Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα κανάλια παίρνουν θέσεις μάχης και βγάζουν από...

Ολα για όλα... από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου! Τον...

Νέος φημολογούμενος έρωτας στην Κουμουνδούρου – Το queer μοντέλο Jo Dennys θα κλέψει τη… δόξα του Τάιλερ

Ο... νεός Tαϊλερ του ΣΥΡΙΖΑ:

To τελευταίο χρονικό διάστημα το κους κους στα γραφεία και στους διαδρόμους του στρατηγείου του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου δεν περιστρέφεται μόνο γύρω από την εσωστρέφεια και τη διαρκή μουρμούρα για το μέλλον του κόμματος, την ανάκαμψη των ποσοστών και τις εσωκομματικές έριδες που δεν λένε να σταματήσουν, παρά τις αποχωρήσεις στελεχών και τις διασπάσεις.

Το κους κους που πάει κι έρχεται δεν περιστρέφεται ούτε καν γύρω από τον επικείμενο γάμο-event στα Χανιά του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ! Βλέπετε, όπως έφτασε και στ’ αυτιά της «Espresso», τους τελευταίους δύο μήνες έχει προκύψει (όπως φημολογείται) στην Κουμουνδούρου ένας νέος… Τάιλερ, χάρη στον νέο, ολόφρεσκο gay έρωτα που ανθεί στον πολύπαθο ΣΥΡΙΖΑ! Και μπορεί κάποιες παλαιάς κοπής «φαρμακόγλωσσες» της Κουμουνδούρου να λένε δηκτικά πως «από gay έρωτες καλά πάμε, αλλά με τα ποσοστά μας τι κάνουμε;», όμως αυτό φαίνεται πως δεν πτοεί καθόλου το ζευγάρι, που προσπαθεί να μη δίνει τροφή για σχόλια παρά όποιες στιγμές αδυναμίες, όταν για παράδειγμα ο ένας εξ αυτών έχει ως highlight στο Instagram τα (πανέμορφα) μάτια του συντρόφου του! Γιατί ομολογουμένως ο ένας εκ του ζεύγους είναι κούκλος! Και πώς να μην είναι, όταν πρόκειται για μοντέλο, και μάλιστα νεαρότατο!

se3

Το ζευγάρι μάλιστα (με το μοντέλο που αναμένεται να κλέψει άθελά του τη…δόξα του Τάιλερ Μακμπέθ όταν τα φώτα της δημοσιότητας πέσουν πάνω του) μας έχει απασχολήσει ήδη στο παρελθόν, καθένας για δικούς του διαφορετικούς λόγους, μια και, όπως σας αποκαλύπτουμε, πρόκειται για το queer μοντέλο Jo Dennys και τον Βαγγέλη Σκούφα, εκ των στενών συνεργατών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ (κάποιοι λένε πως είναι ακόμα και το δεξί του χέρι), συντονιστή της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., μέλους της Νομαρχιακής Α΄ Αθηνών και της γραμματείας του Τμήματος Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και αδελφό της Μπέτυς Σκούφα, πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Πιερίας!

DENNYS 2

Oι ΛΟΑΤΚΙ αγώνες

Οι κοινοί αγώνες για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας φαίνεται πως έφεραν κοντά το μοντέλο (που σε συνέντευξή του στην «Espresso» δήλωνε χαρακτηριστικά: «Αυτοπροσδιορίζομαι ως ένα queer gender fluid άτομο και όχι ως ένα gay αγόρι, όπως πολλοί νομίζουν. Δεν είμαι ούτε gay ούτε αγόρι. Τα φύλα τα αντιλαμβάνομαι τελείως διαφορετικά, εξ ου και το “όχι gay”. Oσο για την ταυτότητά φύλου μου, τη μια ημέρα θα ξυπνήσω και θα νιώθω αγόρι, την άλλη κορίτσι, την άλλη τίποτα από τα δύο ή και τα δύο. Πάντως, με προσεγγίζουν ερωτικά τόσο άνδρες όσο και γυναίκες») και τον Σκούφα! Παρά τη διαφορά ηλικίας τους (τους χωρίζουν 24 χρόνια), ο ένας ήρθε κοντά στον άλλον, μοιράζοντας εκτός από τον έρωτά τους και τις κοινές τους ανησυχίες για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας!

f

Μάλιστα το μοντέλο (που έχει αποκαλύψει πως έχει αρνηθεί τη πρόταση πασίγνωστου τράπερ για πληρωμένο σεξ αντί του ποσού των 10.000 ευρώ για ένα βράδυ) στο πρόσφατο παρελθόν είχε πέσει θύμα ομοφοβικής επίθεσης κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου, λέγοντας τότε: «Θα γίνω άλλος ένας Ζακ Κωστόπουλος»!

Θύμα ομοφοβικής επίθεσης

DENNYS 7

Η επίθεση είχε σημειωθεί όταν ο Dennys και ένας φίλος του κατευθύνονταν προς τον σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω στην Ιερά Οδό. Τότε δύο άνδρες μέσα σε διερχόμενο Ι.Χ. άρχισαν να τους βρίζουν και στη συνέχεια ο ένας εξ αυτών κατέβηκε και ξυλοκόπησε το μοντέλο σβήνοντας ένα τσιγάρο στο πιγούνι του!

Και ο Σκούφας όμως είχε συστηθεί στην κοινή γνώμη με έναν παράδοξο τρόπο! Βλέπετε, πρόκειται για το ίδιο άτομο πως κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Στέφανου Κασσελάκη μετά τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου έστεκε δίπλα στον νέο αρχηγό, με τις κάμερες να τους πιάνουν τη μια να ανταλλάσσουν κλεφτές ματιές, με τον άγνωστο στο ευρύ κοινό Σκούφα να κλείνει το μάτι στον νέο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Και έπρεπε να γίνει το πλάνο viral για να μάθουμε όλοι πως πρόκειται για τον Βαγγέλη Σκούφα, εκ των στενών συνεργατών του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου η διαδρομή ξεκινά από τα αμφιθέατρα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, για να περάσει στην συνέχεια σε λογιστικά γραφεία, πριν καταλήξει στην Κουμουνδούρου ως επιστημονικός συνεργάτης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....