκετά χρόνια, όταν η ηθοποιός άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τη μέση της. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μέσα από τη δική της δημόσια κραυγή αγωνίας αναφερόταν στο προσωπικό δράμα που αντιμετώπιζε, μην μπορώντας πολλές φορές να κρατηθεί όρθια στα πόδια της.

valsami230243

Η απώλεια

Ολα αυτά τα χρόνια φύλακας άγγελός της ήταν ο αγαπημένος της σύζυγος και σκηνοθέτης Ερρίκος Ανδρέου, για τον οποίο η Νόρα είχε μιλήσει σπαρακτικά στην «Espresso» έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, στις 24 Δεκεμβρίου 2023. «Για μένα ο Ερρικάκος μου ήταν ο ωραιότερος άνθρωπος που υπήρχε στον κόσμο. Είχε όλα τα προτερήματα του Θεού. Ευγενικός, τρυφερός, γλυκός, να μη μας χαλάει το χατίρι. Κάθε μέρα εμείς στο σπίτι με τον Ερρίκο είχαμε γιορτή. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι ο Ερρίκος έχει “φύγει”… Περιμένω να ανοίξει η πόρτα για να μπει μέσα. Και εκείνος δεν μπαίνει. Είμαι πολύ πληγωμένη» έλεγε τότε, ενώ πλέον συνεχώς στο πλευρό της βρίσκεται ο μονάκριβος γιος της, Ερρίκος, προσπαθώντας να δώσει κουράγιο στην ταλαιπωρημένη μάνα του.

valsami23024

«Βράχος»

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η ίδια, έπρεπε να σταθεί βράχος στην οικογένειά της και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Ερρίκος Ανδρέου. Το ζευγάρι μάλιστα βρέθηκε μπροστά και στην απειλή του πλειστηριασμού του διαμερίσματος που διατηρούσε στα νότια προάστια, με τον σκηνοθέτη πριν φύγει από τη ζωή να απευθύνει δημόσια έκκληση προκειμένου να μην του πάρουν το μοναδικό ακίνητο που είχε.

Η Νόρα Βαλσάμη μάλιστα, αν και καταβεβλημένη από την ταλαιπωρία των προβλημάτων υγείας της, από το κρεβάτι του πόνου στο Νοσοκομείο της Σύρου όπου νοσηλεύεται, πληροφορήθηκε από εμάς για τον χαμό του δεύτερου συζύγου της επιστήθιας φίλης της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του Κύπριου επιχειρηματία Γιώργου Ηλιάδη.

valsami230241

«Πέθανε ο Γιώργος; Πόσο ξαφνικό είναι αυτό που μου λέτε. Και βρίσκομαι και σε άσχημη κατάσταση τώρα» είναι τα πρώτα της λόγια στη δυσάρεστη είδηση του χαμού ενός πολύ καλού της φίλου, με τον οποίο έκαναν στενή παρέα τα χρόνια που η Αλίκη ήταν παντρεμένη μαζί του. «Το μόνο που θέλω να πω για τον Γιώργο είναι ότι θα τον θυμάμαι πάντα σαν έναν άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, συνεσταλμένο, με χαμόγελο και χιούμορ. Η Αλίκη ήταν ερωτευμένη μαζί του. Αυτόν τον άνθρωπο τον είχε λατρέψει» αναφέρει η γλυκιά ηθοποιός με πόνο ψυχής για όσα συνεχίζει να βιώνει με την περιπέτεια με την υγεία της!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Παρηγοριά για τον χωρισμό στη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε πλώρη για τη «Γη της...

H Mαγγίρα στο τιμόνι του «Voice»

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα είναι τελικά η...

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη «Μάγισσα» Μαρία Κίτσου

Από τις «Ψυχοκόρες» στη «Μάγισσα»! Από τη σκληρή και...

Και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ έζησε τον τρόμο

Την ώρα που η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ...

Πάρτι γενεθλίων με την αγάπη να πλημμυρίζει, και Ματογιάννια φουλ στους VIP

Πολυκοσμία στα Ματογιάννια, με πάρτι γενεθλίων, σεργιάνια επωνύμων και...

Ο Μάνεσης φεύγει, η Νικόλτσιου έρχεται!

H Mαρία Νικόλτσιου θα πάρει τη θέση του Νίκου...