Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2024

Ερωτική εξομολόγηση στον Ντάνο

Εναν χρόνο έγγαμου βίου θα συμπληρώσουν σε λίγες ημέρες...

Μαρία Μαραγιάννη: Στο κυκλαδίτικο νησί έκανε διακοπές η γυμνάστρια των celebrities

Διακοπές στη Νάξο για τη γυμνάστρια των celebrities. Η...

Οι υποψήφιοι για τη θέση του παρουσιαστή στο μουσικό talent show «The...

Πόλεμος στα... χαρακώματα για το «The Voice»! Χωρίς τον...

Ο Κασσελάκης «άδειασε» άγαρμπα την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά και...

«Κρεμάει» τους συνεργάτες του, τον έναν μετά τον άλλον,...

Φαίη Ζαφειράκου: Συνελήφθη η γνωστή ηθοποιός για ξυλοδαρμό του πρώην συζύγου της

«Λιώμα» από το ποτό η 38χρονη έκανε ρινγκ το δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διαμένουν με τον γιο τους στην Κάρυστο

Σαν βόμβα έχει σκάσει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η Φαίη Ζαφειράκου συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του πρώην συζύγου της, του στιχουργού Ανδρέα Κομπόση, κατά τη διάρκεια των κοινών διακοπών τους στην Κάρυστο.

Η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «Της αγάπης μαχαιριά», στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον Κώστα Σόμμερ, οδηγήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, όπου παραθέριζε με τον γνωστό στιχουργό και το παιδί τους, και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως δεν επιτέθηκε μόνο σε εκείνον αλλά και στον 12χρονο γιο τους. Ωστόσο, όταν το περιστατικό ήρθε στο φως, τόσο εκείνη όσο και ο Ανδρέας Κομπόσης έσπευσαν να τα «μαζέψουν», υποστηρίζοντας πως δεν έχει συμβεί τίποτα.

zafeirakou17074 ke

Το κουβάρι της περίεργης ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται αργά το βράδυ της Κυριακής. Το πρώην ζευγάρι, που διατηρεί καλές επαφές για χάρη του παιδιού του, παραθέριζε στην Κάρυστο, όταν ξαφνικά λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ξέσπασε άγριος καβγάς. Το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου παρέμενε η οικογένεια για ολιγοήμερες διακοπές σύντομα μετατράπηκε σε «ρινγκ», με την 38χρονη ηθοποιό, έχοντας καταναλώσει τεράστια ποσότητα αλκοόλ νωρίτερα, να επιτίθεται στον Ανδρέα Κομπόση και να τον ξυλοφορτώνει μπροστά στα έντρομα μάτια του γιου τους. Σε κατάσταση αμόκ, διέλυσε τα πάντα μέσα στο δωμάτιο, ενώ φώναζε και έβριζε. Από τη μανία της φαίνεται πως δεν γλίτωσε ούτε το 12χρονο παιδί, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως το χαστούκισε!

Αμέσως οι υπόλοιποι πελάτες του ξενοδοχείου αλλά και η διοίκηση έσπευσαν να ενημερώσουν τις Αρχές, με συνέπεια λίγα λεπτά αργότερα να φτάσουν στο κατάλυμα αστυνομικοί, που φόρεσαν χειροπέδες στη Φαίη Ζαφειράκου. Παράλληλα αντίκρισαν τον πρώην σύζυγό της με σημάδια στο πρόσωπο και έντονες κοκκινίλες, που μαρτυρούσαν την άγρια μάχη που προηγήθηκε, ενώ σε βομβαρδισμένο τοπίο είχε μετατραπεί και το δωμάτιο, με σπασμένα γυαλιά, τζάμια και καθρέπτες.

Το ίδιο βράδυ ο Ανδρέας Κομπόσης υπέβαλε μήνυση σε βάρος της και η ηθοποιός γύρω στις 4 τα ξημερώματα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου έδωσε κατάθεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με εντολή της Εισαγγελίας Χαλκίδας. Από τις Αρχές χορηγήθηκε στον 57χρονο στιχουργό έγγραφο με πληροφορίες και οδηγίες, προκειμένου να λάβει ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς. Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν επιθυμούσε τη μεταφορά του σε δομή για περαιτέρω συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη, και ότι προτιμούσε να παραμείνει στο δωμάτιο όπου έμενε με την πρώην σύζυγό του και τον γιο του. Τέλος, δήλωσε ρητά ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της 38χρονης ηθοποιού.

