Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Πρωτοφανής καταγγελία μητέρας μη λεκτικού αυτιστικού...

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η συμπεριφορά αρχιμανδρίτη, ο οποίος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Από εσάς απαιτούνται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα στις...

«Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» σε δύο… δόσεις!

Αποκαλύπτονται σταδιακά οι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τις τέσσερις...

Μελίνα Νικολαΐδη – Δημήτρης Φιντιρίκος: Κοινή απόδρασή στη Ρώμη

«Φουντώνει» ο έρωτας της Μελίνας Νικολαΐδη και του Δημήτρη...

H βίλα των οργίων φοροδιαφυγής στη Μύκονο!

Το «ντου» ανδρών της ΑΑΔΕ έβγαλε «λαβράκια»

«Λαβράκι» έπιασαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στη Μύκονο, όταν μπούκαραν σε πολυτελή βίλα, στην οποία είχε στηθεί… πριβέ πάρτι, με εντυπωσιακές χορεύτριες, διάσημους djs και αστρονομικά ποσά από τους συμμετέχοντες καλεσμένους. Οι πληροφορίες που έρχονται τις τελευταίες ώρες στο φως έχουν λάβει μορφή χιονοστιβάδας, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο ξεφαντώνουν εύποροι τουρίστες στο νησί των ανέμων, σε πάρτι «φοροδιαφυγής» με εξωφρενικά υψηλές τιμές!

Πρόκειται για πάρτι που διαφημίζονται στα social media ως επισήμως οργανωμένα από εταιρίες διοργάνωσης εκδηλώσεων και τα οποία διεξάγονται… νόμιμα. Ωστόσο είναι από τις περιπτώσεις όπου τα φαινόμενα απατούν, καθώς η ΑΑΔΕ εντόπισε όργιο φοροδιαφυγής στο χλιδάτο πάρτι που έγινε πριν από μερικά 24ωρα σε βίλα στο Πυργί της Μυκόνου.

aade050841

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικής και λεπτομερώς σχεδιασμένης επιχείρησης ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε συνεργασία με αστυνομικούς έκαναν «ντου» στην πολυτελή βίλα, όπου κυριαρχούσαν η μουσική, οι ξέφρενοι χοροί και «εκλεκτοί» καλεσμένοι, που φορούσαν μπλε βραχιολάκι και γυαλιά ηλίου! Οπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, γαλλική εταιρία είχε νοικιάσει τον χώρο για να διοργανώσει πάρτι, με διάσημο dj, ο οποίος μάλιστα στη θέα των «Ράμπο» πήρε την κονσόλα ανά… χείρας και πήδηξε από το μπαλκόνι στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε πως η εν λόγω γαλλική εταιρία δεν είχε δηλώσει την έναρξη της δραστηριότητάς της, ενώ κανένας πελάτης δεν είχε λάβει απόδειξη, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 50.000 ευρώ. Μάλιστα, οι τιμές «εισόδου» ζαλίζουν, αφού οι άνδρες έπρεπε να καταβάλουν 1.200 ευρώ, ενώ οι γυναίκες 900. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν και στη σελίδα που έχουν ανοίξει στα social media οι διοργανωτές, το «εισιτήριο» αφορούσε τριήμερο πάρτι, που άρχιζε την 1η Αυγούστου και περιελάμβανε απεριόριστο φαγητό και ποτό, αποκλειστικό VIP μπαρ, ιδιωτικό chill house, μοναδικές εμπειρίες, δείπνα VIP & after parties. Μάλιστα, υπήρχε ειδικός χώρος όπου σταθμεύονταν τα οχήματα και από εκεί οι καλεσμένοι μεταφέρονταν με βαν στην τοποθεσία.

aade050842

«Αφαντα» τιμολόγια

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι άνδρες της ΑΑΔΕ αντιλήφθηκαν πως δεν είχαν κοπεί τιμολόγια για την ενοικίαση των ηχητικών εγκαταστάσεων -ποσό άνω των 5.000 ευρώ-, ενώ αντίστοιχες φορολογικές παραβάσεις καταγράφηκαν και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες, που αφορούσαν την προμήθεια των ποτών, το catering, τη φύλαξη και οτιδήποτε άλλο χρειάστηκε για το στήσιμο του πάρτι.

Τόσο οι διοργανωτές όσο και το σύνολο των προμηθευτών του πάρτι θα πληρώσουν τα πρόστιμα που τους αναλογούν και θα ελεγχθούν σε βάθος πενταετίας, δεδομένου ότι οι ελεγκτές εκτιμούν πως αυτό έχει γίνει κατ’ εξακολούθηση. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα παράνομα πάρτι που έχουν αποκαλυφθεί στο νησί των ανέμων, τη στιγμή μάλιστα που οι έλεγχοι εντείνονται εν μέσω της τουριστικής σεζόν και οι πληρότητες στην περιοχή εμφανίζονται μειωμένες λόγω της δυσαρέσκειας των επισκεπτών, που καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για ολιγοήμερες διακοπές.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στέλλα Μπεζαντάκου: Αγωγή της τραγουδίστριας στον «εισβολέα» αστυνομικό

Στα δικαστήρια αποφάσισε να... σύρει η Στέλλα Μπεζαντάκου τον...

Ούτε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν γλίτωσε από τον φακό των παπαράτσι στη Μύκονο!

Σιγά μη γλίτωνε από τους παπαράτσι και η Ελεωνόρα...

Χελωνονιντζάκι… δάγκωσε πορνοστάρ – Διάσωση με απρόοπτα

Ενα απίθανο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες με...

Μουρμούρα για την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα»

Aρχισαν σιγά σιγά οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον ΑΝΤ1...

Αναστέναξε η νυχτερινή Θεσσαλονίκη από ανέμελους υπουργούς, βουλευτές και «γαλάζια» στελέχη

«Αναστέναξαν» η Partytura, το Shelter, το Οψοποιών Μαγγενείαι, Οι...

Tiktoker έγινε καλόγρια! – Από «Helen Mazlou» με χιλιάδες fans, δούλη του Θεού ως μοναχή Υπομονή

Την καριέρα της στα... εγκόσμια και στο TikTok εγκατέλειψε...