Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα κανάλια παίρνουν θέσεις μάχης και βγάζουν από...

Ολα για όλα... από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου! Τον...

Για μπότοξ σιδηρά πεθερά top πολιτικού!

Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για να αφεθεί στα θαυματουργά χέρια του «Κόπερφιλντ της πλαστικής χειρουργικής»

Μπορεί ο γαμπρός της να έτρεχε σε περιοδείες ανά την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για τις ευρωεκλογές, όμως η γηραιά πεθερά του συγκεκριμένου ισχυρού πολιτικού, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», δεν είχε αγωνίες που άπτονται της πολιτικής και των εκλογικών αποτελεσμάτων, αλλά της… πλαστικής χειρουργικής!

Οπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η φιλότεχνη πεθερά, λίγο πριν από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, αφέθηκε στα χέρια Θεσσαλονικιού «ταχυδακτυλουργού της ομορφιάς», τον οποίο εμπιστεύονται δεκάδες κυρίες της κοσμικής Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, για να της δώσει τη χαμένη εδώ και πολλές δεκαετίες λάμψη, εξαφανίζοντας τα ίχνη του χρόνου από το ζαρωμένο πρόσωπό της!

Ο συγκεκριμένος πλαστικός χειρουργός συγκαταλέγεται στους κορυφαίους πλαστικούς της χώρας, έχοντας το μότο «H ομορφιά πηγάζει από την αυτοπεποίθηση», ως επιστέγασμα των ιατρικών του παροχών, και έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα μεγάλο πελατολόγιο: από κυρίες του επιχειρείν και της πολιτικής, και wannabe στάρλετ που θέλουν να διεισδύσουν στον χώρο της showbiz, μέχρι φτασμένες καλλιτέχνιδες που επιζητούν εναγωνίως την… ανανέωση στη μάχη τους εναντίον του χρόνου!

Δεκάδες πετυχημένες επεμβάσεις

Αλλωστε ο συγκεκριμένος επιστήμονας, πέρα από την εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσω των αναρίθμητων επιτυχημένων επεμβάσεών του, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική! Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν ο πρώτος που στα μέσα της δεκαετίας του ’80 πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη λιποαναρρόφηση στην Ελλάδα, ενώ ήταν ο πρώτος που έφερε στη χώρα μας καινοτόμες μεθόδους για το λίφτινγκ και τη λιπογλυπτική! Αυτόν τον συγκεκριμένο πλαστικό χειρουργό εμπιστεύτηκε και η «σιδηρά πεθερά» του πολιτικού πρώτης γραμμής, που προφανώς στους κύκλους όπου κινείται δεν έχει έγνοιες που έχουν άλλες συνομήλικές της των πιο… λαϊκών στρωμάτων (από το αν θα πάρουν μισό κιλό φέτα για την οποία έγινε της… κακομοίρας στη Βουλή, μέχρι αν θα βγάλουν τον μήνα με την πενιχρή σύνταξή τους)!

Οι έγνοιες της ήταν πώς θα συνεφέρει το γηρασμένο πρόσωπό της, στο οποίο ο χρόνος φέρθηκε πολύ σκληρά! Θέλοντας λοιπόν να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που της άρπαξε ο αδίστακτος χρόνος, υιοθέτησε κι εκείνη το μότο του διακεκριμένου πλαστικού και πέταξε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης έχοντας ήδη κλείσει το ραντεβού για μεγάλο ιατρικό κέντρο της πόλης, στο οποίο κάνει τα «θαύματά του ο Κόπερφιλντ της πλαστικής χειρουργικής»!

Και στην περίπτωσή της ο «μάγος του μπότοξ» έκανε το θαύμα του, όπως σχολίαζε ο κύκλος της όταν την αντίκρισε άμα τη επιστροφή της στην πρωτεύουσα μετά την πετυχημένη παρέμβαση στο πρόσωπό της. Ακόμα και ο γαμπρός και η κόρη της, όταν την είδαν, δεν πίστευαν στα μάτια τους, με την ίδια πλέον να μπορεί με αυτοπεποίθηση να παρίσταται στα καλέσματα του κύκλου της…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....