Εντούτοις, ο άγριος καβγάς ανάμεσά τους και ο ξυλοδαρμός που τον συνόδευσε ήρθαν χθες στο «φως» της δημοσιότητας, με τον ίδιο να προχωρά σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε μία προσπάθεια να αποκαταστήσει την… υπόληψη της πρώην συζύγου του. «Καλημέρα. Στο πλαίσιο των φαιδρών δημοσιευμάτων, η απάντησή μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλά μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους» έγραψε ο στιχουργός, συνοδεύοντας το κείμενό του με μία φωτογραφία των δυο τους.

zafeirakou170741
Η Φαίη Ζαφειράκου με τον Ανδρέα Κομπόση

Αργότερα ο ίδιος προχώρησε σε δηλώσεις, κάνοντας σαφές πως δεν υπήρξε σωματική βία. «Δεν έγινε τίποτα από αυτά που γράφονται. Απλά υπήρξε ένας θόρυβος στο δωμάτιο και κάποιος κάλεσε την Αστυνομία. Πήγαμε στην Αστυνομία, δώσαμε κάποιες εξηγήσεις και φύγαμε. Αυτό έγινε, τίποτα παραπάνω» είπε και αργότερα συμπλήρωσε: «Δεν υπήρξε καμία σωματική βία, τίποτα απ’ όλα όσα γράφτηκαν δεν είναι αλήθεια. Οταν πήγαμε στο τμήμα, έδωσε κάποιες εξηγήσεις η Φαίη, ότι απλά φώναζε, και φύγαμε. Δεν σήκωσε ποτέ χέρι επάνω μου, τίποτα απολύτως, για όνομα του Θεού».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ηθοποιός, που υποστήριξε πως επρόκειτο για μια παρεξήγηση. «Απλώς εγώ τσατίστηκα πιο πολύ, γιατί είμαι πιο αλέγκρα ως άνθρωπος και φώναξα. Είχαμε μια διαφωνία με τον πρώην σύζυγό μου, όπως έχουν όλοι μεταξύ τους, και φώναξα δυνατά. Τότε κάποιος γείτονας μέσα στη σιγαλιά σκέφτηκε ότι κάτι γίνεται σε εκείνο το σπίτι και κάλεσε την Αστυνομία. Δεν έγινε κάτι άλλο, αυτό είναι όλο το θέμα. Το έμαθαν και οι δικοί μας άνθρωποι και ανησύχησαν» τόνισε. Σε κάθε περίπτωση, το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έχει καταγραφεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και έχουν ακολουθηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

zafeirakou17074
Με τον Κώστα Σόμμερ στη σειρά «Της αγάπης μαχαιριά»

Ο χωρισμός τους που… μίλησε «στην καρδιά»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι απασχολεί με τη σχέση του, καθώς το 2015, όταν οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ο στιχουργός έγραψε το αγαπημένο τραγούδι «Στην καρδιά», που ερμηνεύει ο Θέμης Αδαμαντίδης και κυκλοφόρησε μερικά χρόνια αργότερα.

Πρόκειται για ένα κομμάτι που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία και έχει τραγουδηθεί σε όλα τα κέντρα διασκέδασης ανά τη χώρα από ανθρώπους που πόνεσαν μετά τον χωρισμό τους και ταυτίστηκαν με τους στίχους του Ανδρέα Κομπόση. Το ζευγάρι χώρισε περίπου τρία χρόνια μετά τη γέννηση του παιδιού του και λίγο πριν από την κυκλοφορία του συγκεκριμένου κομματιού. Μάλιστα, η Φαίη Ζαφειράκου ήταν εκείνη που αργότερα έκανε την αποκάλυψη, τονίζοντας πως το τραγούδι γράφτηκε από τον αγαπημένο της την περίοδο που χώριζαν.

«Δεν ταιριάζαμε άλλο. Ωστόσο, έχουμε άριστη επαφή. Τέλεια επαφή ως γονείς. Το τραγούδι “Στην καρδιά” του Θέμη Αδαμαντίδη το έγραψε μόλις χωρίσαμε» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην «Espresso» η ηθοποιός, σχολιάζοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να είναι σίγουρη ότι είχε την ίδια αποδέκτη. Σε άλλη συνέντευξή της η ίδια είχε πει για τον χωρισμό της, που έμελλε να δώσει έμπνευση στον στιχουργό: «Προχωράμε μπροστά και εγώ και ο Ανδρέας, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι ο γιος μας να μεγαλώσει σωστά. Είμαστε δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν πολύ».

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήπιε, έφαγε, κολύμπησε με φίλους και το… πήρε το αγόρι μέσα σε ένα τετραήμερο χλιδής και ευτυχίας

Δύο «γαμπροί της ευτυχίας», άπειρα φουριάρικα κατσικάκια, πολλοί ξινόχοντροι...

Τρόμος για τον Νίκολας Κεϊτζ σε σπηλιά των Μεγάρων

Αγριες μέλισσες κατάφεραν να διώξουν τον Νίκολας Κέιτζ από...

Ροζ σκάνδαλο με υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Ελλάδα

Σάλος έχει ξεσπάσει σε νομό της Δυτικής Ελλάδας, καθώς...

Στεριανού και Ελέτσι έβαλαν… φωτιά στα Ματογιάννια

Τι κι αν μπήκε ο Σεπτέμβριος; Οι κοσμικές περσόνες...

Αλέξανδρος Παρθένης – Βιβή Κωστοπούλου: Παντρεύτηκαν στη Μονεμβασιά

Μετά από 8 χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε να...

Αρχιτέκτονας ο νέος σύντροφος της Σκορδά!

Η γνωριμία της Φαίης Σκορδά με αρχιτέκτονα δεν έγινε...