Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

«Σασμός»: Ο θάνατος του Μαθιού συνταράσσει τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο θάνατος του Μαθιού συνταράσσει...

Ξενοδόχος ο Νίκος Οικονομόπουλος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος τώρα και... ξενοδόχος! Μια μεγάλη επένδυση...

Περίπατος στο Διάστημα με… πάνες και μελανιές!

Να περπατήσει στο Διάστημα είναι το όνειρο κάθε αστροναύτη,...

Εβγαζε φωτογραφίες τους περαστικούς με εξωτικά πτηνά, από τα οποία είχε κόψει...

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλει ένας ιδιοκτήτης...

Ο βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης έκανε «Βιετνάμ» χοροεσπερίδα τοπικού συλλόγου Σαρακατσάνων

Μετά τον σάλο με τον Αυγενάκη, έσκασε και άλλο περιστατικό «βοναπαρτισμού»!

Ο ιός της αλαζονείας, όμως, δεν μπήκε πρόσφατα μόνο στον οργανισμό του Αυγενάκη, αλλά έχει κυριεύσει και άλλους βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας! Οσα διαδραματίστηκαν στην εκδήλωση, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον βουλευτή Ξάνθης της Ν.Δ. Σπύρο Τσιλιγγίρη, μετέφερε χθες στην τηλεοπτική εκπομπή του ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος στο κανάλι Next tv Θράκης – Μακεδονίας προκαλώντας σάλο στην τοπική κοινωνία!

vouleutis04743
O βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, ο γιατρός και βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης φέρεται ότι πρωταγωνίστησε αρνητικά σε γλέντι συλλόγου Σαρακατσάνων το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, φτάνοντας στο σημείο να βρίζει και να απειλεί πολίτες, αλλά και να βάζει μαζί με την παρέα του φωτιά με ουίσκι σε τραπέζι, θυμίζοντας τον ηθοποιό Γιώργο Αρμένη στην ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Ολα είναι δρόμος» με την επική φράση «Ηλία ρίχ’ το» να δονεί τον περιβάλλοντα χώρο του κέντρου διασκέδασης Βιετνάμ!

vouleutis04741
Η σκηνή με τον Γιώργο Αρμένη έξω από το σκυλάδικο Βιετνάμ στην ταινία «Ολα είναι δρόμος» που φαίνεται ότι ζήλεψε ο βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης

Το ξέσπασμα

Τότε ο σκηνοθέτης λοιδορούσε την Ελλάδα των αγροτικών επιχορηγήσεων, του αχανούς Δημοσίου, της ρεμούλας και της ψευτομαγκιάς, με τον Γιώργο Αρμένη στον ρόλο του τοπικού μεγαλοεπιχειρηματία να γκρεμίζει το επαρχιακό σκυλάδικο Βιετνάμ. Αιτία του ξεσπάσματος του Σπύρου Τσιλιγγίρη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πάνου Παπαδόπουλου, αποτέλεσε η προσέγγιση συγγενικού προσώπου τοπικού «άσπονδου φίλου» του βουλευτή, ενός ντόπιου επιχειρηματία και κομματάρχη.

vouleutis0474
Ο δημοσιογράφος του Next tv Π. Παπαδόπουλος

Ο πολίτης πήγε να χαιρετήσει τον τοπικό βουλευτή, ο οποίος, αντί να απολαμβάνει τον ανιψιό του που έπαιζε (και μάλιστα ωραίο) κλαρίνο, έγινε έξαλλος, βρίζοντάς τον, απειλώντας τον και βάζοντας φωτιά σε τραπέζι, κάνοντας άνω κάτω το γλέντι των Σαρακατσάνων περιοχής της Ξάνθης! Ο δημοσιογράφος, περιγράφοντας το περιστατικό με βάση μαρτυρίες, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πήγε κάποιος να τον χαιρετήσει στον χορό συλλόγου Σαρακατσάνων Εράσμιου και έγινε το έλα να δεις», με τον ίδιο να περιγράφει όσα εκτυλίχθηκαν, ενώ στη συνέχεια ο Πάνος Παπαδόπουλος έστειλε και δημόσιο μήνυμα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: «Εφυγε ο κόσμος από το γλέντι. Μαζέψτε τον. Είναι στελέχη με αλαζονεία», προσθέτοντας: «Να καίγονται ουίσκι και να βάζει φωτιά σε τραπέζια! Αυτό είναι αλαζονεία! Σηκώθηκαν και φύγαν οι άνθρωποι που πήγαν να γλεντήσουν. Είναι τσαμπουκάς της εξουσίας».

vouleutis04742
O βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βασίλης Καΐλας: Το ιδιαίτερο δώρο που πήρε ο θρυλικός «λουστράκος» του σινεμά

Ενα κασελάκι σαν αυτό της ταινίας «Ο λουστράκος», που...

«Ψαλίδι» Open στον Κοκλώνη

Χάνει πλέον την πρωτοκαθεδρία της στο Open η Barking...

Κατερίνα Καινούργιου: Ερωτευμένη ξανά η παρουσιάστρια;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE η Κατερίνα Καινούργιου...

Η «πληρωμένη» απάντηση της Τερζή στην Παλαιτσάκη, που ήταν τηλεοπτική της «καθηγήτρια»!

«Πληρωμένη» απάντηση της Αναστασίας Τερζή στη Νανά Παλαιτσάκη, που...