Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Ενοίκιο στο ΟΑΚΑ για γαμήλια δεξίωση – Νύφη η Μις Λίβανος Μάγια...

Περισσότερα από 5.000.000 ευρώ φημολογείται ότι κόστισε η μυθική...

Κώστας Πολυδώρου: Νεκρός στο σπίτι του ο «Ρομπέν των τραπεζών»

Η ζωή κάνει κύκλους και οι «παραβατικοί» συνήθως ξαναγυρίζουν...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Πρωτοφανής καταγγελία μητέρας μη λεκτικού αυτιστικού...

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η συμπεριφορά αρχιμανδρίτη, ο οποίος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Από εσάς απαιτούνται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα στις...

Πίσω από το πρόσωπο του καλού χριστιανού κρυβόταν ο «εφιάλτης» της Σπάρτης

Οι ορέξεις ανωμαλίας στο άγουρο κορμάκι της κόρης του και το υλικό της φρίκης

Σφίξιμο στο στομάχι φέρνουν οι περιγραφές μιας 9χρονης για όσα φρικιαστικά βίωνε επί πέντε χρόνια στα χέρια του 40χρονου πατέρα της, ο οποίος δήλωνε πιστός χριστιανός στα social media, αλλά, μόλις έμενε μόνος μαζί της, έβγαζε το αληθινό, «σατανικό» πρόσωπό του, εκτονώνοντας πάνω στο κορμάκι της τα πιο ζωώδη σεξουαλικά ένστικτά του.

  • Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Σύμφωνα με όσα ανατριχιαστικά είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 40χρονος παιδοβιαστής από τη Σπάρτη, εκτός από καλός και αφοσιωμένος χριστιανός, παρουσιαζόταν ως εθνικιστής και αντιεμβολιαστής στα δύο προφίλ που διατηρεί στο facebook. Παράλληλα, δήλωνε διαζευγμένος, χειριστής μηχανημάτων και πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρ’ όλα αυτά, σε ένα βίντεο που είχε αναρτήσει ακουγόταν η φράση: «Αν ήμουν ο διάβολος, τα πρώτα θύματά μου θα ήταν τα παιδιά». Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ενώπιον του ανακριτή, στον οποίο θα οδηγηθεί σήμερα ο 40χρονος πα-τέρας, προκειμένου να απολογηθεί, αναμένεται να παραδεχτεί ότι ασέλγησε σε βάρος της κόρης του, όχι όμως ότι την είχε βιάσει κατ’ επανάληψη, κάτι που αρνείται πεισματικά.

«Αρνείται τον βιασμό, αλλά θα ομολογήσει τις ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού. Μάλιστα, παραδέχεται ότι αυτές οι πράξεις διήρκεσαν και τα τέσσερα χρόνια. Θέλει να ομολογήσει και να καταδικαστεί για να εξιλεωθεί» δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου Γιώργος Λυμπέρης και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό που κατηγορείται δεν το έχει κάνει. Ετσι μου είπε, ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες άλλες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Μου είπε: “Εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου, θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι έχει γίνει”».

teras120841

Ωστόσο, τον 40χρονο, ο οποίος περιγράφεται από συναδέλφους του σε μονάδα τυποποίησης ελιάς και ελαιολάδου ως «κλειστός» και «παράξενος» άνθρωπος, «καίνε» τουλάχιστον 79 φωτογραφίες και δύο βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο, τις οποίες φέρεται ότι είχε αποθηκεύσει στο κινητό τηλέφωνό του, σε κρυφό φάκελο.

Τα πειστήρια

Τόσο η τηλεφωνική συσκευή με το πορνογραφικό υλικό και τα ντοκουμέντα της φρίκης όσο και δύο παιχνιδομηχανές κατασχέθηκαν και εστάλησαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Η φρικαλέα υπόθεση, που ξεπερνά ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία, αποκαλύφθηκε όταν το κοριτσάκι βρήκε το σθένος να εκμυστηρευτεί στη μητέρα του όσα εφιαλτικά βίωνε επί πέντε χρόνια. Κομβικής σημασίας για την αποκάλυψη της φρικτής αλήθειας φέρεται ότι ήταν η παρέμβαση του 11χρονου αδελφού της, που εντόπισε ένα προφυλακτικό στο σπίτι του πατέρα τους, ο οποίος ζούσε στο Μενίδι και είχε μετακομίσει σε χωριό της Σπάρτης μετά το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του, για να μπορεί να τους βλέπει, όπως έλεγε, και τον ρώτησε τι ήταν αυτό.

