Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Ενοίκιο στο ΟΑΚΑ για γαμήλια δεξίωση – Νύφη η Μις Λίβανος Μάγια...

Περισσότερα από 5.000.000 ευρώ φημολογείται ότι κόστισε η μυθική...

Κώστας Πολυδώρου: Νεκρός στο σπίτι του ο «Ρομπέν των τραπεζών»

Η ζωή κάνει κύκλους και οι «παραβατικοί» συνήθως ξαναγυρίζουν...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Πρωτοφανής καταγγελία μητέρας μη λεκτικού αυτιστικού...

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η συμπεριφορά αρχιμανδρίτη, ο οποίος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Από εσάς απαιτούνται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα στις...

Νέες αποκαλύψεις για το ροζ σκάνδαλο σε παραθαλάσσια πόλη της Στερεάς Ελλάδας

Πώς ο δήμαρχος που πλάγιαζε με παντρεμένη «παραμύθιαζε» με... υπουργεία τον άντρα της προκειμένου εκείνος να κάνει τα στραβά μάτια

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγα 24ωρα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso» για όσα εκτυλίσσονται σε παραθαλάσσια πόλη της Στερεάς Ελλάδας -με την ευρύτερη περιοχή της συγκεκριμένης πόλης να έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο στόχαστρο της πύρινης λαίλαπας- (το σούσουρο, όπως πληροφορηθήκαμε, σε στέκια της πόλης ήταν τέτοιο, που όλοι έψαχναν να βρουν την «Espresso», αλλά δεν την έβρισκαν, μια και οι πιο… πονηρεμένοι κάτοικοι κατάλαβαν ότι ο πρωταγωνιστής τούς είναι… γνώριμος)- και οι νέες αποκαλύψεις για το ροζ σκάνδαλο είναι ακόμη πιο πιπεράτες!

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανές ροζ σκάνδαλο: O δήμαρχος φυγάς & ο «Ρόκι» κερατάς!

Οπως είχαμε αποκαλύψει στο φύλλο του Σαββατοκύριακου, ο δήμαρχος της πόλης όπου γίνεται το… σώσε, μια και οι εξωσυζυγικές του περιπέτειες του βγήκαν ξινές, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον κερατά σύζυγο και να είναι άφαντος για πολλές ημέρες, αποδεικνύεται και ιδιαίτερα πανούργος – και το γιατί θα το καταλάβατε παρακάτω! Ας δούμε, όμως, το χρονικό των πρωτοφανών γεγονότων, όπως τα είχαμε βγάλει στη φόρα το Σαββατοκύριακο: ο πετυχημένος δήμαρχος, που εξελέγη και πάλι στις πρόσφατες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (και γράφουμε «και πάλι», μια και τα αποτελέσματα των εκλογών του Οκτωβρίου ήταν η συνέχεια των προηγούμενων θητειών του), είχε φτάσει στο σημείο να διατηρεί και «επίσημη» ερωμένη, για την οποία στο πολύ φιλικό του περιβάλλον καμάρωνε, λέγοντας χαρακτηριστικά τον στίχο «κατατεθέν» των απίστων με τον οποίο έκανε μεγάλο σουξέ ο Λευτέρης Πανταζής: «Από δω η γυναίκα μου και από δω το αίσθημά μου»!

Γουέιν Ρούνεϊ autoktonia

Η ερωμένη όχι μόνο είναι και αυτή παντρεμένη, αλλά η παράνομη σχέση της με τον δήμαρχο είναι εις γνώσιν του… συζύγου της! Τι οδήγησε, όμως, τον απατημένο σύζυγο να κάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα τα στραβά μάτια και τι συνέβη για να αλλάξει στάση και, από εκεί που έδινε την άτυπη «συγκατάθεσή» του για να πλαγιάζει η γυναίκα του με τον δήμαρχο, να φτάσει στο σημείο να πλακώσει στο ξύλο τον δήμαρχο (στον ξυλοδαρμό, όπως μάθαμε, συμμετείχε και άλλο ένα άτομο του συγγενικού του περιβάλλοντος), με αποτέλεσμα ο δαρμένος πρώτος πολίτης να εξαφανιστεί από προσώπου γης, κάνοντας ακόμη και υπαλλήλους στο δημαρχιακό μέγαρο να αναρωτιούνται για το «Φως στο τούνελ» που εκτυλισσόταν στο κτίριό τους;

Τι ήταν εκείνο που έκανε τον… κερατά να επιτεθεί στον πρώτο πολίτη της πόλης του; Η απάντηση κρύβεται πίσω από το ότι δεν άντεξε άλλο να είναι και κερατάς και κορόιδο! Το γιατί το αποκαλύπτουμε ευθύς αμέσως! Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες της «Espresso», ο δήμαρχος «πάτησε» στο ευαίσθητο σημείο του! Στο όνειρό του, δηλαδή, να ανοιχτεί επιχειρηματικά και να προχωρήσει σε εξαγωγές των προϊόντων που εμπορευόταν! Εμπορεύματα που έχουν σχέση με την κτηνοτροφική παραγωγή του τόπου, τα οποία ήλπιζε ότι θα κατέληγαν στα στομάχια των Ευρωπαίων, και όχι μόνο! Στην ουσία, δηλαδή, ο δήμαρχος κέρδιζε χρόνο και τη σιωπή του για να πλαγιάζει με την ερωμένη εις γνώσιν του άνδρα της, λέγοντάς του ότι, λόγω της θέσης του, έχει γνωριμίες σε υπουργεία και ότι θα τον βοηθούσε στις εξαγωγές που ονειρευόταν να κάνει!

kouiz1364

Ο απατημένος σύζυγος τον πίστεψε και συνέχισε να κλείνει τα μάτια σε όσα γίνονταν ανάμεσα στη γυναίκα του και στον παντρεμένο δήμαρχο! Ο καιρός πέρναγε, αλλά καμία εξέλιξη στο κεφάλαιο «εξαγωγές», παρότι οι… εισαγωγές στο κρεβάτι ανάμεσα στο στεφάνι του και στον πρώτο πολίτη της πόλης του συνεχίζονταν με αμείωτη ένταση και ρυθμό! Μέχρι που δεν άντεξε άλλο την κοροϊδία (γιατί και κερατάς και κορόιδο πάει πολύ!) και αποφάσισε να αναλάβει δράση, κάνοντας «τόπι» στο ξύλο τον δήμαρχο, που, σημειωτέον, στο διάστημα της εξαφάνισής του διατείνεται ότι αντιμετώπιζε κάποια… προβληματάκια!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στέλλα Μπεζαντάκου: Αγωγή της τραγουδίστριας στον «εισβολέα» αστυνομικό

Στα δικαστήρια αποφάσισε να... σύρει η Στέλλα Μπεζαντάκου τον...

Ούτε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν γλίτωσε από τον φακό των παπαράτσι στη Μύκονο!

Σιγά μη γλίτωνε από τους παπαράτσι και η Ελεωνόρα...

Χελωνονιντζάκι… δάγκωσε πορνοστάρ – Διάσωση με απρόοπτα

Ενα απίθανο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες με...

Μουρμούρα για την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα»

Aρχισαν σιγά σιγά οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον ΑΝΤ1...

Αναστέναξε η νυχτερινή Θεσσαλονίκη από ανέμελους υπουργούς, βουλευτές και «γαλάζια» στελέχη

«Αναστέναξαν» η Partytura, το Shelter, το Οψοποιών Μαγγενείαι, Οι...