Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Στέλλα Μπεζαντάκου: Αγωγή της τραγουδίστριας στον «εισβολέα» αστυνομικό

Το ποσό που ζητά για ψυχική οδύνη -και όχι μόνο- από το «φάντασμα» με στολή!

Στα δικαστήρια αποφάσισε να… σύρει η Στέλλα Μπεζαντάκου τον αστυνομικό πρώην νοικάρη της, που είχε εγκατασταθεί οικογενειακώς για ένα διάστημα στο διαμέρισμά της στη Γλυφάδα δίχως να καταβάλλει τα μισθώματα που είχαν συμφωνήσει, καθώς δήλωνε «φιλοξενούμενός» της!

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Και μπορεί ο ένστολος να έφυγε τελικά από το σπίτι της τραγουδίστριας έπειτα από τις καταγγελίες που έκανε εκείνη εναντίον του, οι οποίες, μάλιστα, έφεραν στο φως κι άλλες νομικές εκκρεμότητες του ίδιου, ωστόσο το φινάλε αυτής της υπόθεσης δεν έχει γραφτεί ακόμη. Οπως αποκαλύπτει σήμερα, μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso», η Στέλλα Μπεζαντάκου, προχώρησε σε αγωγή κατά του εν ενεργεία αστυνομικού, ζητώντας τόσο τα χρήματα που της οφείλει όσο και ένα επιπλέον ποσό ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη, φτάνοντας συνολικά τα 20.000 ευρώ.

mpezantakou10094
Εικόνες από το εσωτερικό του διαμερίσματος της Στέλλας Μπεζαντάκου στη Γλυφάδα πριν «μπουκάρει» ο «εισβολέας» αστυνομικός νοικάρης

Μισθώματα στον βρόντο

«Η αγωγή είναι το μέσο που μου δίνει ο νόμος για να διεκδικήσω αυτά που μου οφείλει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, εξαιτίας του οποίου πέρασα μεγάλη ταλαιπωρία και με την ψυχική υγεία μου» αναφέρει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. Και συνεχίζει: «Μου χρωστάει συνολικά 10.000 ευρώ από μηνιαία μισθώματα του διαμερίσματος και λογαριασμούς ΔΕΗ και κοινοχρήστων που άφησε απλήρωτους.

Με κορόιδευε πολύ άσχημα για καιρό, λέγοντάς μου ότι πρέπει να τον εμπιστεύομαι γιατί είναι άνθρωπος του νόμου και δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρω τα χρωστούμενά μου από εκείνον. Εγώ, από την άλλη, είχα τεράστιο πρόβλημα όλους αυτούς τους μήνες, γιατί το εν λόγω ενοίκιο είναι το μοναδικό εισόδημα που έχω για να βιοπορίζομαι. Είχα φτάσει σε σημείο όχι να μην έχω να πληρώσω τα δάνειά μου στις τράπεζες, αλλά να δυσκολεύομαι ακόμη και στα καθημερινά μου έξοδα, όπως βενζίνες και σούπερ μάρκετ». Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, μάλιστα, κλονίστηκαν και τα νεύρα της λόγω αυτής της συνθήκης.

mpezantakou100941
Εικόνες από το εσωτερικό του διαμερίσματος της Στέλλας Μπεζαντάκου στη Γλυφάδα πριν «μπουκάρει» ο «εισβολέας» αστυνομικός νοικάρης

«Η οικονομική ανασφάλεια που μου προκαλούσε η κατάσταση της διαρκούς κοροϊδίας είχε επιπτώσεις στην ψυχική μου υγεία. Αρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού. Ενα βράδυ ξύπνησα με τρομερή ταχυπαλμία και μέσα στον ιδρώτα, νομίζοντας ότι παθαίνω καρδιακή προσβολή και θα πεθάνω. Πήγαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου με εξέτασαν οι γιατροί και διαπίστωσαν πως το επεισόδιο αυτό είχε προκληθεί από υπερβολική πίεση, άγχος και στρες.

Στη συνέχεια συμβουλεύτηκα κάποιον ειδικό και ακολούθησα φαρμακευτική αγωγή σχεδόν για ένα εξάμηνο, γιατί οι κρίσεις πανικού που πάθαινα ήταν μεγάλες και δεν μπορούσα να έχω μια φυσιολογική καθημερινότητα. Επιπλέον, εκείνο το διάστημα δεν μπορούσα να ανταποκριθώ ούτε σε όποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις προέκυπταν, γιατί ήμουν χάλια, δηλαδή δεν μπορούσα να εξοικονομήσω χρήματα ούτε με άλλους τρόπους» περιγράφει στην «Espresso» η τραγουδίστρια του viral hit «Σαν μπλουζάκι», προσθέτοντας: «Γι’ αυτούς τους λόγους ζητώ μέσω της αγωγής μου επιπλέον 10.000 ευρώ ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη. Θεωρώ, δε, ότι είναι και λίγα, αλλά τέλος πάντων».