Εκείνος απάντησε πως είναι της φίλης του, όμως επιστρέφοντας το αγόρι στο σπίτι, εξιστόρησε όσα είχαν συμβεί στη μητέρα του, με την 9χρονη που ήταν μπροστά να ξεσπά σε γοερά κλάματα, ακούγοντας τις περιγραφές του. Οταν η μητέρα της επέμεινε να μάθει τον λόγο του έντονου ξεσπάσματός της, η ανήλικη λύγισε και άρχισε να περιγράφει την κόλαση που ζούσε στα χέρια του 40χρονου «κτήνους», από την τρυφερή ηλικία των τεσσάρων ετών. Αφού συνήλθε από το ισχυρό σοκ, η μητέρα κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της στο Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, με συνέπεια να συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών και γιουχαϊσμάτων, από πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης, του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Ράκος η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένει η μητέρα της 9χρονης που έπεσε θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση από τον ίδιο της τον πατέρα, καθώς αδυνατεί να συλλάβει τον εφιάλτη που βίωνε το σπλάχνο της επί μία πενταετία! Την ίδια ώρα, αυτό που την απασχολεί περισσότερο είναι η ψυχική υγεία των παιδιών της, όπως τονίζει. «Με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει» ανέφερε σε δηλώσεις της η μητέρα της μικρούλας, η οποία κατήγγειλε στις Αρχές τον 40χρονο φερόμενο ως παιδοβιαστή και αιμομίκτη.

teras12084
Ο 40χρονος κατά τη μεταφορά του στον εισαγγελέα

Νωρίτερα ο δικηγόρος του πατέρα είχε δηλώσει πως ο εντολέας του έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε και σκοπεύει να ομολογήσει. «Είναι συντετριμμένος, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ενδιαφέρεται περισσότερο για την πρώην γυναίκα του και την κόρη του» ανέφερε ο κ. Λυμπέρης, επαναλαμβάνοντας πως ο 40χρονος ανησυχεί περισσότερο για την τεράστια δημοσιότητα που έχει πάρει η υπόθεση.

«Φοβάται μην τους βλάψει, έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε, ζητάει συγγνώμη και θα ομολογήσει τις πράξεις που έκανε» επισήμανε ο συνήγορος του 40χρονου φερόμενου ως βιαστή, μιλώντας στο newsit.gr, για να καταλήξει με την παρακάτω φράση: «Υποστηρίζει ότι γύρω στα τέσσερα χρόνια είναι που έχει πειράξει το κορίτσι, δεν μπορεί να καταλάβει πώς έμπλεξε και πώς έγινε. Απ’ ό,τι μου είπε, πιθανόν να χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια, γιατί τέτοιες πράξεις δεν είναι φυσιολογικές. Μου είπε ότι νιώθει τελειωμένος, ότι θέλει να τιμωρηθεί για να μπορέσει και αυτός να το βγάλει από μέσα του». Σύμφωνα με πληροφορίες, το 9χρονο κοριτσάκι έχει ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή και αναμένεται το πόρισμά του. Παράλληλα, πρόκειται να το επισκεφθεί ειδικός ψυχολόγος στο σπίτι του.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στέλλα Μπεζαντάκου: Αγωγή της τραγουδίστριας στον «εισβολέα» αστυνομικό

Στα δικαστήρια αποφάσισε να... σύρει η Στέλλα Μπεζαντάκου τον...

Ούτε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν γλίτωσε από τον φακό των παπαράτσι στη Μύκονο!

Σιγά μη γλίτωνε από τους παπαράτσι και η Ελεωνόρα...

Χελωνονιντζάκι… δάγκωσε πορνοστάρ – Διάσωση με απρόοπτα

Ενα απίθανο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες με...

Μουρμούρα για την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα»

Aρχισαν σιγά σιγά οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον ΑΝΤ1...

Αναστέναξε η νυχτερινή Θεσσαλονίκη από ανέμελους υπουργούς, βουλευτές και «γαλάζια» στελέχη

«Αναστέναξαν» η Partytura, το Shelter, το Οψοποιών Μαγγενείαι, Οι...