Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Πρωτοφανής καταγγελία μητέρας μη λεκτικού αυτιστικού...

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η συμπεριφορά αρχιμανδρίτη, ο οποίος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Από εσάς απαιτούνται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα στις...

«Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» σε δύο… δόσεις!

Αποκαλύπτονται σταδιακά οι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τις τέσσερις...

Μελίνα Νικολαΐδη – Δημήτρης Φιντιρίκος: Κοινή απόδρασή στη Ρώμη

«Φουντώνει» ο έρωτας της Μελίνας Νικολαΐδη και του Δημήτρη...

Αρχίζει το γαμήλιο πάρτι των Κασσελάκη-Μακμπέθ

Φρουρά 25 ατόμων, απαγόρευση κινητών και σύστημα αντι-drone στο τετραήμερο γλέντι στην Κρήτη

Την ώρα που έχουν διαρρεύσει στον Τύπο όλες οι λεπτομέρειες του χλιδάτου γάμου… αλά Χόλιγουντ του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ, με τον ίδιο, μάλιστα, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να έχει βάλει το χεράκι του γι’ αυτό, «διαφημίζοντας» σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις του την πολυαναμενόμενη «ένωσή» του -και επί ελληνικού εδάφους- με τον εκλεκτό της καρδιάς του ή επιτρέποντας αναρτήσεις με φωτογραφίες που τον δείχνουν να «χτίζει» κορμί για να φορέσει το γαμπριάτικο κοστούμι, προκαλεί εντύπωση η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για το τετραήμερο γαμήλιο γλέντι του ζευγαριού που θα αρχίσει σήμερα στην Κρήτη!

8848 STEFANOS KASELAKIS TYLER MCBETH 3172024

Σε αυτήν ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ζητεί από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να… σεβαστούν τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές του πρόεδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη τις ερχόμενες ημέρες στην Κρήτη. «Δεν επιθυμούμε οποιουδήποτε είδους δημοσιογραφική κάλυψη ενός γεγονότος που δεν αφορά την πολιτική δραστηριότητα του προέδρου, αλλά είναι αμιγώς προσωπικό και προγραμματίστηκε πριν από έντεκα μήνες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ωστόσο, διαβάζοντας κανείς την παραπάνω αξίωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, που «καθρεφτίζει» ουσιαστικά την επιθυμία του προέδρου του Στέφανου Κασσελάκη, σε συνδυασμό μάλιστα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και οι οποίες θέλουν να ενεργοποιηθεί μέχρι… σύστημα αντι-drone για να διαφυλαχθούν οι προσωπικές στιγμές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον αγαπημένο του (!), δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί αν κάπου εδώ σταματά η… λογική!

8140 STEFANOS KASELAKIS TYLER MCBETH 2972024

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τετραήμερο γαμήλιο γλέντι του ζευγαριού, που συναγωνίζεται σε γκλάμουρ και μέτρα ασφαλείας τον γάμο των «Μπένιφερ» -όπως είναι το παρατσούκλι που έχει δώσει το Χόλιγουντ στον Μπεν Αφλεκ και στην Τζένιφερ Λόπεζ!- και το οποίο θα κορυφωθεί μεθαύριο, με τη γαμήλια τελετή στον Βοτανικό Κήπο, λίγο έξω από τα Χανιά, θα αρχίσει από σήμερα και θα τελειώσει το Σάββατο. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει βραδινή έξοδο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ με τους καλεσμένους τους σε κτήμα εκδηλώσεων, δείπνο σε γνωστό εστιατόριο στο παλιό λιμάνι Χανίων, χαλαρό βραδινό ποτάκι σε γνωστό μπαρ και χορό σε beach bar του βόρειου παραλιακού μετώπου των Χανίων, όπου όλοι θα απολαύσουν τη θάλασσα, και όλα αυτά σε οικογενειακό και φιλικό κύκλο προς αποφυγή δημοσιογραφικής κάλυψης!

