Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Πρωτοφανής καταγγελία μητέρας μη λεκτικού αυτιστικού...

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η συμπεριφορά αρχιμανδρίτη, ο οποίος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Από εσάς απαιτούνται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα στις...

«Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» σε δύο… δόσεις!

Αποκαλύπτονται σταδιακά οι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τις τέσσερις...

Μελίνα Νικολαΐδη – Δημήτρης Φιντιρίκος: Κοινή απόδρασή στη Ρώμη

«Φουντώνει» ο έρωτας της Μελίνας Νικολαΐδη και του Δημήτρη...

Θαύμα made in Ηollywood με λεπρό Έλληνα ηθοποιό

«Θείο άγγιγμα» για πρωταγωνιστή σίριαλ και θεατρικών παραστάσεων

Σε ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού διαμένει εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος ήρθε ινκόγκνιτο στη χώρα μας! Ντυμένος με καπέλο και μαύρα γυαλιά, ο φιλέλληνας σταρ βρίσκεται για άλλη φορά στη χώρα μας προκειμένου να αρχίσει τα γυρίσματα για τη νέα ταινία που αναμένεται να μπει στο box office της παγκόσμιας βιομηχανίας κινηματογράφου!

  • Από τον
    Νίκο Νικόλιζα

Οπως πρώτη η «Espresso» έγραψε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, τα γυρίσματα της ταινίας «Ο γιος του ξυλουργού», που βασίζεται στο απόκρυφο Ευαγγέλιο του Θωμά και στα παιδικά χρόνια του Ιησού Χριστού, θα αρχίσουν σε λίγες ημέρες στην περιοχή Κρύφτες των Μεγάρων, που, όπως μαρτυρούν και οι νέες φωτογραφίες που φέρνει κατ’ αποκλειστικότητα η «Espresso», έχει μεταμορφωθεί σ’ ένα χωριό εκείνης της εποχής!

tainia3

Η «Espresso», λοιπόν, άλλη μια φορά εξασφάλισε πλήθος νέων φωτογραφιών από τα εντυπωσιακά σκηνικά που στήνονται στα Μέγαρα για τον «Γιο του ξυλουργού» που, σύμφωνα με τα βρετανικά και ισπανικά μέσα, αναμένεται να σπάσει ταμεία λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει το θέμα που πραγματεύεται τη ζωή του Ιησού. Οπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, τα σκηνικά «πατάνε» ακριβώς πάνω στην εποχή που έζησε ο Ιησούς στη Βηθλεέμ, ενώ όλα τα υλικά είναι οικολογικά, με κύριο συστατικό το ξύλο, που κυριαρχούσε στα χρόνια του Χριστού. Ηδη πάντως στην περιοχή Κρύφτες Μεγάρων τα μέτρα ασφαλείας από τις κινηματογραφικές εταιρίες παραγωγής Cinenovo και Spacemaker είναι εντυπωσιακά, καθώς, μετά και το πρωτοσέλιδο της «Espresso», την είδηση αναπαρήγαγαν διεθνή ΜΜΕ, κάνοντας αναφορά στο ρεπορτάζ της εφημερίδας.

tainia4

Φυσικό τοπίο

Οπως πρώτη αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα η «Espresso», λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, συγκεκριμένα στα απάτητα βουνά των Μεγάρων, στους περίφημους και εντυπωσιακούς Κρύφτες, με τις μοναδικές σπηλιές και το φυσικό τοπίο να παραπέμπει σε άλλες εποχές, εδώ και μερικές εβδομάδες τα μηχανήματα του Δήμου Μεγαρέων δουλεύουν ασταμάτητα. Αλλωστε δεν είναι τυχαίες η περιοχή και η ονομασία Κρύφτες, καθώς στα αρχαία χρόνια η περιοχή αυτή ήταν σωστό φρούριο για τους κατοίκους της Αττικοβοιωτίας, που κρύβονταν από τους εισβολείς άλλων περιοχών.

tainia5

Συνεχίζοντας σήμερα το ρεπορτάζ για τον «Γιο του ξυλουργού», είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι η κινηματογραφική εταιρία παραγωγής ήδη έχει αφήσει μεγάλα χρηματικά ποσά στην τοπική κοινωνία των Μεγάρων και των Σφακίων προκειμένου να στηθούν τα εντυπωσιακά σκηνικά όπου θα παίξει ο Νίκολας Κέιτζ μαζί με τους άλλους διάσημους ηθοποιούς, ενώ οι κάτοικοι των δύο περιοχών είναι πεπεισμένοι ότι αυτή η προβολή θα δώσει μεγάλη τουριστική ώθηση τα επόμενα χρόνια.

tainia1

Το πρώτο «πάμε» όμως θα ακουστεί σε περιοχή των Σφακίων όπου ήδη έχει μεταβεί όλο το καστ και μετά οι κάμερες θα στηθούν στη συγκεκριμένη περιοχή των Μεγάρων! Στόχος των συνεργείων της εταιρίας παραγωγής είναι να μη βγουν καθόλου εκτός των χρονοδιαγραμμάτων, με τον διάσημο Αιγυπτιοαμερικανό σκηνοθέτη Λότφι Νέιθαν να ανυπομονεί να φωτίσει σκηνοθετικά μια σπάνια ειπωμένη πλευρά της παιδικής ηλικίας του Ιησού, εστιάζοντας στα θαύματα που έκανε! Και αν κινηματογραφικά είναι ένα… θαύμα το πόσο γρήγορα στήθηκαν και ετοιμάστηκαν τα σκηνικά στους Κρύφτες, σας αποκαλύπτουμε πως η ταινία θα έχει και ελληνικό υποκριτικό χρώμα, μια και θα παίξουν και δύο πολύ γνωστοί Ελληνες ηθοποιοί, ένας εκ των οποίων θα υποδυθεί έναν λεπρό τον οποίο θεραπεύει ο νεαρής ηλικίας Ιησούς! Ο συγκεκριμένος ηθοποιός (που δεσμεύεται με συμβόλαιο εχεμύθειας μέχρι να βρεθεί στα γυρίσματα) έχει σημαντικές παρουσίες σε τηλεοπτικά σίριαλ και θεατρικά έργα!

Δείτε επίσης:

«Ιησούς» στην Ελλάδα ο Νίκολας Κεϊτζ – Η μυστική περιοχή της Αττικής που θα γίνει Χόλιγουντ!

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στέλλα Μπεζαντάκου: Αγωγή της τραγουδίστριας στον «εισβολέα» αστυνομικό

Στα δικαστήρια αποφάσισε να... σύρει η Στέλλα Μπεζαντάκου τον...

Ούτε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν γλίτωσε από τον φακό των παπαράτσι στη Μύκονο!

Σιγά μη γλίτωνε από τους παπαράτσι και η Ελεωνόρα...

Χελωνονιντζάκι… δάγκωσε πορνοστάρ – Διάσωση με απρόοπτα

Ενα απίθανο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες με...

Μουρμούρα για την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα»

Aρχισαν σιγά σιγά οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον ΑΝΤ1...

Αναστέναξε η νυχτερινή Θεσσαλονίκη από ανέμελους υπουργούς, βουλευτές και «γαλάζια» στελέχη

«Αναστέναξαν» η Partytura, το Shelter, το Οψοποιών Μαγγενείαι, Οι...

Tiktoker έγινε καλόγρια! – Από «Helen Mazlou» με χιλιάδες fans, δούλη του Θεού ως μοναχή Υπομονή

Την καριέρα της στα... εγκόσμια και στο TikTok εγκατέλειψε...