Η αγωγή της Στέλλας Μπεζαντάκου κατατέθηκε στις 26 Αυγούστου από την πληρεξούσια δικηγόρο της Κυριακή Κουφοπούλου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση από την πλευρά του αστυνομικού. «Δεν γνωρίζουμε καν πού μένει ο αντίδικος, αφού απ’ ό,τι φαίνεται αλλάζει τα σπίτια σαν το… φάντασμα. Ευτυχώς, μάθαμε ότι εργάζεται σε αστυνομικό τμήμα στα νότια προάστια, και έτσι εστάλη το έγγραφο της αγωγής στην εργασία του» μας πληροφορεί η Στέλλα Μπεζαντάκου. Υπενθυμίζεται πως η ίδια, λίγο καιρό μετά την αρχική καταγγελία για «εισβολή και απάτη» του αστυνομικού στο σπίτι της, που είχε κάνει μέσω της «Espresso» τον Οκτώβριο του 2023, είχε προχωρήσει και σε δεύτερη καταγγελία, τούτη τη φορά στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, κατηγορώντας τον αστυνομικό ότι πλαστογράφησε το συμβόλαιο μίσθωσης για να το καταθέσει σε εταιρία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, με στόχο να αποφύγει προηγούμενες οφειλές για κατανάλωση ρεύματος και να μη μείνει… στο σκοτάδι όσο ζούσε στο σπίτι της.

mpezantakou100942

Μάλιστα, η εν λόγω ενέργεια της τραγουδίστριας έφερε στο φως την πληροφορία ότι ο πρώην νοικάρης της έχει καταδικαστεί πρωτόδικα και γι’ άλλες δύο υποθέσεις. «Στη δική μου περίπτωση κατηγορείται για πλαστογραφία, μια νομική διαδικασία που κινήθηκε αυτεπάγγελτα από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων. Με φώναξαν βεβαίως να δώσω κατάθεση και, όταν γίνει το δικαστήριο, θα παραστώ. Η υπόθεση αυτή έχει πάρει τον δρόμο της, ανεξαρτήτως της δικής μου αγωγής εναντίον του. Προσωπικά, έχω πληροφορηθεί πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει καταδικαστεί άλλες δύο φορές, εκ των οποίων η μία είναι πάλι για πλαστογραφία, και έχει ασκήσει έφεση. Επειδή λοιπόν δεν έχουν τελεσιδικήσει ακόμη αυτές οι υποθέσεις, ο κύριος συνεχίζει να εργάζεται κανονικά στο αστυνομικό τμήμα, κάτι που θεωρώ απαράδεκτο» δηλώνει στην «Espresso» η Στέλλα Μπεζαντάκου, η οποία δεν διστάζει να στείλει μέχρι και μήνυμα στον πρωθυπουργό της χώρας!

Εύλογα ερωτήματα

«Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, όταν έχει καταδικαστεί ένας αστυνομικός πρωτόδικα, να συνεχίζει να εργάζεται και να μη βγαίνει σε διαθεσιμότητα μέχρι την τελεσιδικία της υπόθεσής του. Εγώ, ως Ελληνίδα πολίτης, θέλω να πω ότι ο συγκεκριμένος νόμος πρέπει ν’ αλλάξει άμεσα, γιατί μιλάμε για αστυνομικούς που πρέπει να προστατεύουν τον κόσμο. Να τα ακούσει αυτά ο κύριος Μητσοτάκης, γιατί έχουν συμβεί αλλεπάλληλα περιστατικά από ένστολους με κακοποιητικές συμπεριφορές που συνεχίζουν να βρίσκονται στα πόστα τους.

Δεν μπορεί να εργάζεται ένας αστυνομικός όταν έχει καταδικαστεί ήδη δύο φορές, ενώ εκκρεμεί ακόμα μία δίκη για πλαστογραφία με κατηγορούμενο τον ίδιο. Πότε θα τιμωρηθεί; Οταν θα βγει στη σύνταξη; Εμείς οι Ελληνες πολίτες πώς προστατευόμαστε τελικά από αυτό το είδος των αστυνομικών; Μπορεί να μου το απαντήσει κάποιος αυτό; Δεν γίνεται εγώ να έχω υποστεί όλη αυτή την ταλαιπωρία και να μην ξέρω αν θα δικαιωθώ κιόλας, και ο συγκεκριμένος άνθρωπος να συνεχίζει να δουλεύει κανονικά σαν να μην τρέχει τίποτα. Είναι ντροπή αυτή η κατάσταση. Ντροπή! Πρέπει να αλλάξει ο νόμος άμεσα!» ξεσπά η Στέλλα Μπεζαντάκου.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...