8125 STEFANOS KASELAKIS TYLER MCBETH 2972024

Η κεντρική γαμήλια γιορτή, όπως έχει γίνει γνωστό, θα γίνει την Παρασκευή στο Βοτανικό Πάρκο Χανίων, όπου οι δύο σύζυγοι θα ανταλλάξουν ξανά όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Οπως είχε αποκαλύψει σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης του Βοτανικού Κήπου Πέτρος Μαρινάκης, ο χώρος θα κλείσει στις 5 το απόγευμα για το κοινό, προκειμένου να γίνει η ανταλλαγή των όρκων στο υπαίθριο πέτρινο αμφιθέατρο του κήπου, παρουσία 130 προσκεκλημένων, ενώ στην τελετή δεν θα παρίσταται ιερέας ούτε κάποιος τοπικός παράγοντας από τον Δήμο Πλατανιά. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει δεξίωση ακριβώς πάνω από το αμφιθέατρο, όπου υπάρχει εστιατόριο, με έμφαση στις κρητικές γεύσεις και στα τοπικά εδέσματα. Μερικές από τις γεύσεις που θα «πρωταγωνιστήσουν» στο γαμήλιο μενού θα είναι το αρνί, η τοπική παλαιωμένη γραβιέρα, τα μαραθοπιτάκια, τα εσπεριδοειδή, το αβοκάντο και το ξινόχοντρο με μελιτζάνες, ενώ δεν θα λείπουν τα ξεροτήγανα με τσικουδιά! Επίσης, στα ποτά που θα προσφερθούν συγκαταλέγονται η τοπική σαμπάνια, η σπιτική λεμονάδα, αλλά και κοκτέιλ βασισμένο στο τζιν. Ο τετραήμερος εορτασμός θα λήξει με ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στην παραλία, σε ένα μαγικό γαμήλιο σκηνικό!

Στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που θα ληφθούν και τις τέσσερις ημέρες που θα διαρκέσει το γλέντι, θα υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία πέραν των 25 ατόμων, που θα αποτελούν τη φρουρά του ζευγαριού και των καλεσμένων του, και θα ενεργοποιηθεί σύστημα αντι-drone, ώστε να μην μπορεί να πετάξει και να καταγράψει βίντεο από ψηλά οποιοδήποτε drone θα βρίσκεται σε κοντινή εμβέλεια! Παράλληλα, θα αφαιρεθούν τα κινητά τηλέφωνα από τους καλεσμένους, αλλά και από τους εργαζομένους των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης στα οποία θα πάνε ο κ. Κασσελάκης με τον σύζυγό του και τους καλεσμένους τους!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στέλλα Μπεζαντάκου: Αγωγή της τραγουδίστριας στον «εισβολέα» αστυνομικό

Στα δικαστήρια αποφάσισε να... σύρει η Στέλλα Μπεζαντάκου τον...

Ούτε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν γλίτωσε από τον φακό των παπαράτσι στη Μύκονο!

Σιγά μη γλίτωνε από τους παπαράτσι και η Ελεωνόρα...

Χελωνονιντζάκι… δάγκωσε πορνοστάρ – Διάσωση με απρόοπτα

Ενα απίθανο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες με...

Μουρμούρα για την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα»

Aρχισαν σιγά σιγά οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον ΑΝΤ1...

Αναστέναξε η νυχτερινή Θεσσαλονίκη από ανέμελους υπουργούς, βουλευτές και «γαλάζια» στελέχη

«Αναστέναξαν» η Partytura, το Shelter, το Οψοποιών Μαγγενείαι, Οι...

Tiktoker έγινε καλόγρια! – Από «Helen Mazlou» με χιλιάδες fans, δούλη του Θεού ως μοναχή Υπομονή

Την καριέρα της στα... εγκόσμια και στο TikTok εγκατέλειψε...